Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gránit
Director del Fútbol

2025.03.02. 23:56:16

sansz írta:
2025.03.02. 18:38:17
Ne viccelj már,minek a legendája?
A BL-történelem 3. legeredményesebb góllövője. Az utána következő még aktív játékos 47 góllal van mögötte...
sansz írta:
A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen.
Semmi közük nem volt a góljához, egy rossz átlövésbe nyúlt bele jól. Három bajnokság gólkirálya, BL-gólkirály, kétszeres aranycipős. Ezek nagy részét Pedriék nélkül érte el.

sansz írta:
A te legendádról ma is folyamatosan pattogtak el a labdák.
Van erre konkrét példa? Nekem ez kezd kicsit olyan lenni, mint a messisétál.
sansz írta:
ez a négy ember nyerte ma(is) a meccsünket:Olmo,Yamal,Pedri,Raphinha.
Nem csak ők, a gólokat is mind mások lőtték. Lewandowski ma is termelt, Araújo nagyszerűen támogatta a támadásokat, Casadó remekül játszott, Cubarsí is hozta a kötelezőt, Koundé világklasszis, egy az egyben alig lehet megverni, és a támadásokat is aktívan segíti, Yamallal nagyon jól megértik egymást a szélen. Gerard Martinról meg kevés szó esik, de teljesen korrekt teljesítmény nyújtott. Divat cikizni, de szerintem jól játszott. Nem hiszem, hogy lesz szélsőigazolás, hosszabbítottak vele, max Minguezát vagy Vallét hozzák szerintem vissza, de külsős igazolás aligha lesz oda. A klub bízik Martinban, és szerintem amúgy nem is játszik rosszul.

Én azt gondolom, hogy az egész csapat nagyon jól játszott és nagyon korrekt teljesítményt tett le mindenki az asztalra, remek volt az összjáték, csapatként nyertünk, az egész csapat megérdemli a dicséretet.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.02. 21:58:11

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.02. 15:55:25
Én sajnos az egyetlen megoldást abban látom ha a meccseket megpróbálják minél hamarabb lezavarni 3-0-ra és akkor lekapni a játékosokat
Amennyiben a lehetőségekhez mérten a lehető legjobb eredményesség elérése a cél, márpedig jelenleg még minden fronton versenyben vagyunk és amíg bármire is van esély, addig menni is kell ezért, akkor el kell fogadni ezt az állapotot.

Optimális esetben van egy versenyképes kezdő, akik mögött van egy futottak még kispad.
Ilyen olyan kényszerből amúgy sem fogjuk tudni megúszni változtatások nélkül a tavaszt.

Minden egyéb próbálkozás - amit aki belát belát, aki nem nem - sajnos csak nehezítő és akadályozó tényező.

Ezeket figyelembevéve lenne Deconak bőven feladata majd nyáron, ha ezen az állapoton változtatni szeretnének és valóban versenyképes kerettel indulni a következő szezonra.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.03.02. 21:23:37

brazilfan írta:
2025.03.02. 19:40:55
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjak
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.02. 20:16:00

Ez nagyon kellett a BL előtt, gyors, fájdalommentes meccs, kevés energiabefektetéssel. Olmo és Yamal kiemelkedett a mezőnyből, Ara és Martin góljának nagyon örültem, de Casadónak is, megérdemelte. Akkor is, ha volt azért szerencsefaktor bőven. Szép volt! Nyilván a korai piros miatt azonnal eldőlt a dolog, de ez most mindegy.

Végre-valahára egy izgalmasnak tűnő La Liga végjáték várható (persze nem fog zavarni, ha simán nyerjük :D ), reméljük nem lesz még egy kipukkadásunk.

Utolsó 10 meccsünk 8 győzelem 2 döntetlen, utolsó 6 bajnokin győztünk, 15 meccses veretlenségi sorozatban vagyunk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2025.03.02. 20:12:16

gránit írta:
2025.03.02. 18:25:35
Számomra különösen nagy öröm, hogy a szögleteink végre veszélyesek.
Lewandowskinak külön szorítok.
Sokat tüzelünk a tizenhatos előterében,
Igaz, hogy a Mister szavait idézve "sokat segített a piros lap", de nagyon szépen halad a csapat azon a bizonyos lépésről lépésre úton.

