Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Elég gusztustalanul a Barca alá tesznek ezzel. ndorítóak.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 20:06:00Remélem, hogy május lesz. Elég komoly vicc lenne a 27. Utolsó meccsek a főbb játékosaink válogatottjaiból:
Francia, Holland: 23
Spanyol, Lengyel: 24 - már ez sem ideális, azért válogatottból nagy a váltás
Uruguay: 25 - felteszem ott lesz Ara de nem tudom, van-e már kerethirdetés
Brazil: 26(!!!) Raphinha kb aznap szállna le a repülőről, vagy előző este, időeltolódás, hajnalban játszik, stb.
Válogatott meccsekre nem vonatkozik a 72 órás szabály, csak klubokra?
Ha a két dél-amerikait elengednék a második meccsről, akkor akár még neccesen meg lehetne oldani, de ezt eléggé kétlem.

Remélem, hogy május lesz. Elég komoly vicc lenne a 27. Utolsó meccsek a főbb játékosaink válogatottjaiból:
Semmi esély, hogy egy BL meccs el legyen halasztva, anno Tito halála után két nappal már a bajnokságban is játszott a csapat. Biztos nehéz mindenkinek, mindenki ismerte amióta csak a klubhoz került, de így, hogy nem hirtelen sokk, hanem 3-4 után kellene pályára lépni ilyen szinten szerintem tudják függetleníti annyira, hogy a játékra koncentráljanak (persze nem látok bele a fejekbe). A tegnapi meccset egyértelmű, hogy nem szabadott megtartani, senki sem valószínű, hogy fel tudtaí igazán fogni, a játékosok pláne nem, elég derült égből villámcsapásként érkezett a hír.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 01:20:18Kizárt, hogy azt elhalasszák, semmi ok nincs rá. De ettől még azért kicsit kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a meccsre, pláne tinikkel a kezdőben.gránit írta: ↑2025.03.09. 01:15:30
Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő vagy esztergályos.
Nem akarok érzéketlen lenni, tényleg RIP meg minden, de azért remélem, a keddi mérkőzésünket nem fogjuk elhalasztatni.
Persze, nem dől össze a világ, de eurótízmilliókról beszélhetünk, vagy még többről. Szerintem ezt a meccset el kellett halasztani, úgy olvastam, hogy minden érintett szervezet egyöntetűen egyet is értett minden szinten. A keddit nyilván nem kell. Más feldolgozni valamit, azt azért meg kell tudni tenni, meg más az, amikor ténylegesen akár sokkban vannak páran a friss negatív élménytől.

Kizárt, hogy azt elhalasszák, semmi ok nincs rá. De ettől még azért kicsit kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a meccsre, pláne tinikkel a kezdőben.gránit írta: ↑2025.03.09. 01:15:30Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő vagy esztergályos.
Nem akarok érzéketlen lenni, tényleg RIP meg minden, de azért remélem, a keddi mérkőzésünket nem fogjuk elhalasztatni.
Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő, esztergályos stb.

Jó lesz ez, most tényleg kell a rotáció. Ha meg egy csatát ma el is bukunk, a háborút majd mi nyerjük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.08. 12:18:41Mundo szerint tegnap egy ilyen kezdővel próbálkozott Flick:
Szczesny, Fort, Cubarsí, Eric García, Gerard Martín, Casadó, Gavi, Fermín, Lamine, Lewandowski, Ferran.
Na egy ilyet aláírnék, max Olmot tenném be aki hétközben nem sokat játszott, ha ő nem játszik akkor szerintem Pedri fog legalább.