Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.03.05. 23:36:12

sansz írta:
2025.03.05. 23:21:12
bence0330 írta:
2025.03.05. 23:03:56

Flick egy mágus. Megint.

Azért Flick nagyon nehézzé tette ezt a mait azzal,hogy éppen a legjobb támadót vette le. Ha Lewát veszi le, az égvilágon semmi nem változott volna a meccsképen,márpedig a pirosig atom jók voltunk.
Kivette azt az embert aki folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfelet és azonnal megváltozott a meccs képe. Lewa azt a kevés támadásunkat még hátráltatta, Olmo pedig hiányzott a pályáról, lényegében dupla emberhátrány.
Én azt nem értem, hogy hogy tudod/mered ilyen magabiztosan kijelenteni ezt, hogy elrontotta a cserét és ő nehezítette meg a dolgunkat :D
Szerintem meg ez az ember iszonyúan penge taktikailag, Olmo pedig az egyik leggyengébb állóképességgel rendelkezik a csapatból, védekezésben nem egy pótolhatatlan játékos, kb 60 perc után mindig le kell cserélni, Flick pontosan tudta hogy kit kell lehozni hogy itt ma maradjon esély.
Megint lehet Lewandowskit fikázni, de igenis volt szerepe benne hogy ezt a meccset megnyertük. Tud párharcokat nyerni, fel lehet neki rúgni magas labdákat, emberhátrányban kellenek a magas emberek szögletekhez, szabadrúgásokhoz elől és hátul is. Millió szögletet kifejelt.

Az a baj sokan azt gondoljátok hogy ez a Fifa Xboxon, ahol ha kontrázni kell, berakok 2 futót a szélre, és megnyerem a meccset. Ez azért kicsit ennél sztem bonyolultabb.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.05. 23:32:56

bence0330 írta:
Nem találok szavakat erre a teljesítményre. Részemről ez komolyabb volt mint a Bayern 4-1. Ez tavaly 4 vagy 5 kapott góllal végződött volna, kialakított helyzet nélkül.

Flick egy mágus. Megint.

Nem is tudom, ki überelt jobban kit. Tek? Pedri? Ara? Koundé? Baldé? Pedri? Rapha? Mindenki hozzátette a magáét, amiben a legjobb.

Rapha meg az utolsó 6 nagyobb BL meccsen úgy néz ki, hogy PSG-PSG 3 gól, BM, mesterhármas, Dortmund vezető gól, Benfica 95. perces meccseldöntő gól, Benfica győztes gól. Nagyon kellett nekünk egy ilyen ember.

De nem ő a MOM, nálam Tek-Ara-Pedri közül kerülne ki, talán. De tényleg nehéz, Baldétól is egy védekező masterclasst láttunk.

Tényleg csak hápogok, ez teljesen ismeretlen élmény számunkra. Azért ez egy jó csapat, akivel játszottunk.
Nagyot játszott Tek, de -és nem vonva le semmit az érdemeiből- komoly ziccereket nem nagyon tudott kialakítani a Benfica. Két olyan igazi klasszis védésre emlékszem, a többi inkább átlövés többnyire a közelébe. Persze ezeket is fogni kellett és magabiztos volt végig, mindenképp a legjobbak között volt.
De emiatt én inkább a védelmet emelném ki. Araujo zseniális volt, Inigo is kb. hiba nélkül hozta le a meccset. Plusz ha kiszórják róla Barriost egy szót sem szólhattak volna a portugálok.
Pedrinél az a durva, hogy saját magához képest nem játszott kiemelkedő meccset és mégis a mezőny talán legjobbja volt.

