Szerintem nem rám gondolsz, mert engem pont nem szokott ilyen szinten érdekelni ez a Masia dolog, nagy ívben....Saviola írta: ↑2025.03.06. 10:34:46Hatalmas fóbiád az a Masia történetTroym írta: ↑2025.03.06. 00:38:43Ne kezdjük már az összeesküvés elméleteket, ócskán játszott, ez van. Nem kell kifogás sem keresni, sem felmentés a Masiásoknak, ma a leggyengébb a két tini Cubarsi és Yamal volt. Majd javulnak, főleg mihelyt nem 90 percet játszanak heti kétszer.
Cubarsit minimum 1 hónapra, Yamalt két hétre cserének raknám át.Aláírom, hogy gyengék voltak, sőt, Yamal meccsek óta, de ez nem a Masia így, Masia úgy, hát.
Ha lenne pénzünk, biztos vettünk volna náluk jobb spílereket, de szerintem 17-18 éves gyerekek ilyen szintet nem nagyon hoznak máshol. Hármas terhelés mellett.
De lehet, hogy csak nekem simogatja a lelkem, hogy nem zsoldoshadsereggel játszunk, mint a hófehérkék. Nyilván ezt is lehet helyén kezelni, senkit nem kell mentegetni a teljesítménye miatt, csak azért, mert a mi kutyánk kölke, de nem hiszem, hogy át kéne esni a ló túloldalára.
Annyiban Masiázok, hogy hetekkel ezelőtt padra dobnánk egy Christensent, vagy Araujot, ahogy akár 2-3 meccsen halványabb, Cubarsi meg hetek óta ki van pukkanva.
Nagyon tehetséges a kölyök, ne érts félre, de kölyök, ahogy Yamal is, aki a legnagyobb kedvencem, de attól még ő is hullámzóan játszik hosszú hetek óta.
Ha mondjuk egy kívülről érkező szélső játszana így, minden meccsen lekapkodnák a 60. percben.
Nem vagyok sem a Masiások ellen, sem mellette, vagy legalábbis nem vettem észre ilyesmit magamon...