Élő közvetítések
Most nézem, hogy a jobb oldalon játszó Simeone, az edző Simeone fia.
Ara ide v oda , az elmúlt meccseken nem megy annyira ez a lesre állítás
Ez ziccer volt, nagyszerű védés a lengyeltől.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
1-1 kontrát tud vezetni a 2 gól után az Atleti, azóta kb egy nagycsapat játszik egy kiscsapattal. Ősszel is így nézett ki mondjuk, aztán tudjuk, mi lett belőle, szóval figyeljünk.
Pedri masterclass
Pedri masterclass
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
No de most akkor lehet tudni, hogy a padon ülő mit csinált volna, vagy nem? Akár pozitív, akár negatív értelemben.Troym írta: ↑2025.02.25. 22:34:36Nem is kaptunk volna kettőt 5 perc alatt Araujoval...Sonoma írta: ↑2025.02.25. 22:32:40Csak azért írtam, mert 6. perc után már temették egyesek őket, meg Araujoért sírtak.
Nem csak ők, az egész csapat álmosan kezdett. Átszaladtak rajtunk. Az elejét az Atletico tudatosan megnyomta, nem várva meg míg bemelegedik a játékba a Barca. Erre figyelni kell majd Flicknek a BL-ben, ne adjunk már ekkora hendikeppet az ellenfélnek.
Szerintem nagyobb hibák voltak amúgy egy sorral előrébb, persze a két védő sem volt a helyzet magaslatán, de valahogy inkább az egész csapaton
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Hát nem csoda.
Vagy egyik játszik vagy másik.
A helyzet pedig az hogy Lewy tényleg nem hagyta volna ki a helyzeteket. El se jutott volna odáig.
Hogy sprintben nem szerez labdát letámadásban az fix…
Ezért mondjuk egy ideje hogy játszon Ferrán és pihenjen Lewy.
Kell a kipihent Lewy később.
-
- Barça C
Nekem ez akadásmentesen működött eddig, és angol.
https://jokersportshd.org/dacf4be1/5bcd54b4/191933a6
https://jokersportshd.org/dacf4be1/5bcd54b4/191933a6
shapeshifter írta: ↑2025.02.25. 22:28:19Sziasztok!
Streamet tudnàtok küldeni majd?
Előre is köszönöm!
Nem is kaptunk volna kettőt 5 perc alatt Araujoval...Sonoma írta: ↑2025.02.25. 22:32:40Csak azért írtam, mert 6. perc után már temették egyesek őket, meg Araujoért sírtak.
Nem csak ők, az egész csapat álmosan kezdett. Átszaladtak rajtunk. Az elejét az Atletico tudatosan megnyomta, nem várva meg míg bemelegedik a játékba a Barca. Erre figyelni kell majd Flicknek a BL-ben, ne adjunk már ekkora hendikeppet az ellenfélnek.
Csak azért írtam, mert 6. perc után már temették egyesek őket, meg Araujoért sírtak.
- bence0330
Sajna amit én szoktam használni, ma nem fut (először evek alatt), ezt linkelte a kollega, bár spanyol, de stabil!shapeshifter írta: ↑2025.02.25. 22:28:19Sziasztok!
Előre is köszönöm!
https://www.pelotalibretv.me/2025/barce ... n-vivo.php
https://www.totalsportek.futbol/Barcelo ... drid/37954
Itt egy angol, de kicsit jobban késik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.25. 22:33:38-kor.
Azért vicces, ha Lewy kritikát kap a padon ülve...mit rontott volna el, vagy hagyott volna ki a lengyel?
Ferran helyzeteit semmiképp...
Ferran helyzeteit semmiképp...
Nem semmi,ilyen kezdés után 5 -t(ténylegesen 3-t) lőni a trikónak egy félidő alatt. Azt a 2 Ferran helyzetet most sem hiszem el,hogy kimaradt. Remélem sikerül eltenni még egyet. Nem vágom, itt számítanak az idegenben lőtt gólok? Szöglet gólok is jönnek, évekig,jó ha volt szezononként egy. Még szabadot kellene megtanulni lőni.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Barça C
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lehet telhetetlen vagyok, de jó lenne ha legalább 2 legyen közte hogy az áprilisi visszavágót azért kevesebb energiával hozhassuk le.

Plusz akkor nekik loholni kell a visszavágón ami kedvezőbb mintha beállnának
Ha Torres ma a Dortmund/Valencia elleni cipőjével kell fel akkor ez most 5-2
Talán utolsó olyan meccse volt Lewynek, ahol kifejezetten jól játszott...
Ferrannal megy lábról lábra a támadás, letámadásban rohan, nem kocog...
Hátul kicsit odafigyelünk (és elől nem adjuk el), akkor ebben még 2-3 Barca gól benne van.
Azt hiszem kiegyeznék ezzel az eredménnyel a végére is.
- bence0330
Flick feltételezhetően a támadó kapacitásuk miatt kezdeti őket, nem feltétlen a fejeseik miatt, abban nyilván Ara is király, de náluk a felpasszok sokkal jobbak. Flick stílusa meg egyértelmű, az a csapat játszik, aki a legtöbb gólt tudja rúgni.

Persze nyilván átlalában jól is védekeznek nagyon, ma bealudtak, de nem csak ők.
Ferrán amúgy ma már két hozzá lőtt labdát készített le lövőhelyzetig, amik a lengyelnél beragadtak volna. A rossz helyzetkihasználása mellett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.25. 22:20:58-kor.