Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ezt továbbra sem értem, de Flick biztos tudja mit miért tesz. Az odavágón is ez a védőpáros kezdett, és bár mindegyikük betalált, kaptunk 4 gólt. A szezon elején nagyon működtek, azóta az utóbbi időben már bőven akadtak védelmi hibák mikor ők játszottak. Szerintem marha nagy luxus Araujot hihagyni egy ilyen fontos meccsen.
Jó kezdő, végre Lewandowski kora is figyelembe van véve megfelelően rotálva, Ferránnak meg mostanában csak jó meccsei vannak, és az Atleti elleni odavágós pocsék meccs mellé csak nem fog másodjára is ugyanolyan lenni

Kicsit éppen teljesen fordítva van, mert a rendszer van alakítva az adottságokhoz és a képességekhez....
Casadó pont ilyen kullancs (ő persze lesérült), Pedri meg talán a legjobb védekező középpályás is egész Európában, a számai alapján és szemre is azt mondanám. Nézd meg bármelyik meccset csak az ő szemével egészen döbbenet, mennyire nem hagyja élni az ellenfél játékosát, és úgy választja el a lasztitól őket, hogy azt sem tudják, mi történt, majd ugyanezzel a lendülettel leráz 3 embert és kijátssza valakinek aki tisztán van.
Hát sajnos nekünk ilyenünk nincs
Pont ez jutott tegnap eszembe, meg kedden is. A wishes utolsó szamuráj itt egy hulladék volt, de ellenünk rendre gólt rúg vagy gólpasszt ad, a sociban a Kubo gyerek ellenünk fullextra, a real ellen meg egy marék szotyit nem ér.
Nekik tökéletes ez az eredméy, a Socinak kéne ütni a vasat, ha akarnak valamit. Minek lövöldözzék el a puskaport, amikor pokolian nehéz meccsek várnak rájuk?Chino írta: ↑2025.02.26. 22:38:12Iszonyatosan ótvar meccs ez a Soci-Real. Azért taktika ide vagy oda, egy Sociedad ellen csak kontrára berendezkedni az 1. perctől elég gáz. Nem csak ez a meccs alapján, de nem szívesen lennék most Real szurkoló. A meccseik túlnyomó része szinte nézhetetlen, lehet, hogy övék lesz a kupa vagy a bajnokság, de ilyen játékot én nem szívesen látnék a kedvenc csapatomtól
Azért az Atletico 185 milliót költött a nyáron játékosokra, -91 milliót tisztán.Okoska írta: ↑2025.02.26. 20:25:32Talán mert eddig a Barca sokkal biztonságibb focit játszott, nem támadotr ennyire ki.
A többi edző tisztában volt azzal, hogy a kontrával megverhetnek minket, és nem akartak kockáztatni.
Flick meg mintha nem akarna erről tudomást venni. Látszik, hogy fáradnak fejben is a játékosok, ezért hibáznak egyre többet a lestaktikával.
Míg Xavi inkább hátul passzolgatva próbálta kicsalogatni az ellent, addig most betoljuk őket a kapujuk elé.
De sajnos ez könnyen kijátszható. Láthattuk, második vonalból beinduló emberrel, gyors támadókkal.
Flicknek gondolkodnia kell alternatíván
Talán mert eddig a Barca sokkal biztonságibb focit játszott, nem támadotr ennyire ki.
Hasonlóan látom én is a tegnapi mérkőzést.Zozzy 5 írta: ↑2025.02.26. 07:05:07Az igaz, hogy nem önmagában Lewaval van baj, hanem Flick hozzáállásával mellé, aki akkor se volt hajlandó visszább állni tegnap, amikor behozta a 36 éves emberét előre, majd lehozta Yamalt meg Raphinhat, akik amúgy mentesítik valamennyire Lewat, mivel a lengyel ugye visszább jön az ellenfél 6osara alapesetben, és Raphinha meg Yamal szélről indítja a presszinget. Szóval Flick beleesett abba, hogy azt szeretné, a kecske meg a káposzta is meglegyen...tudjon pihentetni, de azért a védelmünk ugyanúgy a felezőnél legyen, na ez nem ment. Főleg h berakta Lewa mögé Gavit, akinek még csak tüdeje van a pressinghez, agya sajna elég kevés, értsd ezalatt, hova és mikor kéne bizonyos passzsavokat zárni, milyen irányból kéne rafutni az ellenfélre, ilyenek.
Lewa nélküli rendszer is tartalmaz gyenge pontokat, amit ugyanúgy el kell Flicknek fedni csak másképpen.Zozzy 5 írta: ↑2025.02.26. 12:43:11hogy a Lewa által rendszerbe tett gyenge pontokat el tudja majd fedni Flick és a többiek, pl a BL nagyobb csapatai ellen is, akkor nagyon értékesek lesznek a góljai. nekem az utóbbi időszak és a tegnapi meccs is azt jelezte, hogy ha bizonyos körülmények nincsenek meg (Casado a kp-n az utolsó pillanatos szereléseivel, vagy Olmo a pressingnél), akkor Lewa jelenlétéért túl nagy árat fizetünk.