torotam írta: ↑2025.03.15. 09:21:51
A matracosok biztosan megpróbálnak extra motiváltan játszani és egy hazai Barca veréssel betapasztani a saját és szurkolóik BL-es sebeit. Tudjátok van az a mondás a sebzett vadról...
Szóval attól nem félek, hogy nem lesznek kellően motiváltak.
Ugyanakkor hiába profik, ők is csak emberek és ha mi szereznénk az első gólt, vagy akár első kettőt, na ott kijöhet a lélektana a szerdai meccsüknek és megrogyhatnak. Onnantól meg csak rajtunk áll majd, hogy mennyi lesz közte.
Érdekes meccs lesz, én nagyon várom!
Én nem egészen így látom. Mostanság volt, éppen ellenük, hogy mentünk két góllal, de a végén nem lett közte semmi, ráadásul történt ez egy kupameccsen. Ugyanakkor az igaz, hogy mindez csak rajtunk múlt, viszont......Ha figyelembe vesszük a Barca korábban kevésbé ismert erényeit, úgy mint a stabil védekezés (még emberhátrányban is), továbbá az egyre gyakoribb kontrából szerzett gól, akkor nyugodtan elképzelhető az általad vázolt forgatókönyv, de csak akkor, ha egyszerre alkalmazzuk a fenti két, újszerű taktikai elemet. Meggyőződésem, ha az ominózus kupameccsen 4:2 után hátrább húzódunk (teljes csapatról beszélünk), akkor a vége 0 helyett akár 4-5 is lehetett volna. Bízom abban, hogy Flick mester is tanult abból az esetből, mert akkor nem féltem a csapatot, természetesen szemmel tartva, hogy egy meccsen bármi megtörténhet, és fokozottan igaz ez egy rangadó esetén.