sansz írta: ↑2025.02.23. 00:31:49
soadroli írta: ↑2025.02.23. 00:08:16
del Cerro Grande (tonight's game VAR referee) to the main referee: "It's offside but check the hand for a possible penalty."
Hogy? Mi? És erre a játékvezető mit mondhatott?
"Normális vagy fiam? Kit érdekel a kéz, ha előtte les volt, ahogy mondod??"
Az ellenfél edzőjének elvileg azt mondta, hogy Jól lett a helyzet kivitelezve, mert ha nincs les, szabálytalan lett volna.

Most Del Cerro vagy Madridból jött, (

szerk: amúgy tényleg, civilben rendőr)vagy már teljesen meg lett bolondítva mindenki a La Ligában, és ez is azt igazolja, hogy a szövetségeknek lépnie kellene, mert így csak magukból csinálnak nagyobb bohócot.
Chino írta: ↑2025.02.22. 23:19:15
Nálam is Cubarsi lett az MVP. Nagyon durva milyen éretten, nyugodtan és hiba nélkül játszik. Mintha már legalább 25 lenne.
Amúgy szerintem, ha nem is lett volna les, az akkor sem tizenegyes. Hátulról teliberúgták EG felkarját, ha erre tizengyest adnak mehetnénk mi is őrjöngeni a testülethez.
Ha már nem Cubarsi, Olmos nem érdemtelenül lett a legjobb. Durva, hogy már 6 gólnál jár, támadásban hatalmas előnyt jelent a srác és labdatartás is nagyon jól megy neki.
Remélem Raphánál és Yamalnál ez a forma nem lesz tartós.
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Szerintem azért sem lehetett volna büntető, mert előtte egy Las Palmasos kezét is érintette.
Abban egyetértek, hogy rosszak a szabályok, változtatni kellene, de ezt nem lehet Spanyolországon belül egyedileg módosítani.
Ituralde Gonzalez (Cadena Ser műsora) és AS szerint ez a protokoll. Én még nem láttam sosem így alkalmazni.
Viszont ha a szabályokat nézzük a Las Palmasos keze hiába volt leszorítva, akkor is szabálytalan, ahogy Garciaé is az lett volna, ha nincs előtte 2 kizáró tényező, még ha rossz is a szabály. De a les helyzet miatt teljesen értelmetlen tovább vizsgálni az esetet.
Számomra is aggasztó Yamal és Raphinha formája.
Yamal közzé tett egy képet a véres lábáról. Talán Ferran bekerülhetne néha a Yamal/Raphinha helyére is, ilyen várható sorozat miatt.
Olmot én nagyon kedvelem. Egy klasszis játékos lehetne, ha nem lenne ennyit sérült. Remélem beválik nála az edzésterv.