Nem is vagyok benne teljesen biztos, hogy annyira baj, hogy jobban játékban vannak a srácok. Évről évre láthatunk példát arra, hogy a hirtelen szoros menetben nem, hogy összeroppannának a csapatok, inkább a saját elvárásaikat is felülteljesítik. A profi footballban a formaidőzítés nagyon fontos tényező, nem vagy mindig ugyanazon a szinten. Erre nekem Pep barcája volt a legjobb példa, amivel januárban, esetleg február elején is volt egy visszaesés a formánkban minden évben, utána a fontos időszakban pedig lehetetlennek tűnő menetelésben jöttünk ki csak győzelemmel a legnagyobb meccseink sorozatából.Chino írta: ↑2025.03.04. 16:04:40Mondjuk mi is inkább egy edzőmeccset játszottunk, ami a csapat egy részének jól is jött, mert játékban maradt. Ennek ellenére nyilván előnmyben vannak ebből a szempontból, ráadásul az utóbbi egy hónapban a két monacóin kívül nem volt komolyabb ellenfelük, inkább a portugál alsóház.
Én nem féltem a srácainkat, elég jó formában vannak, ha szoros meccs lett volna a hétvégi, akkor is ezt érezném, de még csak ez sem volt.