Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
torotam
Jugador d'estrella

2025.03.08. 13:12:28

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.08. 12:18:41
Mundo szerint tegnap egy ilyen kezdővel próbálkozott Flick:
Szczesny, Fort, Cubarsí, Eric García, Gerard Martín, Casadó, Gavi, Fermín, Lamine, Lewandowski, Ferran.

Na egy ilyet aláírnék, max Olmot tenném be aki hétközben nem sokat játszott, ha ő nem játszik akkor szerintem Pedri fog legalább.
Jó lesz ez, most tényleg kell a rotáció. Ha meg egy csatát ma el is bukunk, a háborút majd mi nyerjük. :)

Olmot én is betenném, Yamalt viszont pihentetném.
Négy kp és két csatár (Lewa+Ferran)
Aztán ha ég a ház, jöhet Rapha, Yamal és Pedri is.
Visca el BARCA!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.08. 12:18:41

bence0330 írta:
2025.03.07. 12:07:42
Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondol Flick a holnapi meccsről, a sors úgy hozta, hogy pont ugyanazon Osasuna ellen lépünk pályára, akik előtt a legfáradtabbak voltunk ősszel, és szükségét érezte a B sornak. Most is így állunk. Egy 10 emberes meccs után, eleve kicsit széthajtott alapemberekkel, kedden meg jön a visszavágó, ami így nyilván lefutva sincs.

Én nem csodálkoznék, ha meglépné full ugyanazt, személy szerint megtenném. Ősszel az nagyon-nagyon bejött, mármint big picture-ben, nyilván a meccset buktuk, de utána megállíthatatlanok lettünk, mindenki újra bombaformában focizva. És jelenleg a B sorunk sokkal jobb, mint a ősszel volt, kivéve a két szélső, bár Ferrán tán még ott is jobb. Azért most Martin is sokkal jobb, van egy FDJ, Gavi, Olmo, utóbbi gyakorlatilag pihent, szóval megmutathatná, mit tud vezérként. És nálam most beleférne a pontvesztés is.
Remélem meglépi, annak sincs értelme ha félve a pontvesztéstől ma felrakja a csapágyas kezdőt hogy utána a Benfica ellen megszenvedjünk és az Atletico meg fáradtan kifújja az orrunkat jövő hétvégén. Fontosabb lenne az Atletit legyalulni jövőhéten mint most nyerni, persze az ideális az egy mai rotációval győzelem lenne, hogy jövőhéten kipihenten mehessenek.

Mundo szerint tegnap egy ilyen kezdővel próbálkozott Flick:
Szczesny, Fort, Cubarsí, Eric García, Gerard Martín, Casadó, Gavi, Fermín, Lamine, Lewandowski, Ferran.

Na egy ilyet aláírnék, max Olmot tenném be aki hétközben nem sokat játszott, ha ő nem játszik akkor szerintem Pedri fog legalább.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.08. 12:02:40

tatesz1990 írta:
2025.03.08. 10:41:45
Troym írta:
2025.03.07. 17:48:21
Hétvégén kéne pihentetni, mondjuk egy Szczesny - GM, Cubarsi, EG, Fort - Casado, Gavi, Fermin - Olmo, Ferran, Raphinha kezdőt dobnék fel.
Nem számítok ekkora rotációra, max. 2-3 emberre. Ha így állna fel a csapat, a biztos pont vesztéssel járna. Koundé, Pedri és a Raphinha-Yamal duó egyik tagjának pihentetése lehet talán opció.
Elméletileg a hírek szerint Pedri, Balde és Inigo fájdalommal fejezte be a meccset, de teljes értékű edzésmunkát végeztek. Őket kihagynám. Emellett nem számítok nagy rotációra, én Yamalt is pihentetném.
Tek
Kounde-Araujo-Cubarsi-Martin
Casado
De Jong-Fermin
Raphinha-Lewy-Ferran
Sor szerintem nem lenne rossz. Talán ha Raphinha helyett Fermin játszana bal, Ferran pedig a jobb oldalon, akkor Gavi is beférne, max csereként jöhetne Yamal és Raphinha is a második félidőben
tatesz1990
Jugador del Barça

2025.03.08. 10:41:45

Troym írta:
Hétvégén kéne pihentetni, mondjuk egy Szczesny - GM, Cubarsi, EG, Fort - Casado, Gavi, Fermin - Olmo, Ferran, Raphinha kezdőt dobnék fel.
Nem számítok ekkora rotációra, max. 2-3 emberre. Ha így állna fel a csapat, a biztos pont vesztéssel járna. Koundé, Pedri és a Raphinha-Yamal duó egyik tagjának pihentetése lehet talán opció.
Visca el Barca! =D>
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.07. 19:08:29

