Ha nem, akkor már csak az a kérdés, miért nem oda igazoltunk. Nekem van rá egy tippem, de nem ismétlem magam.
Azóta meg de Jong is visszajátszotta magát a csapatba, így még kevésbé tartom valószínűnek, hogy ezen a fronton külsős változások lesznek.
Ha nem, akkor már csak az a kérdés, miért nem oda igazoltunk. Nekem van rá egy tippem, de nem ismétlem magam.
Ez mind rendben van, de Chris szempontjából halvány lila sejtelmünk sem lehet erről a végkimenetelről, hisz nem volt futballra alkalmas állapotban. Lehet, hogy csere lett volna mert Bernal-Casado úgy berobban (kétlem), meg lehet, hogy kirobbanthatatlan alapkezdő. Már nyilván ha játszhatott volna. Semmi nem derült ki ebből. Az kiderült, hogy Valle távozott, mert utólag nem volt itt, az is, hogy mondjuk Casado tetszett neki, mert maradt a szezonra, de Chris egyszerűen csak nem játszhatott. Már akkor sem nagyon, de akkor ugye augusztus második felében még jobban begyulladt neki, akkor már teljesen lehetetlenné vált.
Én a végkimenetel szempontjából írtam, amit. Voltak, akik meggyőzték az edzőt azokon a meccseken és azokban a hetekben, és voltak, akik nem, ez pedig mindig befolyásolja a nyári átigazolási szezon hajráját. A végkimenetelt ismerjük. De teljesen elfogadom azok véleményét, akik szerint fordulni fog a kocka, és idén nyáron jön Kimmich vagy egy másik lehetőség. Én személy szerint nem tartom valószínűnek, ez egy olyan poszt, amit még rotálunk is, nemhogy még bővítsük.
Igen, de a próba végkimenetele ebből a szempontból édesmindegy. Azért fociztak, mert kipróbálta őket Flick, ami ilyenkor a dolga. Amíg őt próbálja, addig nyilván a már bevált játékos "kárára" teszik ezt, akit nem kell próbálgatni, de megintcsak, Achilleses volt az ember már akkor is.
Ők nem, mert úgy tűnik, Flick nem volt velük elégedett. Volt, akikkel elégedett volt és maradtak, volt, akikkel nem, és távoztak.
Én nem csűrök-csavarok semmit, egészen egyszerű állításokat tettem. Véleményem szerint a vkp-poszt nem prioritás a vezetőség szemében, ha pedig valaki szerint Christensen nem volt bevethető, az még inkább ezt erősíti. Ha Christensen nem volt bevethető már nyáron sem, és ennek ellenére nem igazoltunk oda, az még inkább azt erősíti, hogy Flick meg volt elégedve Casadó-val és Bernallal.
Előfordul az ilyesmi.
Az előszezonban Roque játszott a baloson, Valle a jobboson, akkor ők is kiszorítottak valakit?gránit írta: ↑2025.02.21. 22:41:11Már az előszezonban. A Monaco ellen már úgy nézett ki a kezdő, hogy Casadó-Bernal a középpályán, Christensen pedig visszaszorult a hátvédsorba. Tehát nem azért kezdett ott a két ifjú, mert az EB-n a dán válogatott kezdőjéből kirobbanthatatlan Christensen nem volt bevethető, és csak úgy beugrottak vészmegoldásként. Christensen jelenlétében voltak már ők a középpályán. Az éles szezonnak is már úgy mentünk neki, hogy Casadó és Bernal.
Már az előszezonban. A Monaco ellen már úgy nézett ki a kezdő, hogy Casadó-Bernal a középpályán, Christensen pedig visszaszorult a hátvédsorba. Tehát nem azért kezdett ott a két ifjú, mert az EB-n a dán válogatott kezdőjéből kirobbanthatatlan Christensen nem volt bevethető, és csak úgy beugrottak vészmegoldásként. Christensen jelenlétében voltak már ők a középpályán. Az éles szezonnak is már úgy mentünk neki, hogy Casadó és Bernal.
Ezt, hogy Chris ki lett szorítva, a szezon első tétmeccséből szűrted le, amikor Chris beállt 25 percre, és Cubarsi-t váltotta, nem Casado-t vagy Bernal-t?
Akkor miért voltak mindhárman a pályán egyidőben úgy, hogy Casadó és Bernal voltak a középpályán?
Roque-t egész biztosan.
