Bakker, rájöttem, mi volt ez ma, sajnos. 6 napja ramadan van.

Próbálom nem kommentálni, hogy lehet ezt megengedni az élsportban milliós fizetéseknél, ahol a játékodon akár 10 milliók múlhatnak, úgyhogy kussolok.
Most lehet, hogy ezt várhatjuk március végéig, energia nélküli téblábolást, egész nap kaja nélkül ezt nem is lehet sajna. A szezon perdöntő szakaszában. Remélem megtalálják Flickék a módját, hogy legalább a késő esti meccsek előtt valami számára jól ütemezett módon energiát vigyen be. Fel van adva a lecke.
Huhh, nagyon nehezemre esik polkorrektnek maradni. Nem tudom, át lehet-e állni kicsit, de a késő esti meccsek előtt végülis tud enni, csak hát nyilván nem ideális a dolog.
Egyébként a gyerekek elvileg felmentést kaphatnak a böjt alól, nem tudom, mi számít gyereknek, Yamal ugye 18 alatti.
Szerk: rákerestem, stimmt.
"Lamine Yamal is fasting the holy month of Ramadan and while the team takes a drinks break during training, he steps aside and plays with the ball alone. "
Meg találtam olyan cikket is, ami szerint a klub hevesen keresi a megoldást, hogy oldják meg a dolgot.
Mivel neki még vallási szempontból sem "kötelező", hanem pusztán saját döntés, ez így elég komoly felelőtlenség, és nem éppen a csapat iránti elköteleződéséről tesz tanúbizonyságot.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy