Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
https://barcauniversal.com/suspension-f ... barcelona/Chino írta: ↑2025.03.04. 15:29:25Nem tudja esetleg valaki, hogyl van-e valaki tőlünk vagy a portugáloktól sárga veszélyben? Úgy tudoom csak a negyeddöntőben törlődnek a lapok, akár játszott a csapat a play off-ban, akár nem.
Viszont ha minden igaz Di Maria legalább nem fog játszani, aminek speciel örülök, főleg csereként nem látnám szívesen a pályán hiába lép lassan matuzsálem korba.
Jó lenne megkönnyíteni magunknak a visszavágót és akár csak egy szűk győzelemmel hazajönni Lisszabonból, kivált hogy utána Madridba megyünk.
Bár az ő posztja a legtelítettebb kb kérdés nélkül, azért fura, hogy nagy tehetségnek van kikiáltva, német, és még nem kapott perceket. Nagyon azt várták sokan (én is), hogy még a nagy verseny mellett is lassan be lesz építve.
Azért most látom a főoldali cikkből, hogy a békesség kedvért még lesz egy Katalán kupa elődöntő 19-én.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 13:04:47Most kifizetődő ez a csoport jó helyezés, lényegében 1.5 hónapunk van most kicsit összerendeződni, pihentetni és rendberakni a csapatot minden szempontból.dingdong írta: ↑2025.01.31. 12:51:57Ha azt a focinkat hozzuk amit szoktunk/tudunk a nagyok ellen akkor nem lehet gond. Dembele ur belejott mostanaban a kis csapatok ellen de futoversenyt jatszhat Baldeval mert o is megtalalta a formajat.
Az mókás lenne ha megkapnánk a monacot es zsinorban harmadszor kikapunk (persze ez csak vicc mert itt oda vissza vago van)
Real szerintem gond nelkul elkaszálja a cityt oda-vissza. Rajtuk kivul talan meg a Juve szorulhat meg.
Gondolom izgalmi faktor csak, hogy még ne tudják, mikor játszanak, sok értelme tényleg nincs.davi10 írta: ↑2025.01.31. 14:57:28Azt amúgy miért nem lehetett most kisorsolni, hogy a PSG-Brest vagy a Benfica-Monaco győztesével játszunk?
PSG-t elkerülném, hiába gyengültek MBappe lelépésével, még mindig ők tűnnek a legnehezebb ellenfélnek. A Monaco csak nem szivatna meg minket harmadjára 1 szezonon belül, a Benfica és a Brest az alapszakaszból kiindulva oda-vissza verhető lenne.
Citynek ráadásul nagyjából csak a bl mentheti meg a szezonját, oda kell tenniük magukat, ha nem akarnak teljesen kuka szezont zárni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 13:04:47
A RM-nak most a háta közepére sem kellett ez a City párharc, remélem a City felszívja magát addigra, javuló formát mutatnak. Nekik lesz is majdnem 10 napjuk felkészülni, mert 2-án játszanak az Arsenal ellen, utána Fakupában a másodosztályú Leyton Orient ellen ahol mehet a B csapat, és utána jön a RM 11-én, míg a Real játszik:
* egy Leganes elleni CDR meccset 5-én
* Atletico ellen bajnokságot 8-án otthon
*City ellen 11-én
*15-én a minket megszivató Osasuna saját stadionjában hétvégén
*18-án otthon a City ellen.
Most kifizetődő ez a csoport jó helyezés, lényegében 1.5 hónapunk van most kicsit összerendeződni, pihentetni és rendberakni a csapatot minden szempontból. Ha ezt sikerül abszolválni, tavaszra formába lendülni akkor sokmindenre képes lehet ez a csapat a BL-ben, plusz addigra látjuk hogy mi az ami prioritást élvez, ha hozzuk a pontjainkat a bajnokságban félgőzzel de a RM nem hullajt pontot akkor a Bl-t nagyon meg kell nyomni.dingdong írta: ↑2025.01.31. 12:51:57Ha azt a focinkat hozzuk amit szoktunk/tudunk a nagyok ellen akkor nem lehet gond. Dembele ur belejott mostanaban a kis csapatok ellen de futoversenyt jatszhat Baldeval mert o is megtalalta a formajat.