Én azon csodálkoztam, hogy a kiállításnál nem Lewyt hozta le Flick. Olmot fel lehetett volna tolni ss-be, letámadásban és labdatartásban is sokkal többet érünk vele.
Végül is mindegy, a végeredmény a lényeg, nagy grat a csapatnak, nagyon komoly tartás van bennük, már nem az első ilyen meccs ahol bizonyítják.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.03.05. 23:32:29

Izgalmas meccs volt és talán ez a hétvégi izgalmakat hiányolók számára minden igényt kielégített, hiszen ez annak a tükörképe volt az eredményt kivéve.
Minden jó, ha a vége jó.
Komoly tartása volt a csapatnak, rengeteget változott a mentális erőnlét a korábbi évekhez képest.
Örök klasszikus, hogy mindnki annyit játszik, amennyire hagyják játszani.
ElBartimaeus írta:
2025.03.05. 23:15:41
Teket naggyá tették azzal, hogy mindent középre lőttek, nekünk meg adtak szó szerint ingyen egy gólt egy eladott labdával és egy szerencsésen megpattanó lövéssel (mert amúgy mellé ment volna a fenébe).
Nem azt mondom, hogy barvúrokat bravúrra halmozott, de jókor volt jó helyen, ahogyan Raphi is.
A fociban, ahol a momentumok döntenek, bizony sokat jelent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.03.05. 23:33:34-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.05. 23:28:54

sansz írta:
bence0330 írta:

Flick egy mágus. Megint.

Azért Flick nagyon nehézzé tette ezt a mait azzal,hogy éppen a legjobb támadót vette le. Ha Lewát veszi le, az égvilágon semmi nem változott volna a meccsképen,márpedig a pirosig atom jók voltunk.
Kivette azt az embert aki folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfelet és azonnal megváltozott a meccs képe. Lewa azt a kevés támadásunkat még hátráltatta, Olmo pedig hiányzott a pályáról, lényegében dupla emberhátrány.

Onnantól kezdve nem volt rossz cseréje,bár sztem Casadó nem volt jobb FDJnél, sőt.

Végsősoron Flick változtatásai hozzák a gólunkat,de ha az elejént Lewát küldi le,akkor nem lett volna ekkora szenvedés.
Bármikor Lewyt hoztam volna le a kiállítás után, ami erénye van, az egy ilyen meccsen kb lenullázódik. Yamal-Lewy dilemmánál ma én is Yamalt vittem volna le, nem értettem, mi volt ez ma, egy rossz teljesítményt nem kell nekem megmagyarázni, ilyen a foci, senkit nem kritizálok 1-2 rossz meccs miatt, de tényleg olyan volt, mintha a pálya közelében nem lett volna kedve lenni. Nem tudom, mi volt ez, tényleg remélem, hogy beteg volt, vagy valami ilyesmi.

De ja, Olmoval több esélyünk lett volna támadásépítéseknél, de szerencsére 1-2 esély elég volt, az eredmény meg magáért beszél, ennél jobban szerintem nem nagyon jöhettünk volna ki ebből a meccsből. Hogy Lewy nélkül ez ugyanannyi lette-e volna, ki tudja. Ez így jó volt most. :)

Egyébként Lewy mellett egy érv szólt szerintem, pazar a pontrúgásoknál védekezésben. De tényleg, kiváló. És szerintem picit még ez is benne volt a döntésben, lehetett tudni előre, hogy rengeteg ilyen várható a meccsen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.03.05. 23:26:43

ElBartimaeus írta:
Andrsika írta:
2025.03.05. 23:07:07
Pàr éve kiállítással kaptunk volna 4-t ettől a Benficától.
Ezeket amúgy miért kell? Meg mi a frászra alapozod? Tavaly egy sokkal erősebb PSG vert nekünk 4-et. Most közel 2-es xG-re kaptunk 0-át, Teket naggyá tették azzal, hogy mindent középre lőttek, nekünk meg adtak szó szerint ingyen egy gólt egy eladott labdával és egy szerencsésen megpattanó lövéssel (mert amúgy mellé ment volna a fenébe).

Ez se nem tartás, se nem csodálatos játék. Ez egy nagyon hízelgő és egy remek eredmény, de semmi több. Bocs, de: annyit jó látni, hogy hajlandó 5-4-0-ba is visszaállni védekezni a csapat, hogyha ez a legcélravezetőbb, akár 60 percen keresztül is. Ez piros pont.

