Bajnokok Ligája & Európa Liga
Sorloth is csak ellenunk tud villogni..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát a real nem tette meg azt a szivességet az atleticonak, hogy tökig feltolják vezetésnél a védelmet, és hagyják magukat megkontrázni, így is lehet.
X-es meccs volt szerintem, de hát ilyen ez.
Visszavágó így még azért izgalmas is lehet, de nem látom magam előtt, hogy ezt elbohóckodja a real, vagy hogy pl MBappé megint ennyire gyenge lesz.
X-es meccs volt szerintem, de hát ilyen ez.
Visszavágó így még azért izgalmas is lehet, de nem látom magam előtt, hogy ezt elbohóckodja a real, vagy hogy pl MBappé megint ennyire gyenge lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Közben az Arsenal már várja a madridi derbi továbbjutóját.
-
- Entrenador del Barça
Na, Modric papa majd felrazza az aranylasztival almodokat.
Hihetetlen ez a vedekezes megint…
-
- Entrenador del Barça
Mit vártok, nulla középpalya előtt nem fog mbappe meg vini ficankolni. Ha lesz kiugratas, akkor.
- torotam
- Jugador d'estrella
Én ezt nem is értettem, hogy hazai pályán egy nagyon korai gól után miért álltak így vissza?!csababarca írta: ↑2025.03.04. 21:49:08Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
A Valverde - Rodrigo jobb szél az jól néz ki.
Bappe eddig tényleg flop, de tőle elég egy jó momentum és el is döntheti a meccset.
Kik is vannak sárga veszélyben a Realnál?
Visca el BARCA!
- csababarca
MBappé és Vinicius jó nagy flop, mondjuk a braziltól nem meglepő, a franciától inkább.
Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
Ha nem bohóckodnak hátul, akkor jó esélyeik lesznek a visszavágón.
Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
Ha nem bohóckodnak hátul, akkor jó esélyeik lesznek a visszavágón.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez valamivel szebb volt, mint Rodrygóé. Így tovább, nem kell megijedni.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Na bekapcsoltam én is, a legjobb pillanatban.
De szép volt, nagyon kellett, hogy legyen még esélyük, és ne legyen henger.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- csababarca
Mekkora dugó volt ez Alvareztől, elképesztő a gyerek, mindenben extra.
Na ha valakit őt elnézegetném (elnézegettem volna) nálunk, már a 22-es vb-kor mondtam, hogy ő kellene nekünk.
Na ha valakit őt elnézegetném (elnézegettem volna) nálunk, már a 22-es vb-kor mondtam, hogy ő kellene nekünk.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Koszonom!bence0330 írta: ↑2025.03.04. 21:24:51Nem nézem, de ezen szoktam:
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... id-live/1/
Ha nem jó, menj vissza a főoldalra, és válassz onnan egy másikat.![]()
Tokeletes.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem nézem, de ezen szoktam:
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... id-live/1/
Ha nem jó, menj vissza a főoldalra, és válassz onnan egy másikat.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Megint azt latom,h a vendeg csapat tele gatyaval lezeng…varom meg a 2 kapushibat meg az 1 ongolt
- csababarca
Nyilván bármi lehet, de ez a Rodrygo is egy egyeneset nem tud 2 méteren passzolni általában, BL himnusz megszólal és három szintet ugrik.
Kíváncsi vagyok ez az atletico mire megy majd, tényleg jók, de kétszer estünk össze ellenük mi pl.
Kíváncsi vagyok ez az atletico mire megy majd, tényleg jók, de kétszer estünk össze ellenük mi pl.
-
- Entrenador del Barça
Kiszurtak, higy Galant jól le lehet futni. Rodrigo nagyon jó, hasznosabb, mint Vini. Nem írnám le az atleticot, évek óta most a legjobbak.
Azert a 8.percben meg nem jelentenem ki..
- csababarca
Ez kb ezzel a korai góllal szerintem el is dőlt, BL himnusz megszólalt, jön is a gyalu.