Pedri

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.29. 20:11:20

andras953 írta:
2025.03.29. 20:01:54
Szerintem Pedrit nem a védekező tudása miatt szerepelteti Flick és Fuente a csapatban ill. a válogatottban, hanem a labdával mutatott különleges képességei miatt.(technikája-játéklátása-passzai-stb) .A védekekező munkája önmagában nem indokolná a csapatba-kerülést.
Kiváló a technikája, remek a látása, de szerintem ebben vannak nála jobbak, ők jellemzően az igazi tizesek, ilyen Wirtz félék. Szerintem Pedrit pont az extraklasszis védekezése teszi a jelenleg legmeghatározóbb középpályássá Európában. Simán vezeti szerelésekben a Ligát, egészen extra, amit hátrafelé művel, szerintem jobb, mint amit előre, pedig az sem piskóta. Vagy nem is ez a helyes kifejezés. Inkább úgy mondanám, hogy ahogy összeköti a kettőt, az az, amiben senkinek nincs párja. Nem sokal szerelnek úgy mint ő, 1-2-en csak. És ehhez hozzáadva amit utána csinál... sallangmentesen dobja ki onnan a labdát, vagy akár cselezi ki magát 3-4 ember közül a legveszélyesebb helyzetekben is, úgy, hogy szinte soha nem hibázik vele.

Tartom, szerintem Pedri talán a legjobb védekező, vagy a legjobban védekező középpályás jelenleg. És nem nálunk. Ha van 1-2 jobb, akkor se sok. Nem véletlen az sem, hogy sokkal jobb hátrébb, mint 10-esben. Szerintem ebben fejlődött akkorát, ami miatt nem "csak" egy nagyon jó játékos, hanem egy világklasszis, azoknak is a teteje.

Nem lehet megtartani mellette a labdát, úgy szerel ilyen döbbenetes számokkal, hogy kb sosem szabálytalankodik, nem téveszt ütemet, és nem lehet tőle elvenni sem, és emellé még remekül olvassa a játékot, mert esze az aztán van neki. A labdái szerintem jók, van az a jellegzetes nyesett előreívelt-löbbölt lasztija, ami szinte védjegy, de abban nem szűk elit. Azt meg abszolút nem látom, hogy előrelépett volna benne 2 évvel ezelőtthöz képest mondjuk, előre kb ugyanezt csinálta, már amikor épp hadra fogható volt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.12. 20:45:14

bence0330 írta:
2025.03.12. 18:36:50
Troym írta:
2025.03.12. 17:59:13
Elképesztő számomra, ahogy Pedri hónapok óta viszi a hátán a középpályát, a játékát nézni van olyan élmény, mint anno Iniestáét, Modricét még akkor is, ha képességekben elmarad tőlük és gyakorlatilag Rodri szinten függünk már tőle.
Szerintem amúgy megvan benne Iniesta technikai tudása. Talán mintha Ini egy hajszállal robbanékonyabb lett volna. Modric szintjét szerintem eléri, a horvát hosszabb labdáit nem egyedül, minden másban legalább szint, valamiben jobb is.

Mindkettő nagy okosan szerelgetett hátul, de részemről Pedri mindkettőt veri benne. Amit hátrafelé is művel, az elképesztő. Tegnap is 1-1 nél(?) úgy vett el egy veszélyes kontránál egy labdát a jobbszélsőjüktől, mintha... nem is tudok hasonlatot. Annyira precíz a mozgása, hogy centikre lehetnek egymástól a lábak, mindig úgy tud belépni a labdáért, hogy szinte soha nem szabálytalankodik, ami teljesen érthetetlen. És nem becsúszogat, vagy semmi ilyesmi, odalép, és egyszerűen elviszi. Olyan érzésem támad ilyenkor, mintha egy 20 éves egy alsós fociedzésre szabadulna be.

