Ezt aláírnám, csak kérdem én, kinek fog kelleni Christensen? Valószínűbbnek tartom, hogy 2026-ig, a szerződése lejártáig lehúz minket, aztán elköszönünk egymástól. Ő amúgy lehet, hogy inkább játszana máshol már a következő ősztől, csak kérdem én, kell-e ő majd komoly csapatnak, azok után, hogy ezer éve sérült, és már fél éve nem játszott egyetlen percet se? Ha igen, akkor elpasszolnám, jó lenne találni egy palimadarat, akire rá lehetne sózni.Troym írta: ↑2025.02.28. 11:52:18Ronald Araujo: "I signed a long contract here for a reason. I want to stay here for a long time."
"I'm happy at Barcelona, my family is happy here. I have to enjoy the moment
Ez friss Araujotól, feltételezem marad, szerintem Chris távozik, kb bér oldal is hasonló lehet Chris és Tah esetén. Araujo meg idén ebben a rotációs szerepben lesz, következő szezonban meg alapember tppre.
Meg de Jongot is, csak tartok tőle, hogy vele meg hosszabbítunk majd. Szerintem ott a hosszabbítós verzió fog megtörténni, abban reménykedek, hogy de Jong olyan kapzsi lesz, hogy egy centet sem enged majd a fizujából széthúzatni. Anélkül meg semmi esetre nem hosszabbítanék vele, az ő fizujának az 50%-a is sok, még felezve sem tenném. Éppen ezért a széthúzós taktikát is ejteném, hosszú távon nagyon rosszul járnánk, rontva például 2026-os nyári esélyeinket is. Egy de Jong-Mainoo-csere lenne nagy dobás, de ha nem hajlandó távozni, akkor az ő szerződését egyszerűen kifuttatnám, aztán adieu.
Araújo remélem, marad, azért egy Tah-Araújo kezdő elég erős lenne, és jó tartalékaink is lennének rotációra.