sansz írta: ↑2025.03.05. 23:21:12
bence0330 írta: ↑2025.03.05. 23:03:56
Flick egy mágus. Megint.
Azért Flick nagyon nehézzé tette ezt a mait azzal,hogy éppen a legjobb támadót vette le. Ha Lewát veszi le, az égvilágon semmi nem változott volna a meccsképen,márpedig a pirosig atom jók voltunk.
Kivette azt az embert aki folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfelet és azonnal megváltozott a meccs képe. Lewa azt a kevés támadásunkat még hátráltatta, Olmo pedig hiányzott a pályáról, lényegében dupla emberhátrány.
Onnantól kezdve nem volt rossz cseréje,bár sztem Casadó nem volt jobb FDJnél, sőt.
Végsősoron Flick változtatásai hozzák a gólunkat,de ha az elejént Lewát küldi le,akkor nem lett volna ekkora szenvedés.
Bármikor Lewyt hoztam volna le a kiállítás után, ami erénye van, az egy ilyen meccsen kb lenullázódik. Yamal-Lewy dilemmánál ma én is Yamalt vittem volna le, nem értettem, mi volt ez ma, egy rossz teljesítményt nem kell nekem megmagyarázni, ilyen a foci, senkit nem kritizálok 1-2 rossz meccs miatt, de tényleg olyan volt, mintha a pálya közelében nem lett volna kedve lenni. Nem tudom, mi volt ez, tényleg remélem, hogy beteg volt, vagy valami ilyesmi.
De ja, Olmoval több esélyünk lett volna támadásépítéseknél, de szerencsére 1-2 esély elég volt, az eredmény meg magáért beszél, ennél jobban szerintem nem nagyon jöhettünk volna ki ebből a meccsből. Hogy Lewy nélkül ez ugyanannyi lette-e volna, ki tudja. Ez így jó volt most.
Egyébként Lewy mellett egy érv szólt szerintem, pazar a pontrúgásoknál védekezésben. De tényleg, kiváló. És szerintem picit még ez is benne volt a döntésben, lehetett tudni előre, hogy rengeteg ilyen várható a meccsen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy