Kiváló a technikája, remek a látása, de szerintem ebben vannak nála jobbak, ők jellemzően az igazi tizesek, ilyen Wirtz félék. Szerintem Pedrit pont az extraklasszis védekezése teszi a jelenleg legmeghatározóbb középpályássá Európában. Simán vezeti szerelésekben a Ligát, egészen extra, amit hátrafelé művel, szerintem jobb, mint amit előre, pedig az sem piskóta. Vagy nem is ez a helyes kifejezés. Inkább úgy mondanám, hogy ahogy összeköti a kettőt, az az, amiben senkinek nincs párja. Nem sokal szerelnek úgy mint ő, 1-2-en csak. És ehhez hozzáadva amit utána csinál... sallangmentesen dobja ki onnan a labdát, vagy akár cselezi ki magát 3-4 ember közül a legveszélyesebb helyzetekben is, úgy, hogy szinte soha nem hibázik vele.andras953 írta: ↑2025.03.29. 20:01:54Szerintem Pedrit nem a védekező tudása miatt szerepelteti Flick és Fuente a csapatban ill. a válogatottban, hanem a labdával mutatott különleges képességei miatt.(technikája-játéklátása-passzai-stb) .A védekekező munkája önmagában nem indokolná a csapatba-kerülést.
Tartom, szerintem Pedri talán a legjobb védekező, vagy a legjobban védekező középpályás jelenleg. És nem nálunk. Ha van 1-2 jobb, akkor se sok. Nem véletlen az sem, hogy sokkal jobb hátrébb, mint 10-esben. Szerintem ebben fejlődött akkorát, ami miatt nem "csak" egy nagyon jó játékos, hanem egy világklasszis, azoknak is a teteje.
Nem lehet megtartani mellette a labdát, úgy szerel ilyen döbbenetes számokkal, hogy kb sosem szabálytalankodik, nem téveszt ütemet, és nem lehet tőle elvenni sem, és emellé még remekül olvassa a játékot, mert esze az aztán van neki. A labdái szerintem jók, van az a jellegzetes nyesett előreívelt-löbbölt lasztija, ami szinte védjegy, de abban nem szűk elit. Azt meg abszolút nem látom, hogy előrelépett volna benne 2 évvel ezelőtthöz képest mondjuk, előre kb ugyanezt csinálta, már amikor épp hadra fogható volt.