Korábban hiányoltunk néhány dolgot, variációt, rögzített helyzeteket, kreativitást, amitől szélesebb lehet a gólszerzési lehetőség.
Most láttuk, hogy ezekért is tesznek és az edzéseken gyakorolt dolgok előbb vagy utóbb vissza kell, hogy köszönjenek a mérkőzéseken is.

Lewának muszájból :D szorítok én is, ugyanúgy a "külön" kihangsúlyozása mellett, mert a csapatérdek ezt bizony külön megkívánja.

Piros által segítve vagy nem segítve teljesen mindegy, mert a fociban ez is benne van, kellemes és szórakoztató meccs volt, könnyed és elegáns játékkal, amolyan csapatépítő jellegű.

A tavaszi szezon felvezetőjének ideális volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.03.02. 20:16:27-kor.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.02. 20:07:48

brazilfan írta:
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, a meccsfelvezetőben említett intenzizás-párharcból így nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Nehéz reálisan értékelni ezt a meccset, de emberhátrány ide vagy oda ennyire azért durva ledominálni az ellenfelet. Tek helyett oda lehetett volna állítani egy villanypóznát is. Ugyanakkor tetszett, hogy 2:0-nál nem álltunk le félpályán passzolgatni és lepörgetni a meccset, hanem végig gólratörően játszottunk és négy gólt lőni, mikor az ellenfél egész meccsen 17-18 méteren belül védekezik jó teljesítmény. Bár ha még kellett volna biztosan el tudnak rámolni párat, főleg ha fent marad a Pedri-Olmo-Raphinha trió.
Yamal egyértelműen a gól miatt maradt a pályán nagy kár hogy nem akar összejönni, remélem nem görcsöl nagyon rá. Voltak szép megoldásai a második félidőben is, viszont akkor már a baszkok arra mentek, hogy ne kapjanak egy hetest, így pedig nagyon nehéz bármit is csinálni.

Többször megnézném Olmot Lewy helyén, a boxon belül is nagyon él és ami feltűnő, hogy nagyon higgadt, nem kapkod/lövi bele a blokkba, mindig megtalálja a legjobb megoldást. Élvezet nézni a játékát.

A legfontosabb viszont, hogy megvan a 3 pont és ezzel kicsit sikerült leszakítani a Realt, egy bukóval nem tudnak beelőzni minket.
Szerintem büszkék lehetünk a csapatra, idén nagyon elkapták a fonalat, 12 győzelem 3 döntetlen, plusz 36-os gólkülönbséggel, a bajnokságban is úgy tűnik sikerült kilábalni a hullámvölgyből. Remélem minél tovább kitart ez a forma.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2025.03.02. 19:57:41

brazilfan írta:
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Dehogy kár!
Kit érdekel mit bénázik az ellen, a lényeg hogy behúztuk és az élen vagyunk.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
brazilfan
Entrenador del Barça

Egykapuztunk egy jót.
sansz
Entrenador del Barça

gránit írta:

Lewandowskinak külön szorítok. Remek lélekjelenléttel kapott bele egy átlövésbe, ami mellé ment volna, a harmadik gól előtt megnyert egy fejpárbajt. Minden sorozatot egybevéve 37 meccs, 34 gól, eszméletlen még mindig. Legenda az ember.

Ne viccelj már,minek a legendája? A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen. A te legendádról ma is folyamatosan pattogtak el a labdák. Mellette sikerült egy fejpárbajt megnyernie és lassú volt,hogy elugorjon a lőtt labda elől?? Sok szándékosság nem volt benne.
Bárkik is lőtték ma a gólokat, igazából ez a négy ember nyerte ma(is) a meccsünket:Olmo,Yamal,Pedri,Raphinha.