Az mókás lenne ha megkapnánk a monacot es zsinorban harmadszor kikapunk (persze ez csak vicc mert itt oda vissza vago van)
Real szerintem gond nelkul elkaszálja a cityt oda-vissza. Rajtuk kivul talan meg a Juve szorulhat meg.
Tebas majd ír egy szép levelet, hogy azt a PSG golyót kicsit melegítsék meg előre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 12:43:59Ha lehetne, akkor a Monaco/Benfica-Dortmund/AstonVilla/Lille ágat kérném.Egy potenciális PSG majd Atalanta ellen azért kicsit keményebb lenne.
Szívesen, még szoknunk kell ezt az új formátumotmenczel írta: ↑2025.01.31. 11:24:34Köszönöm a pontosítást. Így érthetőbb egy fokkal!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 11:01:10Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:
Kiemelve, az első és második helyezett külön ágra kerül ezért csak a döntőben találkozhatnak, illetve az első és második helyezett minden egyes visszavágót otthon játszhat.
A fontos az volt hogy legalább a második helyezés meglegyen, anyagiakban ki volt emelve hogy az első helyezett kap 10millió euró bónuszt, de a második helyezés sem kap sokkal kevesebbet(a különbséget leginkább a győztes €2.1m -döntetlen €700K, - elveszített meccsenkénti pénz aránya adja), ha így lett volna akkor a Liverpool nem adta volna le a meccset, 10milliós különbség azért nekik sem kevés.
Köszönöm a pontosítást. Így érthetőbb egy fokkal!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 11:01:10Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:
Kiemelve, az első és második helyezett külön ágra kerül ezért csak a döntőben találkozhatnak, illetve az első és második helyezett minden egyes visszavágót otthon játszhat.
A fontos az volt hogy legalább a második helyezés meglegyen, anyagiakban ki volt emelve hogy az első helyezett kap 10millió euró bónuszt, de a második helyezés sem kap sokkal kevesebbet(a különbséget leginkább a győztes €2.1m -döntetlen €700K, - elveszített meccsenkénti pénz aránya adja), ha így lett volna akkor a Liverpool nem adta volna le a meccset, 10milliós különbség azért nekik sem kevés.
Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:menczel írta: ↑2025.01.31. 10:38:30Ha ez igaz, akkor az megválaszolna egy nagy rejtélyt. Ha csak nem volt rosszul fordítva a főoldali cikk, akkor FELTŰNŐEN sokszor mondta Flick meccs előtt, hogy cél a második hely. Abszolút illogikusnak tűnt abban a pillanatban, hisz akkor még volt esély első helyre, sőt ha jól gondolom már akkor tudott volt az is, hogy a Liverpool utazó keretébe se került A csapatos ember.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.30. 21:49:18
De azért egy PSG-Aston Villa legnehezebb forgatókönyvvel sem szomorkodhatnánk, mert a Bayern-RM-City-Arsenal-Inter négyest fixen elkerüljük, és max az egyikükkel találkoznánk az elődöntőben, a Liverpoollal meg csak a döntőben.
Keverjük-e a kártyát ilyen profin?
Ha ez igaz, akkor az megválaszolna egy nagy rejtélyt. Ha csak nem volt rosszul fordítva a főoldali cikk, akkor FELTŰNŐEN sokszor mondta Flick meccs előtt, hogy cél a második hely. Abszolút illogikusnak tűnt abban a pillanatban, hisz akkor még volt esély első helyre, sőt ha jól gondolom már akkor tudott volt az is, hogy a Liverpool utazó keretébe se került A csapatos ember.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.30. 21:49:18
De azért egy PSG-Aston Villa legnehezebb forgatókönyvvel sem szomorkodhatnánk, mert a Bayern-RM-City-Arsenal-Inter négyest fixen elkerüljük, és max az egyikükkel találkoznánk az elődöntőben, a Liverpoollal meg csak a döntőben.
