Zozzy, tisztellek becsüllek, de itt volt egy állítás, hogy jobb a gól/perc mutatója, meg jóval gólerősebb, stb.
Ezeket objektív tényekkel megcáfolták, aztán amikor ez megtörténik, akkor jön más aspektusa a játéknak, amiről addig szó sem volt.
Amiket betettél statok pont azt támasztják alá, hogy Lewa még mindig objektíve statokkal alátámasztva gólerősebb.
Megint belemegyünk egy játékba, amibe az elmúlt években milliószor, ugyanazokat a köröket futva, baromi unalmas.
Ki lett most találva Torres az ügyeletes megmentőnek meg sztárnak (hetente változik éppen ki az) a lengyel meg a kerékkötőnek.
Tegnap pl lezárta a meccset, a csapat (vele együtt) nem élt vele, Flick elcserélte magát, stb.
Tegnap világosan látszott, hogy bár elfogadom azt, hogy Torres mezőnyben hasznosabb (elfogadom, de nem értek vele egyet, nagyon nem), de a kapu előtt továbbra is csődtömeg, megbízhatatlan.
Abba bele se megyek, hogy olyan állítások is elhangoztak, hogy Lewy hetek/hónapok óta helyzetbe se kerül...hoztam cáfolatot, nyilván válasz arra se érkezett.
Egyszerűen nagyon erős állítások fogalmazódnak meg és piedesztálra van emelve FT, a nagyjából számszakilag is ugyanarra a teljesítményre, amit a lengyel leszállóágban hoz.
Megoldás?
Hát lenne ötletem, pl ezeket a vitákat elkerülendő egy maximális napi hsz limit bevezetése, mert ami tegnap megint történt, az példátlan és káros a fórumra nézve.
A csapatra nézve megoldás?
Akkor legyen egy Rapha-Yamal-Olmo támadótrió fent, mind mobilis, presszingel, gólerősek is (kivéve Yamalt, érdekes ezt senki nem teszi szóvá, hogy abszolút gólképtelen egy ideje), és mehet a flickenflacken velük.
De aki Torresben látja a megoldást, az nem tudom mit néz.
(a MU-CR párhuzam meg egy óriási epic fail, mikor a unitedhez közelebb van a kiesést jelentő hely, mint a konferencia liga helyezés...

)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."