Amúgy félig egyetértek, Rodri szintű a befolyása a játékra, ránk is óriási, viszont szerintem ő kicsit jobban pótolható, mint a két szélsőnk, volt kisebb meccs, amikor nem kezdett, és DJ lehozta helyette ha nem is azon a szinten, de kifejezetten jól, akkor rúgtunk 7-et legutóbb. A szélsőinket nincs ki pótolja így, semmilyen formában.
Nehéz összehasonlítani technikailag, mert más "eszközöket" használnak, de összességében hasonlít a játékuk, viszont amit védekezésben művelnek az ég és föld, persze Ininek nem is kellett.
Mindig feljön, hogy fizikailag gyenge, átjátsszák miatta a kp-t stb, de annyi szerelése, labdaszerzése van, amit sok vkp megirigyelne. Kicsit olyan érzésem vele kapcsolatban, mint anno Messivel. Ott is arra játszottak, hogy kapja meg a Bolha, aztán majd megoldja, most pedig ha szorul a hurok tegyük oda Pedrinek, tőle úgysem fogják elvenni hiába lóg a nyakán három ember. Az az iszonyatos mennyiségű munka már csak hab a tortán. Szinte minden meccsen 11 km fölött van a futómennyiség, ami embertelen, remélem ki fogja bírni a tavaszt.
De Jonggal tényleg lehetne többet rotálni. Egy Casádó-Frenkie-Olmo kp is elmenne sok ellenféllel szemben, de 30 percekre biztosan. Most jön majd sok kemény és fontos meccs, kelleni fog egy friss Pedri, abba pedig rossz belegondolni mi lenne ha egy durva belépő után hetekre, hónapokra kiesne vagy a túlterheltség megbosszulná magát.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.03.12. 18:36:50

Troym írta:
2025.03.12. 17:59:13
Elképesztő számomra, ahogy Pedri hónapok óta viszi a hátán a középpályát, a játékát nézni van olyan élmény, mint anno Iniestáét, Modricét még akkor is, ha képességekben elmarad tőlük és gyakorlatilag Rodri szinten függünk már tőle.
Ugyanolyan fontos ő is, igen, megkaphatná ugyanúgy. De ha valaki ilyen brutál számokat hoz egy csapatban, folyamatosan, már irreális szinten clutchként, az egyéni díjra mellette (sajna?) egy Pedri esélytelen, akkor is, ha megérdemelné. Max akkor, ha mondjuk közben nyernek valamit a spanyolokkal, de idén az nem téma, legközelebb meg már alighanem Yamal lesz ott is a név, szerintem végül úgy jár majd, mint Ini és Xavi, ott lesz a Barca (remélhetőleg) jól sikerült éveinél a top3-4 körül, de szerintem nem nyerheti meg. Év középpályása viszont szerintem csont nélkül lesz, akár idén, akár máskor. Úgy november óta szerintem nem sok kérdés van, ki a legjobb a posztján.

Nálunk van jelenleg a világ alighanem legjobb, vagy mondjuk úgy, legbefolyásosabb támadója, és a világ talán legbefolyásosabb középpályása. Ez brutális fegyvertény. Részemről bármelyik viheti, bárcsak ne múlna a csapat eredményein, és ott topognának egymás sarkán a címért. :) Yamal lehet jövőre már ott lesz mellettük harmadiknak, most sincs túl sokkal lemaradva, egy ponton majd klappolni fognak az utolsó mozzanatai, és akkor lesz haddelhadd.
Raphinhának csak a sztori miatt szorítanék egy hajszállal jobban, az ember, aki nem volt hajlandó elhinni, hogy nem tud focizni, és emiatt amit belerak a meccsekbe, az még Pedrinél is durvább, pedig a spanyol sem szotyizza végig azt. De érdemre részemről 50-50 lenne. Hú, bárcsak ilyen gondjaink lennének.

Szerintem amúgy megvan benne Iniesta technikai tudása. Talán mintha Ini egy hajszállal robbanékonyabb lett volna. Modric szintjét szerintem eléri, a horvát hosszabb labdáit nem egyedül, minden másban legalább szint, valamiben jobb is.

