Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mondjuk jellemző rájuk amúgy is. Nincs gólerős játékosuk, csak Salah, aki meg klasszikusan gyenge az ilyen jellegűmeccseken, és elég jól ki is veszik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 22:42:49Liverpool úgy látszik visszaadja az odavágóért és most ők azok akik mindent kihagynak![]()
December óta gondolom, hogy előbb vagy utóbb az emberére kell, hogy akadjon ez a pool.
Pontosan ahogy tette ezt a Liverpool ellen is az odavágón, fél szemmel néztem a meccset, a reális eredmény valahol 4-1 körül lett volna a PSG javára, de mindent kihagytak+Alisson mindent IS kivédett, akkora performansz volt hogy a remek meccset hozó Tek-et szorította ki a forduló BL álomcsapatából.csababarca írta: ↑2025.03.11. 21:19:51Piszok jó játékos lehetne ez a Barcola is, de kapu előtt még bizonytalan.
Ezért is remélem a pool megy tovább inkább, ez a psg a világ összes helyzetét el fogja bénázni a real ellen.
Ha érdekel, az alábbiakon hamarosan lesz fent teljes meccs és bővített highlights is.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.11. 21:04:19A frász találta ki ezeket a korai meccseket bl-ben? Fullra abban voltam, hogy 9-kor leülhetek egy jó meccset megnézni, erre látom, hogy már nyertünk 3-1-re. Rendkívül idegesítő.
Áthoztam. A második sor a még talpon lévő csapatok, a 3. az összesített coeff, az utolsó meg az átlagolt coeff, induló csapatok számával arányosan, ez a lényeg, a ranglista alapja, ki is emeltem. A PL eléggé vezet, kicsit összesítettben is, de a lényegben, az átlagolásban meg nagyon. Szerintem ők már csak valami azonnali csillaghullással tudnak onnan kiesni. A La Ligának talán annyi a hátránya a Serie A-val szemben, hogy egy tuti kiesik a napokban, akárhogy hullottak az olaszok ott pillanatok alatt, nincs az még lemeccselve. A Bundes még gondolom beleszólhatna valami Dortmund-BM elődöntővel meg győzelemmel, meg nem tudom most hirtelen, kik vannak az EL-ben, az ő sikereikkel, de sok esély biztos nincs erre.
Nálam az a gond az ilyen eseteknél, hogy nem a játékvezető dönt, hanem a VAR szoba. Ha mondjuk kihívják De Jong eseténél, hogy nézze meg újra, részletesen, mert vitatható az ítélet és utána döntsön az lenne korrekt eljárás. De jelenleg ez úgy történik, hogy megnézik, ha egyáltalán visszanézik és formalitásból kihívják a bírót, hogy változtasson. Minimális olyan helyzet van, amikor odamegy a bíró a monitorhoz és ne azt hagyná helyben amit fentről mondanak.bence0330 írta: ↑2025.03.06. 13:50:07Nekem ezekkel nincs bajom. Volt valami lökés, de tök szubjektív, mennyi, meg mennyire test-test elleni téma, és elég-e ez egy pirosat érő szabálytalansághoz. Szerintem a bírok fele befújta volna, a másik fele nem. De inkább azt mondanám, kicsit nagyobb része nem fújta volna be. Akárhogy is, nálam ez nem annyira vita vagy felháborodás téma, a fociban mindig lesz ilyen. Mezőnyben sem fújnák ezt le mindig. FDJ ellökése a piros előtt amúgy kicsit hasonlított ehhez.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.06. 13:10:25Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?
Azt nem értem, hogy miért nem kiállítás.
Ezért írtam Lahoz nyilatkozatáról. Az nekem full egyértelmű piros(Olmo).bence0330 írta: ↑2025.03.06. 13:50:07Nekem ezekkel nincs bajom. Volt valami kontakt, de tök szubjektív, mennyi, és elég-e ez egy pirosat érő szabálytalansághoz. Szerintem a bírok fele befújta volna, a másik fele nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.06. 13:10:25Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?
Nekem ezekkel nincs bajom. Volt valami lökés, de tök szubjektív, mennyi, meg mennyire test-test elleni téma, és elég-e ez egy pirosat érő szabálytalansághoz. Szerintem a bírok fele befújta volna, a másik fele nem. De inkább azt mondanám, kicsit nagyobb része nem fújta volna be. Akárhogy is, nálam ez nem annyira vita vagy felháborodás téma, a fociban mindig lesz ilyen. Mezőnyben sem fújnák ezt le mindig. FDJ ellökése a piros előtt amúgy kicsit hasonlított ehhez.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.06. 13:10:25Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?