Eszemben sincs. Flick mindenesetre nagyon odavan a Casadó-Bernal kettősért. Már akkor kiszorították Christensent, amikor a dán még egészséges volt. Már az előszezonban is csak morzsákat hagytak neki, és már élesben is bennük gondolkodott Flick, pedig Chris szenzációs volt tavaly tavasszal. De Flick rendszerébe valószínűleg inkább passzolnak. Erőből verjük most laposra az ellenfeleket, és kisebb hangsúlyt helyezünk az ellenfél lendületének megtörésére, mert mi vagyunk lendületben.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 21:16:43Légy szíves ne állíts be tényként olyanokat, amit más nem írt, gondolt, nyilatkozott, és akkor nem lesz vita tárgya.
Igen, ezt állítottam. Nem tudom, mivel szeretnél így vitatkozni.
Pontosan az az eredeti állításom, hogy nem prioritás. Vagy lemaradtunk valamiről, és egy vkp-val már közelebb állunk a megállapodáshoz, mint Tah-hal?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 20:49:48Erre idővel leírod, hogy nem prioritás, nem azt, amit eredetileg állítottál
Te írkálod, hogy szerinted, mások szerint "megvagyunk", meg "minden oké". Flick szerint is.
Igen, mert ezt mondta Flick, elutasítva az igazolás szükségességét ebbe a csapatrészbe.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 19:10:20
"Én nyáron csak annyit hallottam erről a témáról, hogy Flick szerint minden oké, nem kell oda új ember"
Ezt írtad.
Én sem tudom, mert folyamatosan engem támasztasz alá. Igen, nem prioritás. Ezt írom már hozzászólások óta, nem tudni, mit akarsz mondani, amikor ugyanazt mondod, amit énFcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 19:10:20"Az, hogy Flick azt mondta minden oké, nem kell oda ember, megint egy féligazság. Ilyen FFP helyzetben nem prioritás."
Nem is tudom minek pazarlom rád az időt.
"Én nyáron csak annyit hallottam erről a témáról, hogy Flick szerint minden oké, nem kell oda új ember"
Tehát nem prioritás a vezetőség számára. Simán ellőhettünk volna 60 milliót Olmo helyett egy vkp-ra, de nem tettük, mert nem prioritás.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.htmlgránit írta: ↑2025.02.21. 18:23:47Én inkább Flick saját szavának hiszek, mint az újságoknak. Az újságok mindenkiről pletykálnak.
Én nagyon régóta szeretnék jó vkp-ket, úgy 15 éve. Christensennel végre meg is kaptuk, csak hát neki annyi. Kessié válhatott volna még be, ha a poszton játszatják.
De Flick-nek nagyon megtetszett Bernal és Casadó. Én nem azt mondom, hogy ők a tuti választások, hanem azt, hogy Flick emellett tette le a voksát, és a vkp-poszt nem prioritás, még ha ez nekem nem is tetszik.
Az, hogy Flick azt mondta minden oké, nem kell oda ember, megint egy féligazság. Ilyen FFP helyzetben nem prioritás.Peter írta: ↑2025.02.21. 16:04:16Flick nem ennek a posztnak a szerelmese, nem is e körül forog az ő világa ami a játékunk felépítésén és szerkezetén is látszik. Nagyon jól képes egyensúlyra törekedni.
Ő a legkreatívabb egyéniség a klub labdarúgás részlegén és nagyon jó alkalmazkodóképességű.
Persze most fordulunk rá igazán a szezonra, ami aztán a jövőt is majd befolyásolhatja.
Flick nem ennek a posztnak a szerelmese, nem is e körül forog az ő világa ami a játékunk felépítésén és szerkezetén is látszik. Nagyon jól képes egyensúlyra törekedni.
Nagyon helyes, keresse csak serényen. Meret például ingyenes, még mindig nem hosszabbított a Napolival. Egyetlen játékosuk keres 6 millió euró felett, nem hiszem, hogy nagy gondot jelentene a Napoli hosszabbítási ajánlataira rálicitálni.
Én nyáron csak annyit hallottam erről a témáról, hogy Flick szerint minden oké, nem kell oda új ember. Kizárt dolognak tartom ezért, hogy ide igazolunk. Mainoo-t elhoznám Manchesterből, csak hát két különböző dolog, hogy én mit tennék, meg amit a klubvezetés tenni fog.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 11:25:44VKP-t, is, nyáron több hír volt egy fizikális VKP-s leigazolásáról
Almát a körtével. Előbbiek elsődleges tartalékok a támadósorba. Sehol nem okoznak üresedést, ha Raphinha vagy Yamal helyére be kell állniuk. De Jong, Casadó ezzel szemben nem, és az elsődleges posztjukról kellene őket elvonni, ami meg ott jelentene üresedést. Ezért értelmetlen embereket több posztra számolni. Mintha egy dugónk lenne két lukra, áttennénk egyik lukból a másikba, és kijelentenénk, hogy be van minden foltozva, miközben nem. Sergi Dominguez meg úgy tűnik, elvesztette a klubvezetés bizalmát.