Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RM fankent ezzel vitatkoznek! A felulteljesitest elfogadom, en sem gondoltam volna, hogy ennyire jok lesznek es az Eb utani szezonban benne van, hogy kipukkadnak, foleg a keretuk nagy resze vegig nyomta az EB-t. Viszont olyan szinten megtalalta a jatekosok helyet Flick, ami alapjan barkire veszelyesek lehetnek . A fiataljaik kepesek olyan erett jatekot nyujtani, ami hihetlen. Ha classico lesz a donto es akkor eldol mar a bajnoksag ide vagy oda, akkor barmi lehet. Raadasul 2x ugy elpicsaztak minket, hogy nagyobb szerenyseg elvarhato a real oldalon.epping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Az idei két meccsből felesleges kiindulni. Az őszin jobbak voltunk, de nem élesek, az első 1-2 gólotok után meg kockáztattunk, és így jártunk. A januárit meg Tchouaméninek köszönhetitek, különösebben az sem szóra érdemes meccs.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca.
Még mindig nem az igazi, de már kevésbé tűnik trollkodásnakepping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Az idei két meccsből felesleges kiindulni. Az őszin jobbak voltunk, de nem élesek, az első 1-2 gólotok után meg kockáztattunk, és így jártunk. A januárit meg Tchouaméninek köszönhetitek, különösebben az sem szóra érdemes meccs.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca. Plusz részünkről jönne a revans motiváció, a BL hímnusz adta boost, a történelmi döntő megnyerésének esélye a Barca meg szerintem amúgy sem bírja a nyomást. (ezen a tápos csirke ágon sem vagyok biztos, hogy döntőbe juttok, ha majd esélyesként tekintenek magukra, sőt). Meg a bíró is semleges lesz, nem negreira tanítvány.
Ebben az általatok szajkózott mantrában meg nem hiszek, hogy a Madrid összeroppanna a Barca ellen, ezt csak ti szeretnétek hinni. Az igazság szerintem abban van, hogy a Barca extra motivált ezeken a meccseken, a Real meg totál energiatakarékos. A Barca üti a forró vasat, ha van esély alázni, a Madrid meg már a következő meccsre pihen, ha eldőlt a meccs.
Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
(amúgy nem állítom, hogy El Clásico lesz a BL döntőben, mert sem a Madrid, sem a Barca bejutásában nem vagyok biztos. A véleményem arra vonatkozik, hogy HA az lesz...)
Most ezt nem tudom, hogy értetted, mert azt te se gondolhatod komolyan, hogy most 10 évig a Real fogja nyerni a BL-t?
Ugyanezt gondolom, ha nem jutunk el az elődöntőig, az csalódás, onnan minden ajándék. Inkább a tripla terheléstől félek, hogy ez a keret azt nem fogja bírni. A kupában nem lehet pihentetni, ha meg akarjuk nyerni, a bajnokságban pedig bárki ellen képesek vagyunk bukni, szóval ott sem lehet leereszteni. Ehhez meg nagyon vékony a keret.Sonoma írta: ↑2025.02.21. 16:21:04BL ágrajz
GkTruYxWIAAwBPr.jpeg
Azért ez a sorsolás most nekünk kedvezett.
Ha innen nem sikerül a döntőbe jutni, akkor sose.
Én bízom Flickbe, hogy az águnkon lévő csapatok ellen lesz nyerő taktikája.
Nem látok legyőzhetetlen csapatot közöttük. Ha fegyelmezetten játszunk és nem állítatja ki senki magát, nálam kötelező lenne egy elődöntő. Nem lebecsülve őket, de az eddig mutatott játékunk alapjána a Benfica/Lille/Dortmund elleni kiesés nagy csalódás lenne. Az elődöntőbe meg a Bayernnek örülnék a legjobban az eddigi formájuk, plusz a védelmünk sebezhetősége miatt.
A másik ág meg igazi csemege lesz a rangadók miatt.
Asszem elég világosan megindokoltam miért gondolom így, esetleh olvad el még egyszer, amit írtam. Amúgy vicces, de alattad a kollégád barcás létére még nálam is jobban hisz a Madridban.
(ki vettem a lényegtelen részeket)epping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. (ezen a tápos csirke ágon sem vagyok biztos, hogy döntőbe juttok, ha majd esélyesként tekintenek magukra, sőt). Meg a bíró is semleges lesz, nem negreira tanítvány.
Ebben az általatok szajkózott mantrában meg nem hiszek, hogy a Madrid összeroppanna a Barca ellen, ezt csak ti szeretnétek hinni. Az igazság szerintem abban van, hogy a Barca extra motivált ezeken a meccseken, a Real meg totál energiatakarékos. A Barca üti a forró vasat, ha van esély alázni, a Madrid meg már a következő meccsre pihen, ha eldőlt a meccs.
Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
Fickó. Miért túlzol? Megint csak provokálsz.epping írta: ↑2025.02.21. 15:41:01Azért gondolom nem cserélnéd el a Barca parádé ágát a Madrid lúzer ágára.PR42 írta: ↑2025.02.21. 13:36:07Meg lehet mutatni. Micsoda parádék lesznek még itt. Nehéz lesz bírni idegekkel.
Na de csak lépésről lépésre. A Benfica is simán kiver minket ha nem vagyunk ott 110%-on.
Túl oldalon a Realnak sima az újta. Lúzer csapatok körbe mindenhol, Arsenal, Atma... PSG/Pool pont egymással.. amelyik túl éli azt elveri simán a Madrid.
Mi águnkon van a Bayern és az Inter, ők győztes csapatok, de idén nekik se nagyon megy.
Minden adott.![]()
https://www.youtube.com/shorts/n3rgwszShoY
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.21. 16:28:07Pont mint a Szuperkupa döntőben, ugye?![]()
Ha nem trollkodsz, akkor érdekelne hogy miért gondolod így, miközben egy El Clasicorol mindig is lehet tudni hogy nem számít az előzetes forma és szinte mindig 50-50%.
Ráadásul egy BL döntőbe ha bejut, akkor egy csapat van aki jól ismeri és nem hatja meg a RM aurája, az pedig nem más mint az Fc Barcelona.
Pont mint a Szuperkupa döntőben, ugye?
A döntő tényét aláírnám előre, de addig még egy clasico egészen biztosan lesz.
Mindíg örömmel tölt el, ha valaki megtalálja saját magát az életben és önmaga lehet.
Halál nyugodt lennék, ha BL döntőben el clásico lenne. Szerintem ott hangyányi esélytek sem lenne. (max ha szerncsétek lenne madridi sérülésekkel)
A Madrid (meg kb mindenki aki azon a felén van) ága brutális. Viszont lehet, hogy nekik ez amúgy jó.epping írta: ↑2025.02.21. 15:41:01Azért gondolom nem cserélnéd el a Barca parádé ágát a Madrid lúzer ágára.PR42 írta: ↑2025.02.21. 13:36:07Meg lehet mutatni. Micsoda parádék lesznek még itt. Nehéz lesz bírni idegekkel.
Na de csak lépésről lépésre. A Benfica is simán kiver minket ha nem vagyunk ott 110%-on.
Túl oldalon a Realnak sima az újta. Lúzer csapatok körbe mindenhol, Arsenal, Atma... PSG/Pool pont egymással.. amelyik túl éli azt elveri simán a Madrid.
Mi águnkon van a Bayern és az Inter, ők győztes csapatok, de idén nekik se nagyon megy.
Minden adott.![]()
https://www.youtube.com/shorts/n3rgwszShoY
Azért gondolom nem cserélnéd el a Barca parádé ágát a Madrid lúzer ágára.PR42 írta: ↑2025.02.21. 13:36:07Meg lehet mutatni. Micsoda parádék lesznek még itt. Nehéz lesz bírni idegekkel.
Minden adott.
Fifában meg FM-ben van ez hogy lemegy a kis zöld csik és ha lehozod a jatekost felidőben vagy nem kezdeted egy meccsen akkor visszatöltödik. A valóságban 8 nap kihagyás az már szinte sok is. Mire ez a nagy pihentetés? Nem tudják magukban előre elraktározni az energiát, hogy majd amikor heti 3 meccs lesz akkor több legyen. Nyugodtan jatszanak. Senkin nem latom azt mint pedrin 2021-ben.Peter írta: ↑2025.02.21. 15:10:19Pihentek legutóbb 8 napot, aztán hoztak egy nyugdíjas meccset....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 13:53:39De ha ezt nem nézed, simán pihenhetne Yamal és Raphinha, valamint Pedri,
Pihentek legutóbb 8 napot, aztán hoztak egy nyugdíjas meccset....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 13:53:39De ha ezt nem nézed, simán pihenhetne Yamal és Raphinha, valamint Pedri,
Egyetértek. Gündogannak főleg befellegzett. Az ő korában benne van, hogy egyik pillanatról a másikra kampec. Jó, hogy lecseréltük.
Felix és Cancelo jóvoltából lettünk tavaly csoportelsők.Peter írta: ↑2025.02.21. 13:49:05Isten ments......FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 12:53:15Most egy tavalyi Cancelo, Felix, Gündogan sorral azt mondom elég jó esélyünk lenne döntőzni.![]()
Egyik sem hiányzott ősszel sem és most sem fog.
Isten ments......FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 12:53:15Most egy tavalyi Cancelo, Felix, Gündogan sorral azt mondom elég jó esélyünk lenne döntőzni.