Hogy mi a frászra alapozom? Mennyi lett az állás most és mennyi tavaly? Fociba nincs, ha csak tény van( ha kiállítják a benficást, ha Raphinha még egyenlő letszámban belövi a helyzeteket stb…) ki mondta, h szèp volt a focink? ( én egy szóval sem) de pl a Psg ellen a kiállítás után konkrétán óvodás szinten védekeztünk a mai meccsen sztem nem volt annyira gáz. Azért őrültség azt írni, h naggyá tették teket ugyanis rengeteg olyan bravurja volt ami nem középre ment. De persze tudom én hétvégén is volt nem egyetértés és ma is amivel nincs gond én így látom te úgy.
Visszavágón esélye nem lesz a Benficának erre fogadni is fogok.
Raphinha gólja nem ment volna mellé max védte volna a kapus. A gól szerencsés volt, de szokás mondani a jó csapatnak szerencséje van nekünk ma volt bőven. “Győzelmet felesleges megmagyarázni a vereséget meg nem lehet”
sansz
Entrenador del Barça

bence0330 írta:

Flick egy mágus. Megint.

Onnantól kezdve nem volt rossz cseréje,bár sztem Casadó nem volt jobb FDJnél, sőt.

Végsősoron Flick változtatásai hozzák a gólunkat,de ha az elejént Lewát küldi le,akkor nem lett volna ekkora szenvedés.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.03.05. 23:16:44

Bevallom a pirosnál átfutott a fejemen hogy itt a vége a BL-nek.
Nagy teljesítmény volt ez. Szczesny elképesztő volt, de Araujo is igazi vezérként szállt be. Nagyon kell ő oda hátra, egyértelműen a kezdőben van a helye. Neki és Inigonak kell kezdenie, a baszk is egy igazi állat, ez a pali semmitől és senkitől nem fél, és mindig ezer fokon ég.

Flick egy mágus. Pontosan tudta, kit kell lehozni emberhátrányban, pontosan érezte hogy Yamal elsztároskodja ezt a meccset a hanyag presszinggel, és ez ma nem fog beleférni. Nyilván hozzá képest Ferrán ugatja a focit, de Flick rendszerében nagyon fontos a letámadás és a visszazárás, erre meg ő is képes.

A visszavágón nem lesz Carreras, aki a múltkori és a mai meccsen is zsebre tette Yamalt, eddig én nem láttam olyan balbekket aki ilyen szinten semlegesítené. Ez is nagy fegyvertény lehet.

Nekünk áll a zászló, de észnél kell lenni. A maiért emelem kalapom.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
ElBartimaeus
Director del Fútbol

Andrsika írta:
Ezeket amúgy miért kell? Meg mi a frászra alapozod? Tavaly egy sokkal erősebb PSG vert nekünk 4-et. Most közel 2-es xG-re kaptunk 0-át, Teket naggyá tették azzal, hogy mindent középre lőttek, nekünk meg adtak szó szerint ingyen egy gólt egy eladott labdával és egy szerencsésen megpattanó lövéssel (mert amúgy mellé ment volna a fenébe).

Ez se nem tartás, se nem csodálatos játék. Ez egy nagyon hízelgő és egy remek eredmény, de semmi több. Bocs, de: annyit jó látni, hogy hajlandó 5-4-0-ba is visszaállni védekezni a csapat, hogyha ez a legcélravezetőbb, akár 60 percen keresztül is. Ez piros pont.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.03.05. 23:09:17

Amit Pedri csinált, az egészen bámulatos, de a többiek is olyan labdabiztosak voltak a labdakihozatalokban, mintha a Busi-Ini-Xavi-Messi kvartett passzolgatott volna. Nagy győzelem ez.
Andrsika
Jugador d'estrella

Grat a csapatnak, h ennyi időt le tudtak védekezni( A kapusunk ma vk volt) Araujó vezére ennek a védelemnek kell ő oda mint egy falat kenyér! És nekem ma G Martin is jól szállt be. Aki viszont borzalmas volt az Yamal( mint, ha nem lett volna kedve focizni) visszavágón szerencsére nem lessz a bal védőjük
Olcha
Jugador del Barça

