Azt ne felejtsük el, hogy Goretzka a következő szezonban már 31 éves lesz és nyáron nem jár le a szerződése sem. Valószínűleg még egy utolsó szerződése lesz, amiből mindent ki akar sajtolni, amit lehet. Nem hiszem, hogy a jelenlegi 13 millión sokkal alább adná.gránit írta: ↑2025.02.27. 22:09:51Igazából egyetértek. Goretzka sem azért lenne rajta a listámon, mert előrejátékban akkora spíler. Viszont kétszer annyit szerel, mint de Jong, háromszor annyi labdát szerez, több mint kétszer annyi fejpárbajt nyer meg, több mint kétszer annyiszor szabadít fel, mint de Jong, emellett blokkol is, amiből de Jongnak egyetlen egy sincs eddig ebben a szezonban, ami azért elég vicces. Statfanok a whoscoredon lecsekkolhatják (Goretzka összességében 6,81, de Jong 6,49). De szerintem a legkézenfekvőbb az lenne, ha Mainoo-t elhoznánk, aki nem úgy tűnik, hogy Manchesterben folytatja. Szerintem ők resetet fognak nyomni, rengeteg embert ki fognak szórni, így lehet, hogy viszonylag olcsón fogja valaki megkaparintani. Sane-típusú játékost meg egyáltalán nem igazolnék.Sonoma írta: ↑2025.02.27. 20:40:44
Hát, én a BL miatt láttam pár BM meccset, de Goretzka marha gyenge volt. A játékának 90%-a oldalpasszokból állt a legközelebbi emberhez. A Celtic ellen mutatott talán elfogadható teljesítményt, de ott meg Torres magasságokban volt a helyzetkihasználása. Se ő, se Sané, Kimmich sem mutat kiemelkedő játékot, ami miatt érdemes lenne megvenni őket. Pár játékos kivételével nincs top szintű játékosa a mostani Bayernnek.
Ez persze mind elmélet, mert szerintem hosszabbítani fognak de Jonggal, és sokan fogni fogjuk a fejünket.
Mainoot nem tudom miért adná a MU, jelenleg is alapemberük és még csak 19, de ha menne akkor is bankot kellene robbantani érte.