Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
No de most akkor lehet tudni, hogy a padon ülő mit csinált volna, vagy nem? Akár pozitív, akár negatív értelemben.Troym írta: ↑2025.02.25. 22:34:36Nem is kaptunk volna kettőt 5 perc alatt Araujoval...Sonoma írta: ↑2025.02.25. 22:32:40Csak azért írtam, mert 6. perc után már temették egyesek őket, meg Araujoért sírtak.
Nem csak ők, az egész csapat álmosan kezdett. Átszaladtak rajtunk. Az elejét az Atletico tudatosan megnyomta, nem várva meg míg bemelegedik a játékba a Barca. Erre figyelni kell majd Flicknek a BL-ben, ne adjunk már ekkora hendikeppet az ellenfélnek.
Hát nem csoda.
shapeshifter írta: ↑2025.02.25. 22:28:19Sziasztok!
Streamet tudnàtok küldeni majd?
Előre is köszönöm!
Nem is kaptunk volna kettőt 5 perc alatt Araujoval...Sonoma írta: ↑2025.02.25. 22:32:40Csak azért írtam, mert 6. perc után már temették egyesek őket, meg Araujoért sírtak.
Nem csak ők, az egész csapat álmosan kezdett. Átszaladtak rajtunk. Az elejét az Atletico tudatosan megnyomta, nem várva meg míg bemelegedik a játékba a Barca. Erre figyelni kell majd Flicknek a BL-ben, ne adjunk már ekkora hendikeppet az ellenfélnek.
Csak azért írtam, mert 6. perc után már temették egyesek őket, meg Araujoért sírtak.
Sajna amit én szoktam használni, ma nem fut (először evek alatt), ezt linkelte a kollega, bár spanyol, de stabil!shapeshifter írta: ↑2025.02.25. 22:28:19Sziasztok!
Streamet tudnàtok küldeni majd?
Előre is köszönöm!
Lehet telhetetlen vagyok, de jó lenne ha legalább 2 legyen közte hogy az áprilisi visszavágót azért kevesebb energiával hozhassuk le.
Talán utolsó olyan meccse volt Lewynek, ahol kifejezetten jól játszott...
Flick feltételezhetően a támadó kapacitásuk miatt kezdeti őket, nem feltétlen a fejeseik miatt, abban nyilván Ara is király, de náluk a felpasszok sokkal jobbak. Flick stílusa meg egyértelmű, az a csapat játszik, aki a legtöbb gólt tudja rúgni.