Dembele meg becsekkoltcsababarca írta: ↑2025.03.11. 23:45:48(Raphinha aranylabda esélyei ha vannak, most nagyot nőttek, ha így folytatja, akkor simán top favoritok között lesz, Salah szerintem ezzel kicsekkolt)

Dembele meg becsekkoltcsababarca írta: ↑2025.03.11. 23:45:48(Raphinha aranylabda esélyei ha vannak, most nagyot nőttek, ha így folytatja, akkor simán top favoritok között lesz, Salah szerintem ezzel kicsekkolt)
Az a Pool aki allandoan letolt gatyaval kap ki a madridtol?! Inkabb nezem a bolond Dembelet,hatha megkavarja oketMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 23:44:36Továbbra sem bánom hogy nem minket sorsoltak össze velük![]()
Donnarumma nagy tizimágus, lényegében megérdemelt a PSG továbbjutás, Lucho miatt örülök, de sokkal esélytelenebbnek érzem őket a RM ellen mint a Liverpoolt.
Respect
Fején találtad a szöget.
Kb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 23:38:19Vitinhaé az évezred legrosszabb, de bement tizije díjra pályázik![]()
Ez mondjuk jellemző rájuk amúgy is. Nincs gólerős játékosuk, csak Salah, aki meg klasszikusan gyenge az ilyen jellegűmeccseken, és elég jól ki is veszik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 22:42:49Liverpool úgy látszik visszaadja az odavágóért és most ők azok akik mindent kihagynak![]()
December óta gondolom, hogy előbb vagy utóbb az emberére kell, hogy akadjon ez a pool.
Pontosan ahogy tette ezt a Liverpool ellen is az odavágón, fél szemmel néztem a meccset, a reális eredmény valahol 4-1 körül lett volna a PSG javára, de mindent kihagytak+Alisson mindent IS kivédett, akkora performansz volt hogy a remek meccset hozó Tek-et szorította ki a forduló BL álomcsapatából.csababarca írta: ↑2025.03.11. 21:19:51Piszok jó játékos lehetne ez a Barcola is, de kapu előtt még bizonytalan.
Ezért is remélem a pool megy tovább inkább, ez a psg a világ összes helyzetét el fogja bénázni a real ellen.