Igen oda-visszavágósak, Február 11-19 között lesznek és holnap délben lesz a sorsolás.csababarca írta: ↑2025.01.30. 20:53:44Remek BL "őszt" toltunk, a várakozásaimat felülmúlva teljesítettünk, jár a pacsi.
Második helyet merész kijelentésnek gondoltam volna az elején, pláne, hogy vereséggel kezdtünk.
De sok csapat mélyen alulteljesített, akiket oda gondoltunk, mi meg tettük a dolgunkat, és hoztuk a pontokat, emellett remek és élvezetes meccseket játszottunk.
Remélem ez a forma kitart a tavaszi BL időszakra is, mert én látok potenciált a csapatban most ebben a sorozatban.
Sajnos a bajnokságban valahogy nem megy.
btw, a playoff meccsek már oda-visszavágósak ugye?
Ez nem igaz, hogy 3 hete egészséges Araujo. Konkrétan a Dortmund elleni meccsen (de. 11.) már a padon ült, azaz bevethető volt, január elején a Barbastro ellen végig játszott, azaz lassan két hónapja teljes értékű munkát végez a csapattal. Nekem ugyanaz a bajom vele, hogy nem érzi a Flick-féle lestaktikát. Mintha nem bízna abban, hogy ezt sikeresen megcsinálhatják hátul, emiatt sokszor inkább a védő előtt akar maradni, hogy erőből majd megoldja. Ezzel csak az a gond, hogy egy lendületben lévő játékost még ő sem tud álló helyzetből utolérni, amit bizonyított már nemegyszer. Ha ezt levetkőzi a legjobb védőnk lehet, ha nem Flick újra az Inigo-Cubarsi kettőssel fog kezdeni.Troym írta: ↑2025.01.30. 15:19:563 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru. Nem tudom mire vélni ezt az Inigo-Cubarsi milyen jó becsípődést, mert semmi nem mutatja, vagy támasztja alá.
Nincs kipécézve, pláne nem a probléma gyökere.Troym írta: ↑2025.01.30. 15:19:563 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru.bence0330 írta: ↑2025.01.30. 14:57:45Én jelenleg Araujón aggódom a legjobban, hiába kivételesen nagy védő, jelenleg még nagyon nem találja a helyét. Rendre beragad, aztán folyamatosan integet, aminek évek óta semmi értelme, de cserébe közben vissza sem ér. Illetve a gyorsvonati sebessége nincs meg, remélem ez csak azért, mert szép lassan jön majd vissza. Remélem gyorsan beillesztjük ebbe a Flick féle fociba, mert jelenleg sajna nem üti meg Inigo szintjét (amit ebben a szisztémában nyújt, nem az egyénit).
3 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru. Nem tudom mire vélni ezt az Inigo-Cubarsi milyen jó becsípődést, mert semmi nem mutatja, vagy támasztja alá.bence0330 írta: ↑2025.01.30. 14:57:45Én jelenleg Araujón aggódom a legjobban, hiába kivételesen nagy védő, jelenleg még nagyon nem találja a helyét. Rendre beragad, aztán folyamatosan integet, aminek évek óta semmi értelme, de cserébe közben vissza sem ér. Illetve a gyorsvonati sebessége nincs meg, remélem ez csak azért, mert szép lassan jön majd vissza. Remélem gyorsan beillesztjük ebbe a Flick féle fociba, mert jelenleg sajna nem üti meg Inigo szintjét (amit ebben a szisztémában nyújt, nem az egyénit).