Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fati ugyanúgy megsérült, azóta edzői döntés alapján nem játszik, eddig 120 perce volt, mondhatjuk, hogy nem élt a lehetőséggel, de szerintem más van a háttérben. Tippre fizikális problémák vannak azóta is.
Fatit játszatta ez elején, de nem élt a lehetőséggel, Ara sérült volt és lehet még nem 100%-os, Torre viszont szerintem is gyakrabban játszhatna...
Frenkie, Gavi, Eric.....ennél ki vagy mi lehetne pragmatikusabb utolsó 10 perc két gólos vezetésnél?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.26. 11:33:27kicsit pragmatikusabb lesz és hátrébb állunk főleg ha olyan a játék képe.
Ne viccelj már! De Jong!? Szerintem te valami timeloop-ba kerültél...
Már, hogyne lehetne.
Hát igen, kb 100%-osan egyetértek ezzel. Ebben ott a potenciál, még előre is lehet fejlődni egy top centerrel, hátra meg aztán pláne. Lehet, hogy házon belül is meg tudjuk ezt oldani Bernallal, nem tudom. De nagyon kéne egy izom szerintem is.
Èn is így látom.Peter írta: ↑2025.02.26. 02:52:12Egy meccsen belül láthattuk, hogy Herr Mister mit képes hozzátenni ehhez a csapathoz és ugyanezen meccsen belül azt is láthattuk, hogy a játékosok mit képesek hozzátenni (elvenni?) a csapathoz(tól).
Ez a keret, ez az állomány a Mister nélkül elég nagy gondban lenne.
Ez sajnos egy tényleg teljesen jogos kritika, különösen a meccs végén, amikor már az amúgy is sokat hajtott védelem még fáradt is, jó lenne ilyenkor visszább venni és nem hagyni felelőtlenül beleloholni magunkat felelőtlenül a zakóba.baas11 írta: ↑2025.02.25. 23:50:40Herr Mister !
A 0:2 rol 4:2 csodálatos …. aztan jött nézőtérről ez a [auto_cenzúra] nagyképű olllezas [ mintha valami 6 kupas csapat lennénk már ]…. es meg is bűntett a sors.
De 4:2 nel az utolso negyed órára miert nem lehet visszahuzni a védelmet ,hadd jöjjenek ugy se tudnak mit csinálni …. mi viszont egy kontraval bármikor meglepunk 5-t es jo napot!
Erre 4:2 nel ők kontraznak le kétszer ???!!
Oke h minőségi támadók de nem lehet otthon 4 t kapni egy olyan csapattol amelyik alig támad !!!!! Hat higy ?
Nagyon nehez lesz Madridba tovább jutni!
Na szerintem is ez a lényeg. Flick alapvetően a mostani nagyon durva, és ráadásul teljesen alaptalan támadások és a játékvezetők közé állt be. Ezen a szinten még szerintem is védeni kell a bírókat, pedig nem vagyok oda értük.Zoldbela írta: ↑2025.02.24. 21:20:26
Nem tekinteném "bírós nyalás"-nak annak elismerését, hogy nagyon nehéz a játékvezetők dolga, és az esetleges tévedések miatt nem kell azonnal csalással vádolni őket, (Flick ennek szellemében nyilatkozott.)
Bosszankodni, panaszkodni nyilvánosan is szabad a tévedések miatt, de a tisztességüket megkérdőjelezni nem.
Ha kirívóan hibás döntés születik, akkor adott a lehetőség, hogy jelezzék a játékvezetői karnak, ahol nyilván alaposan kivizsgálják a történteket.
Nem tekinteném "bírós nyalás"-nak annak elismerését, hogy nagyon nehéz a játékvezetők dolga, és az esetleges tévedések miatt nem kell azonnal csalással vádolni őket, (Flick ennek szellemében nyilatkozott.)sansz írta: ↑2025.02.24. 00:02:00Én nagyon bírom Flicket, kb 10 év óta ő hozta vissza a Barcát az elitbe, ezekután az se érdekel, ha mindent bukunk. A bírós nyalása miatt sem veszem annyira elő, csak azt mondom, hogy diplomatikusabb lehetett volna, elkenhette volna, hogy ez nehéz helyzet, senkinek sem egyszerű és remélhetőleg megoldódnak a dolgok úgy, hogy mindenki, különösen a foci nyer.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29
Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Nem tőle, hanem a klubvezetéstől és nem csak tőlünk, hanem a többiektől is várnám a kiállást a jelenlegi rendszer ellen.
De ahogy Gránit írta, sokaknak, lehet, hogy a többségnek nem is normális bíráskodás kell, hanem, hogy nekik csaljanak... És nem veszik észre, hogy amíg ilyen a rendszer, addig senki sem fog igazán jól járni, a klubok egymás torkának esnek, valakik meg jót röhögnek rajtuk. Meg se kell védeniük a botrányos döntéseket, elég csak a másik csapatra mutogatni.
Én nagyon bírom Flicket, kb 10 év óta ő hozta vissza a Barcát az elitbe, ezekután az se érdekel, ha mindent bukunk. A bírós nyalása miatt sem veszem annyira elő, csak azt mondom, hogy diplomatikusabb lehetett volna, elkenhette volna, hogy ez nehéz helyzet, senkinek sem egyszerű és remélhetőleg megoldódnak a dolgok úgy, hogy mindenki, különösen a foci nyer.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29
Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Jó kis videó ez, csak nem passzol a felirat, nem ezt mondta Raphinha. Arra jó ez, hogy a Madridisták ezzel próbálják mosdatni Bellingham-et.El Sie7e írta: ↑2025.02.23. 15:15:47A másik a szegény bírócska https://www.facebook.com/upsoclthecrack ... 526966848/ ezt megkapja ezt el tudja viselni a kis lelke egy f*ck off meg a lelkébe tiport.
Így van. Ehelyett, mint az ovisok, a szurkolók azt méregetik, hogy melyik csapatot sújtja több téves bírói ítélet, miközben az egésznek a lényege az, hogy rossz a bíráskodás. A lényeg felett meg szépen elsiklunk, és úgy ragaszkodunk egy rossz rendszerhez, hogy eközben mindkét tábor áldozata az egésznek. De inkább benne maradunk, és azon versengünk, hogy ki a nagyobb áldozat, ahelyett, hogy senki nem lenne áldozat.