Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ezt nem is értettem, hogy hazai pályán egy nagyon korai gól után miért álltak így vissza?!csababarca írta: ↑2025.03.04. 21:49:08Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
Koszonom!bence0330 írta: ↑2025.03.04. 21:24:51Nem nézem, de ezen szoktam:
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... id-live/1/
Ha nem jó, menj vissza a főoldalra, és válassz onnan egy másikat.![]()
Nem nézem, de ezen szoktam:
Nem is vagyok benne teljesen biztos, hogy annyira baj, hogy jobban játékban vannak a srácok. Évről évre láthatunk példát arra, hogy a hirtelen szoros menetben nem, hogy összeroppannának a csapatok, inkább a saját elvárásaikat is felülteljesítik. A profi footballban a formaidőzítés nagyon fontos tényező, nem vagy mindig ugyanazon a szinten. Erre nekem Pep barcája volt a legjobb példa, amivel januárban, esetleg február elején is volt egy visszaesés a formánkban minden évben, utána a fontos időszakban pedig lehetetlennek tűnő menetelésben jöttünk ki csak győzelemmel a legnagyobb meccseink sorozatából.Chino írta: ↑2025.03.04. 16:04:40Mondjuk mi is inkább egy edzőmeccset játszottunk, ami a csapat egy részének jól is jött, mert játékban maradt. Ennek ellenére nyilván előnmyben vannak ebből a szempontból, ráadásul az utóbbi egy hónapban a két monacóin kívül nem volt komolyabb ellenfelük, inkább a portugál alsóház.
Szerintem még több éves viszonylatban sem lehet igazán összehasonlítani, annyira változó. Az Arsenal például hosszú évekig nem is járt a Bl-ben, ha be is esett nem volt tényező, a City a hazai porondon évről évre utolérhetetlen volt, nemzetközi színpadon viszont szinte mindig megfőtt, tőbbnyire relatíve korán is, a Pool is akkor nyert, amikor nem volt a top 3 esélyes között sem. És akkor ott van a sorsolás, ami hatalmas lutri. Jelenleg forma és játékerő alapján a PSG és a Liverpool mondható a két legnagyobb esélyesnek (de top 3 biztosan) és az egyikük a nyolcba sem kerül be, a Villa pedig mehet tovább képviselve az angol vonalat. A három spanyol közül is legalább az egyik biztosan búcsúzik, ahogy a németeknél. Szóval könnyen lehet, hogy a következő körben, a top bajnokságokat ugyanannyi csapat fogja képviselni, de nem biztos, hogy a legerősebbek.bence0330 írta: ↑2025.03.04. 09:33:41Mert a BL-ben semmi értelme ilyet kimondani egy év alapján, lutri versenysorozat önmagában. Több éves minta alatt már jóval egyértelműbb a helyzet. A saját bajnokságuk is sokat diktál, 2020-ban sem volt a német és a francia bajokság a többinél, hiába dominálták azt abban az évben, csak hát ők nem indította újra erőltetett menetben, és frissebbek voltak. Szélsőséges példa, de kicsiben bármelyik évben jelen lehet.brazilfan írta: ↑2025.03.04. 09:07:36
Ez szerintem is így van, de tavaly a negyeddöntőbe három spanyol, két angol, két német és egy francia csapat került be, mégsem lett kimondva, hogy a La Liga a legerősebb, vagy hogy a spanyolok a legjobbak. Vagy hogy a német bajnokság a legerősebb, mert az elődöntőben két csapatuk is volt, az angolok meg elfogytak.
Az alapkijelentéssel viszont egyetértek, szerintem is szét kellett volna szedni az országokat az első körben. Kicsit értelmetlennek tartom a dolgot. Csoportkörben az új rendszer miatt még megértem, de a legjobb 16 között feleslegesnek érzem teljesen.
Mondjuk mi is inkább egy edzőmeccset játszottunk, ami a csapat egy részének jól is jött, mert játékban maradt. Ennek ellenére nyilván előnmyben vannak ebből a szempontból, ráadásul az utóbbi egy hónapban a két monacóin kívül nem volt komolyabb ellenfelük, inkább a portugál alsóház.
Mert a BL-ben semmi értelme ilyet kimondani egy év alapján, lutri versenysorozat önmagában. Több éves minta alatt már jóval egyértelműbb a helyzet. A saját bajnokságuk is sokat diktál, 2020-ban sem volt a német és a francia bajokság a többinél, hiába dominálták azt abban az évben, csak hát ők nem indította újra erőltetett menetben, és frissebbek voltak. Szélsőséges példa, de kicsiben bármelyik évben jelen lehet.brazilfan írta: ↑2025.03.04. 09:07:36Ez szerintem is így van, de tavaly a negyeddöntőbe három spanyol, két angol, két német és egy francia csapat került be, mégsem lett kimondva, hogy a La Liga a legerősebb, vagy hogy a spanyolok a legjobbak. Vagy hogy a német bajnokság a legerősebb, mert az elődöntőben két csapatuk is volt, az angolok meg elfogytak.