Különben Olmora az elején mérges voltam,mert nagyon látványosan dobta magát,szerintem simán kapuig futhatott volna,csakhát messze volt a kapu..
Végül megzuhant a Sociedad, de attól féltem,hogy betolják a buszt és úgy nehezebb lesz még emberelőnyben is.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.03.02. 18:32:04

gránit írta:

Lewandowskinak külön szorítok. Remek lélekjelenléttel kapott bele egy átlövésbe, ami mellé ment volna, a harmadik gól előtt megnyert egy fejpárbajt. Minden sorozatot egybevéve 37 meccs, 34 gól, eszméletlen még mindig. Legenda az ember.
Lewy-vel addig nincs gond, amíg egy érintésből kell érvényesülni...

Ha már labdakezelés, támadásépítés akkor jönnek a gondok
gránit
Director del Fútbol

Számomra különösen nagy öröm, hogy a szögleteink végre veszélyesek. Nem is emlékszek olyan időszakra, amikor veszélyesek lettünk volna szögletekből. Most sorra jönnek a pontos beadások Raphinhától, jönnek is belőle a gólok.

Sokat tüzelünk a tizenhatos előterében, ez nagyon jó. A clean sheet is nagyon tetszik. Tetszik, amikor egy kövér nulla van az ellenfél neve mellett.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.02. 15:55:25

davi10 írta:
2025.03.02. 15:44:03
Komolyan rotál az öreg megint :D

Mondjuk elöl a keddi teljesítmény után nem is csodálom, hogy Ferran-t nem rakja be. De nagyon nem jó ez így, hogy a Yamal-Lewy-Raphinha 3-asra nincs igazán alternatíva. Felőlem lehet a 16 éves Toni Fernandez is, de valakit el kéne kezdeni ott próbálgatni, legalább megnyert meccseken, mert Fati reménytelen, azzal meg, hogy Olmo, Ferran vagy Fermin van kirkava szélre meg nem vagyunk előrébb.
Én sajnos az egyetlen megoldást abban látom ha a meccseket megpróbálják minél hamarabb lezavarni 3-0-ra és akkor lekapni a játékosokat lehetőleg legkésőbb a 60-adik perc körül, esetleg kisebb csapatok ellen otthon próbálgatni egy 4 középpályás és 2 csatáros felállást, akkor legalább 1-1-et pihenhetnének.
Baldé-Inigo most pihen, remélem következő bajnokin Koundé fog pihenni a jobboldalt, ráférne már.

Yamalnak nagyon kéne a gól így a BL előtt, már az újságírók rászálltak(egyiket le is tiltotta) amiért kb 3 hónapja nem talált be a La Ligában, miközben szinte minden meccsen fontos szerepe van és szórja az assistokat.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.03.02. 15:48:42

Erdekes kezdo,nem hiszem el,h neha nem lehetne berakni Fatit.Mi lett vele?
Ma kotelezo nyerni! Hajraa
davi10
Llegenda del Barça

2025.03.02. 15:44:03

Komolyan rotál az öreg megint :D

Mondjuk elöl a keddi teljesítmény után nem is csodálom, hogy Ferran-t nem rakja be. De nagyon nem jó ez így, hogy a Yamal-Lewy-Raphinha 3-asra nincs igazán alternatíva. Felőlem lehet a 16 éves Toni Fernandez is, de valakit el kéne kezdeni ott próbálgatni, legalább megnyert meccseken, mert Fati reménytelen, azzal meg, hogy Olmo, Ferran vagy Fermin van kirkava szélre meg nem vagyunk előrébb.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2025.03.02. 15:01:40

Szczesny - Koundé, Cubarsí, Araujo, Gerard Martín - Casadó, Pedri, Olmo - Lamine Yamal, Raphinha, Lewandowski
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.24. 11:48:17

bence0330 írta:
2025.02.23. 22:20:01
Saviola írta:
2025.02.23. 16:27:41
Előtte tök szabályosan lökte el két kézzel Baldét. :D Rálépett a cipőjének az orrára, úgy, hogy a labdát nézte, ne haragudj, de ez sehol nem tizi. :D Még a többihez képest sem, ami miatt háborogtok.
Konkrétan felröhögtem, mikor megláttam a videót. :D Egy madridi linkeli, ami úgy kezdődik, hogy az ellenfél két kézzel ellöki Baldét... :D :D Aki estében, ahogy elveszti a szabálytalanságtól az egyensúlyát, és újra próbál kitámasztani, rálép a cipőjére. :D :D :D Asszem ez mindent elmond az egész jelenleg kialakult szituációról.