2025.03.05. 23:06:34

Ezt a tartást és kondit.. hatalmas respekt.
Az egész stáb és a srácok is megérdemlik!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.03.05. 23:06:06

Összetehetjük a kezünket, ez egy másik napon könnyen tragédia lehetett volna. 26-10 kapura lövés mellett mi találtuk a gólt, a Benfica meg mindenét elszórakozta ezek mellett. Ezért (is) lutri a Bl, most felénk billent a szerencse mérlege, örüljünk neki, nagyon hasznos előnyhöz jutottunk.

Szerk:
csababarca írta:
2025.03.05. 23:03:33
Remélem Flick látta, hogy Araujo mint egy falat kenyér kell hátra, pláne ha ezzel a fent védekezünk taktikával akar operálni.
Őt is meg tudják futni, de nagyobb eséllyel utoléri a kilépőt, mint Cubarsi vagy Inigo.
Épp, hogy Arával nem feltolt védelemmel játszottunk, hanem egy kompakt mid/low blockba álltunk vissza. Nem egészen értem, mit bizonyított ez a feltolt védekezésnél nyújtott teljesítményében. Mindazzal együtt egyetértek, hogy Ara alapvetően magasabb minőséget képvisel, viszont vele láthatóan gyengébb szokott lenni a védelem úgy en bloc valamiért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2025.03.05. 23:11:18-kor.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.03.05. 23:04:12

Le a kalappal a srácok előtt, ez férfimunka volt!

MOM: Tek.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Nem találok szavakat erre a teljesítményre. Részemről ez komolyabb volt mint a Bayern 4-1. Ez tavaly 4 vagy 5 kapott góllal végződött volna, kialakított helyzet nélkül.

Flick egy mágus. Megint.

Nem is tudom, ki überelt jobban kit. Tek? Pedri? Ara? Koundé? Baldé? Pedri? Rapha? Mindenki hozzátette a magáét, amiben a legjobb.

Rapha meg az utolsó 6 nagyobb BL meccsen úgy néz ki, hogy PSG-PSG 3 gól, BM, mesterhármas, Dortmund vezető gól, Benfica 95. perces meccseldöntő gól, Benfica győztes gól. Nagyon kellett nekünk egy ilyen ember.

De nem ő a MOM, nálam Tek-Ara-Pedri közül kerülne ki, talán. De tényleg nehéz, Baldétól is egy védekező masterclasst láttunk.

Tényleg csak hápogok, ez teljesen ismeretlen élmény számunkra. Azért ez egy jó csapat, akivel játszottunk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.03.05. 23:03:33

Szép győzelem, tudtam, hogy emberhátrányban is fogunk gólt lőni, jött is, mondjuk kettőre számítottam:D

Arra kevésbé, hogy lehozzuk kapott gól nélkül, nagy pacsi a csapatnak érte, úgy kb mindenkinek.

Remélem Flick látta, hogy Araujo mint egy falat kenyér kell hátra, pláne ha ezzel a fent védekezünk taktikával akar operálni.
Őt is meg tudják futni, de nagyobb eséllyel utoléri a kilépőt, mint Cubarsi vagy Inigo.

Figyelni kell a visszavágón, de nem látom, hogy ott leolvadnánk most, tényleg ha gyengék vagyunk is jön gól, gólok.

Benficanak is respect, nagyot mentek, de ha fgy vagy elől, akkor ennyire futja, lásd PSG.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

2025.03.05. 23:02:05

Azt hiszem az igazi bajnokok az ilyen meccseken születnek. Nagy győzelem a mai!
pep71
Entrenador del Barça

2025.03.05. 20:07:40

soadroli írta:
2025.03.05. 19:47:45
Szczesny; Kounde, Cubarsí, Iñigo Martinez, Balde; De Jong, Pedri, Olmo; Raphinha, Lamine Yamal, Lewandowski
Xavi te vagy az?? már csak a kiskedvenc G. Martin hiányzik..
Troym
Director del Fútbol

