2006.09.26. 13:06:58
Sziasztok!
Akkor megprobálom röviden értékelni a hétvégén mutatott játékunkat.
Először is az eredmények és a gólarányokat tüntetném fel.
Barca-MU 1-0
Barca-Juve 1-2
Barca- Roma 2-3
Barca- Inter 2-1
Barca- Róma "B" 3-0
Barca- Milan "A" 0-5
Barca- Milan "B" 4-2
Gólarányok:
Barca: rúgott: 13
kapott: 13
Róma B: rúgott: 4
kapott: 17
Juve: rúgott: 22
kapott: 7
MU: rúgott: 7
kapott: 19
Milan A: rúgott: 19
kapott: 8
Inter: rúgott: 8
kapott: 12
Milan B: rúgott: 11
kapott: 11
Roma: rúgott: 15
kapott: 12
No ezek a tények fényében annyit tudok elmondani, hogy a hozzáállással nem voltak problémák, mert mindenki hajtott és küzdött a győzelemért, de sok esetben azt vettem észre, hogy 3-4 percnyi futkorászás után 1-2 ember elfelejtette, hogy hol is a posztja.
Addig ezzel nincs is gond ha valaki visszazár helyette ( mint pl. Zsolti és Zoli is nem egyszer tette), de az, hogy a védőink az ellenfél büntetőterülete előtt játszanak az nem túl biztató a jövöre nézve.
Viszont nagy örömmel láttam, hogy már meg tudjuk oldani azt, hogy kivágjuk a labdát a kapu elől ha hirtelen letámadna az ellenfél.
Innen már csak egy lépcsőfok, hogy úgy hozzuk ki a labdát, mint az igazi Barcások. És ebből emberfölényt is tudjunk kovácsolni.
Sajna igazán a középpálya legtöbbször a támadásokat segítette és nem ért vissza mindig a védekezésekre és azt ahogy valamelyikőtök is megjegyezte teljesen elvolta tolva a sorok, mivel a csapat nem együtt mozgott a pályán hanem középpályától felfelé mindenki támadott, de védekezni már nem ért vissza vagy ha visszaért nem volt ereje szerelni, mert kifulladt a sprintben.
A támadórészleg ismét be volt oltva gól ellen, de ez nem az ő hibájuk, mert az összes csapat elég aggresszívan támadta le a labdás játékosokat függetlenül, hogy melyik csapatban volt. Kicsit többett vártam Zoli és Attila beállításával, mert azt hittem, hogy őket még nem annyira ismerik és tudnak majd játszani. Sajna nem... Mondjuk Zoli állapotából kiindulva mindegy is volt. ( Itt teszem hozzá, hogy Zoli nagy változásokon ment keresztül...és a torna közepe felé nagyon sokat tett hozzá, hogy meccseket tudjunk nyerni )
A legközelebbi tornára meg kell találni a megfelelő támadópárokat vagy legalább is egy taktikát kidolgozni, hogy miként tudunk mondjuk támadó csapatból hirtelen visszaváltani védekezővé.
Sokat kell gyakorolni a passzokat, mert ismételten belementünk felesleges cselekbe amik nem kellettek volna. Ez a része a teljes csapatra értendő, mivel mindegyik poszton volt ilyen hiba.
Kapusjátékon is változtatni kell, mert rengeteg olyan szituáció volt, mikor a labdát kézzel kellett volna birtokolni, de mégis kirúgta. Vagy 1-1 olyan esetnél egyszerűen elütni a labdát a támadó fejéről - akár a fejével együtt -.
Kicsit bizonytalannak éreztem a torna folyamán, de ez valószínű azért is lehetett,mert a kapusunknak elég korán megsérül az ujja, valamint még nem volt / voltak - az új igazolások- hozzászokva a torna légköréhez a folyamatos basztatáshoz kintről és egyéb körülményekhez.
Összeségében azt mondom, hogy 7 meccs, 4 győzelem, 3 vereség nem rossz. Ezen a napon ennyit tudtunk kihozni a csapatból -figyelembe véve Charlie sérülését és Zoli, Miki és Gergő állapotát-.
Kicsit jobban kell összpontosítani a komolyabb ellenfeleknél, jobban kell tűzelni magunkat és akkor már mi jöhetünk ki győztesen a párharcokból!