A BL-történelem 3. legeredményesebb góllövője. Az utána következő még aktív játékos 47 góllal van mögötte...
Semmi közük nem volt a góljához, egy rossz átlövésbe nyúlt bele jól. Három bajnokság gólkirálya, BL-gólkirály, kétszeres aranycipős. Ezek nagy részét Pedriék nélkül érte el.
Van erre konkrét példa? Nekem ez kezd kicsit olyan lenni, mint a messisétál.
Nem csak ők, a gólokat is mind mások lőtték. Lewandowski ma is termelt, Araújo nagyszerűen támogatta a támadásokat, Casadó remekül játszott, Cubarsí is hozta a kötelezőt, Koundé világklasszis, egy az egyben alig lehet megverni, és a támadásokat is aktívan segíti, Yamallal nagyon jól megértik egymást a szélen. Gerard Martinról meg kevés szó esik, de teljesen korrekt teljesítmény nyújtott. Divat cikizni, de szerintem jól játszott. Nem hiszem, hogy lesz szélsőigazolás, hosszabbítottak vele, max Minguezát vagy Vallét hozzák szerintem vissza, de külsős igazolás aligha lesz oda. A klub bízik Martinban, és szerintem amúgy nem is játszik rosszul.
Én azt gondolom, hogy az egész csapat nagyon jól játszott és nagyon korrekt teljesítményt tett le mindenki az asztalra, remek volt az összjáték, csapatként nyertünk, az egész csapat megérdemli a dicséretet.