Én FDJ-t mindenképp tolnám (Pedri helyett, helyettesítette már kifejezetten jó sikerrel, és szerintem ha teljesen máshogy is csinálják, a szerepkörük hasonló), ő nincs széthajtva, és Raphinhát inkább pihentetném, mint Lewyt, ha választani kéne, azon túl nekem is ez lenne a kezdőm.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

menczel
Entrenador del Barça

2025.03.07. 15:43:40

FcBarcelona1 írta:
2025.03.07. 08:49:25
https://www.reddit.com/r/atletico/comme ... liga_2425/
Elég érdekes adat. Azt gondoltam, hogy a Barca tolja legfeljebb a védekezését, de azon meglepődtem, hogy az Atletico a második, alig elmaradva a Barcatól.
Mi 25 ők 16 gólt kaptak.
Álljunk meg, mert mindenki mély következtetéseket vont már le a fórumon ez alapján.

Érzésre is sántított a dolog.

Ez nem az alapból behúzott védővonalat jelenti, hanem a LESREÁLLÍTÁS helyét. Mi 143szor kaptuk el az ellenfelet, ők 28! Nyilvánvalóan teljesen alkalomszerűen használják csak!

Állítom, hogy az alapból behúzott védővonaluk sokkalta sokkalta mélyebb mint a miénk. (Másképp mondva ők low-blockban, mi meg high-blockban fogadjuk az ellenfelet).
bence0330

2025.03.07. 12:07:42

Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondol Flick a holnapi meccsről, a sors úgy hozta, hogy pont ugyanazon Osasuna ellen lépünk pályára, akik előtt a legfáradtabbak voltunk ősszel, és szükségét érezte a B sornak. Most is így állunk. Egy 10 emberes meccs után, eleve kicsit széthajtott alapemberekkel, kedden meg jön a visszavágó, ami így nyilván lefutva sincs.

Én nem csodálkoznék, ha meglépné full ugyanazt, személy szerint megtenném. Ősszel az nagyon-nagyon bejött, mármint big picture-ben, nyilván a meccset buktuk, de utána megállíthatatlanok lettünk, mindenki újra bombaformában focizva. És jelenleg a B sorunk sokkal jobb, mint a ősszel volt, kivéve a két szélső, bár Ferrán tán még ott is jobb. Azért most Martin is sokkal jobb, van egy FDJ, Gavi, Olmo, utóbbi gyakorlatilag pihent, szóval megmutathatná, mit tud vezérként. És nálam most beleférne a pontvesztés is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.07. 08:49:25

https://www.reddit.com/r/atletico/comme ... liga_2425/
Elég érdekes adat. Azt gondoltam, hogy a Barca tolja legfeljebb a védekezését, de azon meglepődtem, hogy az Atletico a második, alig elmaradva a Barcatól.
Mi 25 ők 16 gólt kaptak.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.03.04. 16:56:22

Szerintem egy picit túl lett fújva és túl lett gondolva ez a kijelentés. Brazilfan annyit mondott, hogy sajnálja, hogy kevésbé volt izgalmas a meccs, mint amire számított. Ez teljesen jól működik amellett, hogy örülünk egy sima, amúgy nagyon fontos, győzelemnek, ami mellett kulcsjátékosokat tudtunk pihentetni. A játék részét képezi a piros, ami szerintem is teljesen jogos volt, jól is játszottunk, hogy ilyen helyzetbe sodortuk az ellenfelet.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.03. 15:06:17

Én imádtam ezt a meccset. Szeretem, amikor egykapuzunk. Nem az ellenfél játékára vagyok kíváncsi, hanem kizárólag a miénkre. Szeretem, amikor az ellenfél labdába sem rúg, és csak nálunk van a labda, és végig mi támadunk. Én drukkoltam végig, hogy minél több gólt szerezzünk. Az ilyen meccseken is van miért drukkolni, minden egyes újabb találatért szorítok. Szeretem, amikor bucira verjük az ellenfeleket.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.03.03. 15:05:02

Peter írta:
2025.03.03. 14:09:57
ElBartimaeus írta:
2025.03.03. 10:11:06
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek,
A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
A focival kéz a kézben jár a váratlan, a piros, a büntető, amik mind mind izgalmak, persze kinek így, kinek úgy.

