Alapvetően én is így gondolom, Flick nem szórakozik sérült játékosok mély vízbe dobásával. Viszont azt azért sanszosnak tartom, hogy ha mivel Ara hetek óta bevethető, ha jobbnak gondolná lényegesen a jelen gálakezdőnknél, akkor azért bedobná.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.01. 12:52:06Szerintem nem 100%-os, és az ilyenekre a Flick féle stáb figyel (pl. Olmo is sokáig pihent, akkor is, amikor már papíron bevethető volt).
Én továbbra sem érzem azt, hogy a belső védőkön kapnánk néha 1-1 meccsen a sok gólt. Flicknél a támadók presszingje és a középpálya stabilitása dönti el ezt inkább. Előfordul, hogy ez az egész szétesik, és akkor sorra jöhet ránk az ellen zavartalanul, amivel senki nem bírna el. Az a baj, hogy a két amúgy elég jó csere középpályásuk pocsék formát mutat, DJ nagy nyomásnál soha nem volt 100%-os, a két szélsőnk szét van hajtva, de ha még ők is le vannak cserélve, nincs jó presszing, a centerünk meg száz éves, aki ebben annyira vesz részt amennyit tud. Továbbá ilyen esetekben a labdákat sem tudjuk megtartani, ami talán még nagyobb gond.
Szerintem mögöttük állhatna bárki. Amikor nagy ritkán így szétesik a dolog, nem nagyon van ellenszer, csak a csoda. Azért előtte meg meccsekig alig kaptunk gólt. Amíg előrébb stabilak vagyunk, rendben van a dolog. Szerintem ezért sem akarja Flick bolygatni őket, vagy pláne rizikózni Araujoval, ha nem teljesen 100%. Nem ezen múlik a dolog.