Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mert Flick így döntött.
Lewa miért van még a pályán részét.csababarca írta: ↑2025.03.05. 22:21:58Jön a cápa, megrépázzuk őket, 0-2 lesz a vége, ne lepődjetek meg.
Melyik részét?
Yamal gyenge, FT-ben inkább benne van a gól az elmúlt hetekben.
Melyik részét?
Salah többet játszott a szezonban mint Rapha, vagy Yamal, de MBappé is, hogy más csapatból is hozzak.
Igen, ők teljesen elszálltak, ami várható volt. Közben az önbizalmuk is elment. Nem tudom honnan, de ha akarunk valamit, kell pár csere szélső. Olmót én sem vettem volna le, na neki van önbizalma, futni is tud, és amúgy kiválóan védekezik. Hamarabb vettem volna le bármelyik szélsőnket.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.05. 22:12:35És pontosan emiatt duplán érvágás Olmo levétele, aki mostanság lődözte is a gólokat amellett hogy helyzeteket teremtett.
Sajnos számolni lehetett hogy ha a Sh1tty November" 2.0 az pont ilyenkorra fog előjönni, és meglepő módon pont a támadók vannak 0-n akik 0 rotációval nyomják, más csapatrészben szerencsére azért volt forgás, még ha nem is elég.
És pontosan emiatt duplán érvágás Olmo levétele, aki mostanság lődözte is a gólokat amellett hogy helyzeteket teremtett.bence0330 írta: ↑2025.03.05. 22:08:04Hát, amúgy most kell megmutatni, másféle módon, mint meccs előtt vártuk volna, most harcolni kell, és valahogy max 1 gólon tartani őket. Lőni nem tudom elképzelni hogy fogunk, mindhárom támadónk nb3 szintet hoz eddig, de ki tudja, rázta már fel Flick a csapatot.
Én amúgy reméltem, hogy később jön el a böjtje a kizsigerelt játékosoknak és a rövid keretnek, de lehet, hogy már itt van. Lenne plusz két szelsőnk, mint minden normális csapatnak, semmi baj nem lenne kb. Meg egy cserejobb bekk.
Sokkal aktívabban védekezik, mint pl. Yamal, szerintem. Utóbbi mintha lépni nem tudna már.