A korai kiállítás az egyik oldalról, ha elveszi izgalmat, a másik oldalhoz hozzáadja az izgalmat.

Egyébként nem hiszem, hogy Barcelona szurkolóként nagyon aggódni kellene az izgalmak miatt, elég a soron következő mérkőzésre gondolni, hát még a tavaszi előttünk álló mérkőzésekre.

Számomra például rettentően izgalmas, hogy vajon meddig képes ez a csapat, ezzel a játékosállománnyal a lehetőségeihez képest felülteljesíteni.

Izgalmas lesz, egészen biztosan a nagyobb izgalmakat kedvelők számára is.
Ami késik, az nem múlik.
Egy apróságról megfelejtkeztél!
A kiállítás nem úgy működik, hogy gondol egyet a bíró, és hopp, máris mutatja a piros lapot!
Jelenleg a piros (és a sárga) lapok a játékszabályok részét képezik.
A piros lap okát ki kell kényszeríteni, és a kiállított játékosnak is tennie kell érte.
A tárgyalt esetben minden feltétel adott volt!
Troym
Director del Fútbol

2025.03.03. 15:01:44

Kicsit örüljünk már egy könnyebb győzelemnek egy BL nyolcaddöntő előtt 3 nappal úgy, hogy az ellenfél 1 hete pihen.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.03. 14:57:04

bence0330 írta:
2025.03.03. 14:27:23
Szerintem teljesen jogos volt a kiállítás. A 12-es mezszámú Javi Lopez utána azt magyarázta a bírónak, hogy ő volt a leghátsó ember és nem a szabálytalankodó Elustondo, ezért nem piros, hanem csak sárga. De szerintem maximum egyvonalban voltak, és nem tudom, hogy ilyenkor van-e jelentősége annak, hogy melyik hátvéd van két milliméterrel hátrébb.
De ez csak még jobban megerősíti, hogy Elustondo fölöslegesen állíttatta ki magát, szerintem ketten meg tudták volna oldani.
szbsz írta:
2025.03.03. 12:26:28
A meccsfelvezető cikkben az állt, hogy 7 San Sebastian-i játékos hiányzott sérülés vagy lapok miatt, és ha nem is lettek volna ott mindannyian a kezdőben, de Kubo és Oyarzabal nyilván hozzá tudott volna tenni a játékukhoz, ezért a váratlan hiányuk szerintem szintén irreálissá tette az erőviszonyokat.
Ha ilyet nem szabad mondani, akkor bocsánat, nem akartam károgni, lenyomtuk a baszkokat!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.03. 14:46:58

bence0330 írta:
Ezért nem lesz sosem egyetértés a bíráskodásban. Mateu Lahoz szerint nem volt piros, mert a másik védő szerelhette volna (szerintem ökörség, mert előrébb volt mindkét védőnél, ez pedig egyértelmű gólhelyzet, max azt lehetne vitatni, hogy szabálytalan volt e, ezt elvileg nem vitatták, max a szurkolók)
Alguacil, Ituralde, Perez Burull szerint egyértelmű kiállítás. Most Mind1, hogy mit gondolunk Lahozról, de egy ilyen szituáció sem 100%-os.
bence0330

A piros eset amúgy nekem azért érdekes, mert azt látom mindenfelé, hogy hú, dobta magát, és oké, talán adható volt, de nagyon előadta magát Olmo, meg minimál kontakt... Algoacil maga nyilatkozta, hogy teljesen tiszta piros volt, ez már eleve sokatmondó, én meg pont fordítva láttam, Olmo szerintem látványosan menni akart előre, a Soci játékosa a bal kezével átkarolta konkrétan, és még a mezét is megfogta, a jobb kezével meg a vállát húzta vissza. Előbb-utóbb lehet, hogy Olmo kvázi megadta magát, amikor már konkrétan nem tudott haladni rendesen a húzástól, és értelme sem volt próbálkoznia, de az első pillanatokban abszolút menni akart tovább, amikor már átkarolta a védő.

Remélem csodát tesz vele is Flick Pedri-mintára, mert nagyon jó játékos, jó lenne, ha maradhatna a csapat, és a kezdő része konstansan.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.03. 14:09:57

ElBartimaeus írta:
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek,
A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
A focival kéz a kézben jár a váratlan, a piros, a büntető, amik mind mind izgalmak, persze kinek így, kinek úgy.