2025.03.05. 19:57:32

soadroli írta:
Szczesny; Kounde, Cubarsí, Iñigo Martinez, Balde; De Jong, Pedri, Olmo; Raphinha, Lamine Yamal, Lewandowski
Szerintem hibás gondolat a BL-re ez a védelem, Cubarsi ehhez túl fiatal és fáradt és a jobbján Kounde talán még fáradtabb, mostanság több meccsen nagyokat hibázva, ehhez társítunk egy lassabb és időnként szintén bealvó De Jongot, nehogy ráfaragjunk...
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.03.05. 19:56:10

De Jong merész húzás, nehogy megint körbefussak.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.05. 14:15:33

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.05. 13:09:54
Kemény meccset várok, ez itt már az egyenes kieséses szakasz így nem engedhetjük meg magunknak 1 percig sem a koncentrációvesztést, sem azt hogy olyan bohóc gólokat kapjunk mint amiket a csoportkörben megengedtünk magunknak.

Tény hogy sokkal jobban jártunk hogy nem a csúcsformában lévő, jelenlegi talán TOP3-ba beletartozó PSG ellen kell játszanunk, de ha nem leszünk észnél akkor simán benne van hogy 3-mal elmegy a Benfica és nem fogja azt a szívességet megtenni hogy megint elbénázza, hanem hazaküld minket 2-4 góllal mint az Atletit és a Juventust.
Ha a srácok olyan formájukban játszanak a BL himnusz után mint ahogy tették a csoportkörben, pár fokkal figyelmesebb védekezéssel akkor viszont nincs félnivalónk és le kell gyűrni őket ha akarunk bármit is a BL-ben, nincs mentség.

Ami aggaszt a mostanság megint visszatérő meccs eleji félálmos meccskezdés, remélem ezt is maguk mögött hagyják a BL-ben és akkor rendben leszünk.
Kicsit bízom benne, hogy az egyenes kieséses szakasz már más lesz számukra, az utóbbi években is a csoportban tudtak meglepetést okozni, de a 16/8 között az első komolyabb csapat kiejtette őket. Mondjuk akkor nem Lage volt az edző, lehet, hogy most pont visszafelé sül el és csak jobban felszívják magukat. Egy meccsen ennyi ajándékgólt nem valószínű, hogy még egyszer adnánk. De az sem a Benfica "érdeme" volt, bármely más csapat ellen előfordulhat Az utóbbi 8-10 mérkőzésünk előtt ugyanúgy mondhattuk volna.
Egy-egy ilyen gól olykor becsúszik, de az sem olyan sűrű.
A legkevésbé attól tartok, hogy ezzel szívjuk meg, attól már jobban, hogy nem lesz kellően stabil a középpálya, de méginkább, hogy Raphinháék, ha játékban nem is lesznek gyengék, eredményességben/eredménytelenségben folytatják az utóbbi hetek sorozatát. Kicsit aggaszt, hogy egész februárban a Soci elleni meccsig lőtt 21 gólunkból Raphinha és Yamal csupán 1-1-et vállalt. Lewy még csak-csak hozza a gólokat még tizenegyesek nélkül is, de arra nem bazírozhatunk, hogy majd Inigo, Araujo, EG, Cubarsi vagy Pedri/Casádó megnyeri a meccset, esetleg jön egy csodacsere Fermin/Torres személyében egy duplával vagy mesterhármassal. Mert jelenleg így állunk.

Ilyen lehetőséget nem szabad kihagynunk, főleg, hogy keményen megküzdöttünk azért, hogy ide kerüljünk.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.03.05. 14:05:53

Nekem nem osztott vagy szorzott, hogy Benfica vagy Párizs, mivel egyik út sincs kikövezve és minden meccs más.
Nyugodt, de határozott, magabiztos és koncentrált játékkal a kezünkben tarthatjuk az események alakítását, ha ez sikerül, jó pozícióból várhatnánk a visszavágót.
Minden tekintetben kihívás ez a párharc, de azt nem gondolom, hogy bravúrra lenne szükség ennek az akadálynak az átugrásához.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.05. 13:09:54

Kemény meccset várok, ez itt már az egyenes kieséses szakasz így nem engedhetjük meg magunknak 1 percig sem a koncentrációvesztést, sem azt hogy olyan bohóc gólokat kapjunk mint amiket a csoportkörben megengedtünk magunknak.