De tényleg, legalább annyit megehetett volna az a figura, aki ezt a videót kivágta, hogy levágja az elejét, akkor legalább csak egy hazugság lesz, egy kontextusból kiragadott jelenet, nem egy rossz vicc, mint ami végül kerekedett belőle.
Én is így látom. A Real TV "kritkájának" is ez a legnagyobb problémája. Hogy ilyen eseteket is kiemel. Most pedig oda jutott, hogy habzó szájjal fenyegetik az interneten a bírókat.
A mi meccsünkön a bíró a La Palmas edzőjének pedig azt mondta (idéztem, nem keresem vissza pontosan), hogy jól oldotta meg a VAR a szituációt, mert ha nincs les, akkor büntető lett volna.
Valamint meccs után azt nyilatkozta, hogy azért csinálták, hogy lássák az emberek, hogy észrevették a büntető szituációt. Milyen emberek? :)
Továbbra is tartom, hogy más bajnokságban, vagy más csapat ezt nem tehetné meg. Legalábbis nem engedik idáig fajulni. Akkor pedig milyen pártatlanságról beszélünk, és szerintem átértékelődik az egész bíráskodás, annak esetleges megreformálása.

Szerk: most olvasom, hogy a Balde esetet Tomas Roncero az AS főszerkesztője és a Cadena Ser valamint a Chiringuito TV szereplője tette ki. Azt hittem valami random youtube huszár. Így elég gáz. Ituralde Gonzalez egyszerűen hazugnak nevezte ezzel kapcsolatban.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.24. 05:22:42

Jó régen a magyar meccsösszefoglaló műsorban talán "gól" volt a neve,volt olyan rész,hogy a "bírónak nincs videója",ott elemezgettek ilyen bőszen bírói hibákat. Egyre többi topic itt is kezd ilyen lenni... Pláne,hogy szegény elnyomott margitot kellene sajnálni,hiszen a globális, sport mély állam foci szekciója egyre nyiltabban próbálja ellehetetleníteni őket,csak mert.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
gg86
Jugador d'estrella

2025.02.24. 00:02:48

bence0330 írta:

Konkrétan felröhögtem, mikor megláttam a videót. :D Egy madridi linkeli, ami úgy kezdődik, hogy az ellenfél két kézzel ellöki Baldét... :D :D Aki estében, ahogy elveszti a szabálytalanságtól az egyensúlyát, és újra próbál kitámasztani, rálép a cipőjére. :D :D :D Asszem ez mindent elmond az egész jelenleg kialakult szituációról.

De tényleg, legalább annyit megehetett volna az a figura, aki ezt a videót kivágta, hogy levágja az elejét, akkor legalább csak egy hazugság lesz, egy kontextusból kiragadott jelenet, nem egy rossz vicc, mint ami végül kerekedett belőle.
Ez sima 11-es volt, sőt piros lap Baldénak. Ezen a videón nem látszik, de egy másik kameraállásból kivehető, hogy miközben széttapossa a hazai jàtékos lábát csúnyán nézett rá és durván szidalmazta is! A bevágott részben amúgy úgy néz ki mintha a hazai játékos lökéssel indítana, de ez a valóságban nem így történt: egyszerűen visszafelé kell lejátszani a videót és máris látható hogy előbb Balde taposott, szóval ezt megúsztuk!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Saviola írta:
El Sie7e írta:
2025.02.23. 16:15:53
https://x.com/i/status/1893422634110488994
szerintem nem tizi csak ha az elmúlt meccseinken befújták ezeket akkor itt is elvártam volna. szerintem se ez se amiket ellenünk fújtak nem tizik. csak megint rosszul működik a rendszer.
csak ez megint 1-0nál volt 90+ban úgy, hogy az az Olmo lőtte a gólt aki csak feltételesen játszhat. iszonyat sáros dagonya ez. gondolj bele ha visszavonják Olmot de közben értékes pontokat szerzett és másoktól vett el. Ezt jogilag, hogy lehet védeni. Mocskos ez az év ahogy van bármi lesz a vége annyi balhé van és még csak féltáv van.
Előtte tök szabályosan lökte el két kézzel Baldét. :D Rálépett a cipőjének az orrára, úgy, hogy a labdát nézte, ne haragudj, de ez sehol nem tizi. :D Még a többihez képest sem, ami miatt háborogtok.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.02.23. 22:11:55

davi10 írta:
2025.02.23. 16:23:37

Akkor ezért nem emlékeztem erre, ez egy semmi :D Raphinha esete durvább volt.