A korai kiállítás az egyik oldalról, ha elveszi izgalmat, a másik oldalhoz hozzáadja az izgalmat.

Egyébként nem hiszem, hogy Barcelona szurkolóként nagyon aggódni kellene az izgalmak miatt, elég a soron következő mérkőzésre gondolni, hát még a tavaszi előttünk álló mérkőzésekre.

Számomra például rettentően izgalmas, hogy vajon meddig képes ez a csapat, ezzel a játékosállománnyal a lehetőségeihez képest felülteljesíteni.

Izgalmas lesz, egészen biztosan a nagyobb izgalmakat kedvelők számára is.
Ami késik, az nem múlik.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.03. 12:40:37

ElBartimaeus írta:
Andrsika írta:
2025.03.02. 21:23:37

Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjak
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.

De hogy egy példát hozzak, te melyik gólnál örültél jobban? Amikor Dzsudzsi beverte a portugáloknak az eb-n, vagy amikor a Valencia ellen lőttük bármelyiket?
Nem tartom igazán valószínűnek, hogy félidőben kettővel menjünk és már a 60. percben lehessen lekapni Pedrit, Raphinhát, Cubarsit. Főleg, ha a Sociedad betalál és az egész kezdő hajthat 100%-kal a meccs végéig, hogy meglegyen a győzelem.
Másrészt jó volt egy ilyen meccset látni, ahol a csapat könnyedén játszhatott, sokszor próbálkozhattak látványos elemekkel, mert kb. minden belefért. Elég sok meccset láttunk, ahol az ellenfélnem van két helyzete és sikerül elmennie 1-2 góllal, aztán szenvedünk. Semmi garancia nincs, hogy nem egy olyan lett volna tegnap, ahogy arra sem, hogy otthon tartjuk mind a három pontot Ráadásul a Soci nem egy Alaves, csalóka a helyezésük, meg tudták volna nehezíteni a dolgunkat.

Nekem az első gól iszonyatosan tetszett, ahogy Yamal elment otthagyta az embereit, aztán Olmo klasszis emelése. Ha GM tőkéletesen találja el a labdát és úgy lesz gól, az tényleg feltette volna az i-re a pontot, de így is nagyon szép volt.

Nem tudom meddig lehet ezt a sorozatot tartani, remélem hozzuk még pár meccs erejéig és nem a legrosszabbkor fog megszakadni. Az Osasuna ellen még tartani kellene, mert az Atma ellen idegenben nem lesz könnyű, bár nekik egy Real-id. Getafe-Real sorozat után talán még neccesebb lesz. A legideálisabb az lenne, ha a portugálok ellen sikerülne egy kedvező eredményt elérni a visszavágóra. Pihentetni úgy se lesz sansz (bár nem hiszem, hogy kétszer is sikerül majd olyan gólokat adnunk nekik), de hátrányból megszakadva a továbbjutásért könnyen kihathat a bajnokira.
De megeshet, hogy kinyírják egymást a madridiak a mi malmunkra hajtva a vizet a ligában.
Ugyanakkor ott van az a faktor, hogy a matracosok kiszállnak a BL-ből és lehet, hogy a kupában is csak egy meccsük lesz, akkor pedig 100 %-kal pihentetés nélkül mehetnek a bajnokikra, ahol kevés eséllyel hibáznak
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.03.03. 12:26:28

Andrsika írta:
2025.03.03. 12:02:14
Röhej, h értékesebb a győzelem 11 ember ellen. Nekem nem az miért is lenne? Inkább legyen szenvedős győzelem? Én Barca drukker vagyok nem válogatott drukker…
Engedd el, ez ilyen next level logika, amit mi halandók nem érthetünk!

Szerintem legközelebb első percben rúgjuk le az ellefelet, hogy 10 emberrel játszhassunk végig, úgy aztán még értékesebb lesz a győzelem...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.03. 12:13:10

11 játékos ellen is behúztuk volna, a méteres lesgóljukon kívül momentumuk sem volt, a pirosas eset pedig már lassan sakk-matt helyzet volt, plusz a Soci is tartalékolt mert most fontosabb nekik a MU elleni EL párharc minthogy a mostani Barcelona ellen valami csodával határos módon pontot szerezzenek idegenben.

