Tiszta sor, Frimpong alighanem Cancelo felett lenne nálam is egy ideális esetben (bár nem sokkal, szerintem nagyon jó a portugál), viszont 28-ig van szerződése, komolyan zsebbe kéne nyúlni, és nem nagyon hiszem, hogy erre lesz lehetőségünk, ha meg mégis, száz százalék, hogy nem a szélsőbekk posztra áldoznánk, ennyi lyuk mellett, ahol a baloldal darabszámra megvan, a jobboldalra meg mindenképp csak csere kellene. De igen, ő is egy nagyon univerzális játékos, 3-4 posztos. Egy ilyen kéne, azért volt az evidens gondolat bennem Canelo.Troym írta: ↑2025.02.22. 13:16:28Nekem évek óta Frimpong tetszene, ő nem jobb és balhátvéd, viszont a jobb oldalon bárhol használható, így egy-egy meccsen lehetne Kounde / Yamalnak cseréje, váltótársa. Bhv akkor lenne reális, ha nem pár napja kapott volna szerződést GM, így gondolom Flick szemében indokolatlan.
Szerintem GM nem zárná ki, hogy Cancelo ott is játsszon, kis fizetésű játékos, nem reklamál, lehet vésztartalék. Ha meg nem elégedetlen a helyzettel, szerintem őt pár millióért lehetne értékesíteni is, főleg, hogy elkezdett megütni egy kb-majdnem elég csere szintet.
Én pénzt most legszívesebben egy jó korú, ügyes, gólérzékeny centerre áldoznék, mint mondjuk Osimhen. Talán ő lenne a fő jelöltem, nem lenne durva az ára, mert 26-ban lejár a szerződése, és nagyon jó. Szerintem előrébb lennénk vele Davidnél, pl. a levegőt is nagyon uralja, ami sok esetben hiánycikk lenne, a szememben ő igazi Barca-kezdő szint, David meg kicsit elmarad attól, még ha nem is sokkal. Ha nincs pénz, akkor persze ő is remek.