Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Bilbao ma délután negyed 5-től játszott.
Úgy tudom, ez nem szabály, hanem Fifa-javaslat. Szóval elvileg meg lehet "szegni", csak nem ajánlott.FCBsteve írta: ↑2025.03.16. 21:03:51Én 72 órát láttam nyilatkozni, amit úgy értelmezek, hogy egy esti meccs után 3. napra délután játszottak... Azaz, nem a napokat, hanem a konkrét órákat nézik - gondolom ez lehet a szabálykönyvben?!brazilfan írta: ↑2025.03.16. 20:46:47Ancelotti belengette, hogy legközelebb nem fognak játszani, ha a hétközi kupameccs és a hétvégi bajnoki között csak két pihenőnap telik el. Ebben most nem is az az érdekes, hogy igaza van-e vagy sem, és hogy tényleg megkockáztatnák-e a pontlevonást. Hanem az, hogy a Bilbao a csütörtöki kupaforduló után ma délután játszott bajnokit, akárhogy számolom, ez is csak két pihenőnap, de Valverdéről nem olvastam, hogy problémázott vagy fenyegetőzött volna. Számos csapat megy neki úgy a tavasznak, hogy tudatában van a feszített tempónak és a rövid pihenőknek, és elfogadja, hogy szoros a naptár. És szerintem egyikük kerete sem mélyebb a Realénál.
Bilbaonak este 21 órásak a meccsei, ami pont 72 óra
Én 72 órát láttam nyilatkozni, amit úgy értelmezek, hogy egy esti meccs után 3. napra délután játszottak... Azaz, nem a napokat, hanem a konkrét órákat nézik - gondolom ez lehet a szabálykönyvben?!brazilfan írta: ↑2025.03.16. 20:46:47Ancelotti belengette, hogy legközelebb nem fognak játszani, ha a hétközi kupameccs és a hétvégi bajnoki között csak két pihenőnap telik el. Ebben most nem is az az érdekes, hogy igaza van-e vagy sem, és hogy tényleg megkockáztatnák-e a pontlevonást. Hanem az, hogy a Bilbao a csütörtöki kupaforduló után ma délután játszott bajnokit, akárhogy számolom, ez is csak két pihenőnap, de Valverdéről nem olvastam, hogy problémázott vagy fenyegetőzött volna. Számos csapat megy neki úgy a tavasznak, hogy tudatában van a feszített tempónak és a rövid pihenőknek, és elfogadja, hogy szoros a naptár. És szerintem egyikük kerete sem mélyebb a Realénál.
Szerintem nincs esély, hogy Ancelotti maradjon, ami egy új korszakot eredményezne a La ligában. Zidane-Ancelotti-féle gyötrődő célfoci után, gondolom Xabi Alonso jön, akinek szerintem sokkal jobb elképzelései vannak a fociról.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 20:47:28
Hú de örülnék neki. Ancelotti ocsmány focit tol, de nyerni azt pont tud. Lehet azzal vége szakadna a madridi sorozatnak is. Én nagyon szurkolok, hogy kitegyék, de kétlem. Kétévente nyer BL-t ha most nem jön össze, majd jövőre.
Én Barca-drukkerként inkább örülnék annak, ha szebb focival nem hoznák az eredményeket. Még nézni is élvezetesebb lenne minden szempontból.![]()
Hú de örülnék neki. Ancelotti ocsmány focit tol, de nyerni azt pont tud. Lehet azzal vége szakadna a madridi sorozatnak is. Én nagyon szurkolok, hogy kitegyék, de kétlem. Kétévente nyer BL-t ha most nem jön össze, majd jövőre.Chino írta: ↑2025.03.09. 20:41:17Nem láttam végig, addig is inkább fél szemmel néztem, de nem tudom mennyire lehetnek mostanában elégedettek a madridi szurkolók, főleg azzal ami a második félidőben volt. A Marca azt írja, hogy füttykoncert is volt a meccs után. Kíváncsi vagyok mi lett volna ha még ki is kapnak.
Sanszos, hogy nyáron megköszönik Ancelottinak a munkáját, ha csak BL-t nem nyer. Érzésre eléggé megfáradt már az a kapcsolat a csapat és az edző között.
Nem láttam végig, addig is inkább fél szemmel néztem, de nem tudom mennyire lehetnek mostanában elégedettek a madridi szurkolók, főleg azzal ami a második félidőben volt. A Marca azt írja, hogy füttykoncert is volt a meccs után. Kíváncsi vagyok mi lett volna ha még ki is kapnak.
Bármi történik a fordulót továbbra is az 1. helyen zárjuk. Kellett ez a pontvesztés a matracosoktól. Remélem megtartják jó szokásukat a jövő héten .
Nem emlékszem, ugyanarról beszélünk-e, lehet, hogy nem, mert nem rémlik, ki volt a résztvevő. Volt egy olyan jellegű eset, amit leírtál, de ott mindketten kb ugyanúgy fogták egymást, elsőre én is azt hittem, tizi, de aztán a lassításnál látszott, hogy nem az. De tényleg lehet, hogy ez nem ugyanaz az eset, de ha mégis, akkor szerintem az semmi szín alatt nem volt adható.
Volt egy szituáció, Rüdiger a nyakánál fogva lenyomta a Betis-játékost, a 16-os vonalánál vagy talán kicsivel előtte történt, de nem fújták le.
Milyen jó ilyet olvasni!
Végre valaki nem csak ellenünk.brazilfan írta: ↑2025.03.01. 20:27:36Betis-Real 2:1, megérdemelten. A Viniciusszal, Rodrygóval, Mbappéval felálló és Endricket, Gülert is bevető Madridnak az egész meccsen egyetlen egy kaput eltaláló lövése volt (abból lett a gól), hihetetlen.
És Vinicius megint megtette, megtehette, hogy a sárga lapja után be nem állt a szája.
Isco nagyot játszott.