Cserébe a sors kicsit visszaadott nekünk a vékony keretért, és kaptunk egy félig edzés szintű lazázást, sérülés nélkül és kipihentebben mehetünk az 1 hetet pihenő Benfica ellen.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.03. 10:43:51

ElBartimaeus írta:
Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
Abszolút. És értékesebb is lett volna a győzelem 11 ember ellen. De legalább senki nem sérült meg, és a lecserélt játékosok kicsivel többet pihenhettek a szerdai meccs előtt.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

Andrsika írta:
2025.03.02. 21:23:37
brazilfan írta:
2025.03.02. 19:40:55
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjak
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.

De hogy egy példát hozzak, te melyik gólnál örültél jobban? Amikor Dzsudzsi beverte a portugáloknak az eb-n, vagy amikor a Valencia ellen lőttük bármelyiket?
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.03. 08:14:56

bence0330 írta:
2025.03.03. 01:14:35
Lewy szerintem élesebb volt ma, mint szokott
Szerintem is, volt 2-3 elég jó passza, és a gólja előtti labdaérintése is tudatos volt, gyorsan reagált. A fejelés nem megy neki, nem tudott mit kezdeni a fejére ívelt labdákkal, és a szokásos hiányosságai is menetrendszerűen előjöttek, de belefért.
Ami viszont nem mindegy, hogy egy ennyire agyondominált meccsen, három nappal a BL-odavágó előtt, miért nem lehet pihentetni, hogy azok is labdához érhessenek, akiknek a becserélésére egyszer, egy kevésbé sima meccsen, még szükség lehet.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.03. 02:48:04

sansz írta:
2025.03.02. 18:38:17
A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen.
Nem legendám, de.....

Ha Pedriék nélkül kb bármelyik csapatban lőne két gólt, akkor a fordítottja ugyanolyan helyénvaló, tehát Pedriék csapata Lewa nélkül kb Lewa nélküli gólszámot lőne plusz kettő, mivel a labdarúgás olyan csapatsport, ahol - akát tetszik, akár nem - minden mindennel összefügg oda-vissza és széltében-hosszában egyaránt.... :D
gránit írta:
2025.03.02. 18:25:35
bence0330

2025.03.03. 01:14:35

Lewy szerintem élesebb volt ma, mint szokott - nem véletlen. Neki kb így kéne, minden második meccsen kezdeni, és akkor más szint. Részemről az a gól egy klasszis center megmozdulása volt (oké, ennek ellentmond, hogy Casado is "lőtt" egy ugyanilyet, de na, ő inkább el akart ugrani a labda elől, Lewy meg elég tudatosan nyúlt bele, ezekben nagy ász), ha kicsivel kevésbé éles, ezt nem reagálja le. Valamint a kiállítás előtti labdajáratás parádés volt, Rapha külis első érintésből adott passza, aztán Lewy kiugratása. Zsinórban a 4. meccsén ezt jó eséllyel nem tudta volna megjátszani. A szögleteknél sem nagyon szokott fejjel odaérni a labdákra, az Araujo gól meg ebből jött, nehéz helyzetből kapura fejelte, amit aztán Ara büntetett.

Ha hol padon lenne, hol pályán, szerintem hasonlóan élesen lehetne tartani. Mezőnyben is jobb volt sokkal, mint amikor sorra kezdte végig a meccseket. Ez persze nem túl meglepő, Xavinál is akkor éledt újra szezon végén, amikor padozott néha, meg korán le lett rendre cserélve. Nekem kifejezetten tetszett ma a játéka.

Rapha meg Yamal továbbra is nagyot fociznak, de érződik az élesség csökkenése azért, nem látom akkora véletlennek a gólcsendet tőlük. Nagyon kéne nekik a rotálás, mert tényleg az a csoda, amikor lecserélik őket, rotálásról szó sincs.

Yamal minden sorozatot figyelembe véve utoljára november 30-án kezdett a padon, amikor sérülésből tért vissza. Azóta eltelt 15 meccs (+2-nél nem volt keretben kisebb sérülés miatt).

Raphinha minden sorozatot figyelembe véve utoljára szeptember 28-án (!!!) nem kezdett. 5 hónapja minden egyes meccsen kezdő. Közben egy Barbastro elleni meccsre nem utazott el.

Teljesen döbbenetes adatok, főleg a brazilé, de a korából adódóan inkább Yamalé is ugyanennyire. Iszonyúan kéne valaki erre a posztra. Alapvetően két ember kéne, nem egy, egy még csak tűzoltás lenne.

Pedri kapufáját sajnáltam, az a kapu még vagy egy percig rázkódott. :) Elereszthetne ilyesmit többször is, benne van.
Válasz küldése