Én azt nem értem, hogy hogy tudod/mered ilyen magabiztosan kijelenteni ezt, hogy elrontotta a cserét és ő nehezítette meg a dolgunkatsansz írta: ↑2025.03.05. 23:21:12Azért Flick nagyon nehézzé tette ezt a mait azzal,hogy éppen a legjobb támadót vette le. Ha Lewát veszi le, az égvilágon semmi nem változott volna a meccsképen,márpedig a pirosig atom jók voltunk.
Kivette azt az embert aki folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfelet és azonnal megváltozott a meccs képe. Lewa azt a kevés támadásunkat még hátráltatta, Olmo pedig hiányzott a pályáról, lényegében dupla emberhátrány.

Szerintem meg ez az ember iszonyúan penge taktikailag, Olmo pedig az egyik leggyengébb állóképességgel rendelkezik a csapatból, védekezésben nem egy pótolhatatlan játékos, kb 60 perc után mindig le kell cserélni, Flick pontosan tudta hogy kit kell lehozni hogy itt ma maradjon esély.
Megint lehet Lewandowskit fikázni, de igenis volt szerepe benne hogy ezt a meccset megnyertük. Tud párharcokat nyerni, fel lehet neki rúgni magas labdákat, emberhátrányban kellenek a magas emberek szögletekhez, szabadrúgásokhoz elől és hátul is. Millió szögletet kifejelt.
Az a baj sokan azt gondoljátok hogy ez a Fifa Xboxon, ahol ha kontrázni kell, berakok 2 futót a szélre, és megnyerem a meccset. Ez azért kicsit ennél sztem bonyolultabb.