Tény hogy sokkal jobban jártunk hogy nem a csúcsformában lévő, jelenlegi talán TOP3-ba beletartozó PSG ellen kell játszanunk, de ha nem leszünk észnél akkor simán benne van hogy 3-mal elmegy a Benfica és nem fogja azt a szívességet megtenni hogy megint elbénázza, hanem hazaküld minket 2-4 góllal mint az Atletit és a Juventust.
Ha a srácok olyan formájukban játszanak a BL himnusz után mint ahogy tették a csoportkörben, pár fokkal figyelmesebb védekezéssel akkor viszont nincs félnivalónk és le kell gyűrni őket ha akarunk bármit is a BL-ben, nincs mentség.

Ami aggaszt a mostanság megint visszatérő meccs eleji félálmos meccskezdés, remélem ezt is maguk mögött hagyják a BL-ben és akkor rendben leszünk.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.04. 16:38:22

FcBarcelona1 írta:
2025.03.04. 15:32:39
Chino írta:
2025.03.04. 15:29:25
Nem tudja esetleg valaki, hogyl van-e valaki tőlünk vagy a portugáloktól sárga veszélyben? Úgy tudoom csak a negyeddöntőben törlődnek a lapok, akár játszott a csapat a play off-ban, akár nem.

Viszont ha minden igaz Di Maria legalább nem fog játszani, aminek speciel örülök, főleg csereként nem látnám szívesen a pályán hiába lép lassan matuzsálem korba.

Jó lenne megkönnyíteni magunknak a visszavágót és akár csak egy szűk győzelemmel hazajönni Lisszabonból, kivált hogy utána Madridba megyünk.
https://barcauniversal.com/suspension-f ... barcelona/
Tőlünk nem tudok ilyet.
Náluk 6 játékos. Ebből Florentino Luis nem játszhat, ahogy Di Maria sem.
Nehéz meccsre számítok. Elvileg a Sport 2 adja a meccset.

Ahogy látom, azért vannak alapemberek is köztük, ráadásul nem támadó szelleműek, Bár én úgy emlékszem Carreras pont ellenünk kapta meg a harmadikat, ki is írták, hogy a következő meccset kihagyja. De lehet rosszul emlékszem, jó lenne így rászabadítani Yamalt Emellett Bah is kimarad, illetve Renato Sanches sem épült fel.
Ebből a szempontból is megéri benne lenni a 8-ban, plusz 2 meccs sárga lapok szempontjából sem túl kedvező. A Realnál is van azt hiszem 4-5 ember, köztük Rüdiger, Camavinga és Modric. (Endricknek is sikerült 100 perc alatt 2 sárgát begyűjtenie :) )
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.04. 15:32:39

Chino írta:
2025.03.04. 15:29:25
Nem tudja esetleg valaki, hogyl van-e valaki tőlünk vagy a portugáloktól sárga veszélyben? Úgy tudoom csak a negyeddöntőben törlődnek a lapok, akár játszott a csapat a play off-ban, akár nem.

Viszont ha minden igaz Di Maria legalább nem fog játszani, aminek speciel örülök, főleg csereként nem látnám szívesen a pályán hiába lép lassan matuzsálem korba.

Jó lenne megkönnyíteni magunknak a visszavágót és akár csak egy szűk győzelemmel hazajönni Lisszabonból, kivált hogy utána Madridba megyünk.
https://barcauniversal.com/suspension-f ... barcelona/
Tőlünk nem tudok ilyet.
Náluk 6 játékos. Ebből Florentino Luis nem játszhat, ahogy Di Maria sem.
Nehéz meccsre számítok. Elvileg a Sport 2 adja a meccset.
Válasz küldése