Nem láttam a madridiak meccsét, fogalmam sincs hogyan játszottak, de az összefoglaló alapján elég X-szagú meccs volt. Helyzeteket tekintve nem dőlt annyira a mérleg nyelve a Real felé. Ez a 2:1 nem olyan rossz eredmény az Atmának, szerintem sok szurkolójuk alá is írta volna. Egy korábbi csapatra keresztet lehetne vetni, de idén számolni kell a matracosokkal. Szűk győzelem benne van a Metropolitanoban. Egy hosszabbítást simán kinézek belőlük, nem nyugodhat meg a Real, most kellett volna egy kétgólos előnyt kiharcolni és egy Brahim-Rodrygo-Mbappé-Vinicius kezdővel nem is hiszem hogy inkább a biztosra akartak menni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.05. 09:59:25Érdekes hogy még vissza sem nézték a második RM gólt, Vinicius netto lesen van a kapust zavarva, gondolom ilyenkor nincs ellenük összefogás miután a BL-ben zsinórban megkapják a lesgóljaikat is.
Az eredmény kedvező nekünk(én simán 3-1-et vártam amivel fix eldőlt volna), így viszont kaparhat ezerrel az Atleti, és a RM-nak is résen kell lennie mert ha találna otthon egy gólt az Atletico akkor necces is lehet, ami számunkra ideális lenne, egy esetleges hosszabbítás meg aztán maga a csúcs lenne mivel hétvégén az Atleti ellen játszunk
Arsenal szépen túllőtte magát, nem gondoltam volna hogy ennyi hiányzó támadóval is képesek erre mégha csak egy PSV ellen is de mégis.
Az előzetesen negyeddöntőbe várt Dortmund továbbjutása viszont erősen kérdéses, az első 30 percben jobbak voltak utána viszont a Lille rohamozott.
Az Arsenal meccs elég hamar eldőlt, úgyhogy inkább a Dortmund-Lille-t néztem, nem gondoltam, hogy ennyire nyílt lesz a továbbjutás, és nem csak az eredmény miatt. Chevalier szinte végigunatkozta a félidőt, egy kezemen meg tudom számolni Guirassy is hányszor ért labdába. Szinte lefocizták a németeket otthon, lehet, nagyon megbánják, hogy a Franciaországban dől el a továbbjutás. Simán 50-50 százalékot adok arra a párharcra. Ha pedig mi továbbmegyünk talán ott is könnyebb dolgunk lenne. Nagyon kellene ez a továbbjutás.