Fú ez az Olmo-n való rugózás baromi unalmas már.
Egyes Real Madrid szurkolói még erre a fórumra is eljönnek, hogy trollkodhassanak miatta!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zoldbela 2025.02.23. 22:57:42-kor.
Saviola
Júdás 2, az áruló

El Sie7e írta:
szerintem nem tizi csak ha az elmúlt meccseinken befújták ezeket akkor itt is elvártam volna. szerintem se ez se amiket ellenünk fújtak nem tizik. csak megint rosszul működik a rendszer.
csak ez megint 1-0nál volt 90+ban úgy, hogy az az Olmo lőtte a gólt aki csak feltételesen játszhat. iszonyat sáros dagonya ez. gondolj bele ha visszavonják Olmot de közben értékes pontokat szerzett és másoktól vett el. Ezt jogilag, hogy lehet védeni. Mocskos ez az év ahogy van bármi lesz a vége annyi balhé van és még csak féltáv van.

Borzalmas ez a madrid mosdatás, tudnám, hogy a nektek befújogatott kamuknál miért nem reklamáltatok? Pl. rüdiger bohóc büntetőjénél nem emlékszem, hogy jött volna a Ti oldalatokról bárki is, hogy jajjkorruptspanyoljátékvezetés. Végre azt kapjátok, amit mindenki.

Mielőtt valaki kiforgatná, nem azt mondom, hogy jó ez így. Szükség lenne normális bíráskodásra, nem azon kéne versengeni, hogy kinél fújnak be vagy nem fújnak be dolgokat.

De az, hogy valahogy Ti nagyobb részben kimaradtatok ebből és most nektek is ugyanúgy bele kell kóstolni, akkor már korrupt a liga, a játékvezetés, mi csalunk, Ti meg csak szentté nem vagytok avatva és gofound.me-n nincs gyűjtés a kisegítésetekre, hát, borzasztóan szánalmas. :)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.23. 16:23:37

El Sie7e írta:

Akkor ezért nem emlékeztem erre, ez egy semmi :D Raphinha esete durvább volt.

Fú ez az Olmo-n való rugózás baromi unalmas már.
Kép
El Sie7e
Jugador d'estrella

davi10 írta:
2025.02.23. 16:06:19
El Sie7e írta:
2025.02.23. 14:45:07
mi a vélemény 1-0nál Sandro megtaposásáról? az elmúlt meccseinken ilyen bullshit dolgokra fújták a tizit de itt most mégse került elő a nagyító. most akkor jogos vagy nem?
Van róla videó? Nekem így hirtelen nincs meg az eset, inkább Raphinha megtaposása maradt meg. Fura, hogy vissza se nézték.

davi10
Llegenda del Barça

2025.02.23. 16:06:19

El Sie7e írta:
mi a vélemény 1-0nál Sandro megtaposásáról? az elmúlt meccseinken ilyen bullshit dolgokra fújták a tizit de itt most mégse került elő a nagyító. most akkor jogos vagy nem?
Van róla videó? Nekem így hirtelen nincs meg az eset, inkább Raphinha megtaposása maradt meg. Fura, hogy vissza se nézték.

Kicsit szenvedős volt ez megint, kicsit akadozik a támadótrió, remélem Olmo egészséges tud maradni, jobb vele a támadójáték. Arra, hogy akármi történik, Lewy kezdő, szerintem rá fogunk még fázni. A helyén Olmo is jó volt, illetve Ferran is egész jó formában van, én simán FT-t raknám most a kezdőbe.

Az elmúlt 5 meccsen 1 gólt kapott csak a csapat, ez elég jó mutató.
Kép
El Sie7e
Jugador d'estrella

Válasz küldése