Mindkettő nagy okosan szerelgetett hátul, de részemről Pedri mindkettőt veri benne. Amit hátrafelé is művel, az elképesztő. Tegnap is 1-1 nél(?) úgy vett el egy veszélyes kontránál egy labdát a jobbszélsőjüktől, mintha... nem is tudok hasonlatot. Annyira precíz a mozgása, hogy centikre lehetnek egymástól a lábak, mindig úgy tud belépni a labdáért, hogy szinte soha nem szabálytalankodik, ami teljesen érthetetlen. És nem becsúszogat, vagy semmi ilyesmi, odalép, és egyszerűen elviszi. Olyan érzésem támad ilyenkor, mintha egy 20 éves egy alsós fociedzésre szabadulna be.

Amúgy félig egyetértek, Rodri szintű a befolyása a játékra, ránk is óriási, viszont szerintem ő kicsit jobban pótolható, mint a két szélsőnk, volt kisebb meccs, amikor nem kezdett, és DJ lehozta helyette ha nem is azon a szinten, de kifejezetten jól, akkor rúgtunk 7-et legutóbb. A szélsőinket nincs ki pótolja így, semmilyen formában.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.06. 00:17:59

Tavaly, a sorozatos sérülései idején a fórumon nem sokan bíztak abban, hogy talán még felépülhet és lehet belőle jó játékos. Én voltam a kevesek egyike.
bence0330

2025.03.06. 00:03:58

Megint ahogy akár utolsó emberként mindig patyolattisztán szerelt, lassan már szokásos módon... nyilván nem ez a leglátványosabb eleme a játékának, de ez adja azt meg, hogy a világklasszis látása, labdatartása, passzai mellett nem "csak" egy zseni, hanem szerintem ebben a pillanatban, de inkább már hónapok óta Európa legbefolyásosabb középpályása. Nem hiszem, hogy van bárki, akinek nagyobb hatása lenne a meccsekre, mint neki. Ennyire konstansan, átlagban nézve meg pláne. Ha van ilyen, nem jut eszembe, és max 1-2 ilyen lehetlehet.

Én egyre inkább elkezdem Ini szintjén látni minimum, de mintha 1-2 dologban inkább fölé nőne már. Őszintén nem emlékszem rá, hogy Ini ekkorát játszott hátrafelé is. Szerintem nem, de nem biztos, régről inkább a látványosabb elemek maradnak meg.

A mai meccsen lehet, hogy a szereléseinél még fontosabb volt az a képessége, ahogy 3-4 ember közt tartja meg a labdát, rendre szabaddal végződve. Sok-sok értékes percet nyerünk vele.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.26. 15:13:14

bence0330 írta:
2025.02.26. 09:33:37
brazilfan írta:
2025.02.26. 09:20:17

Nem tudom, ki lett a meccs embere, de ha nem valamelyik madridi, akkor Pedrinek kellett lennie. Bejátszotta az egész pályát, volt, hogy leghátsó emberként tisztázott, 0:2-nél az ő lövése hozta vissza a reményt, mindenhol ott volt.
Én sem tudom, Rapha szóba jöhetett volna akár, de Pedri szerintem még hozzá képest is kiemelkedett, bőven. Nem mintha számítana, de elképzelni nem tudom, hogy ne ő kapta volna. Még a gólja nélkül is, azzal együtt meg pláne. Ha még hébe-hóba be tud találni a folyamatos világklasszis mezőnyjátéka mellé...
Én is kíváncsi lennék ki lett, abban sem vagyok biztos, hogy nem Sorlothot hozták ki, de igazán nem is érdekel. Nálam is egyértelműen ő lett, már sokadszor idén. Tegnapra is jutott pár olyan megmozdulása, ami hihetetlen, bár nem ezek miatt, de legalább annyira, ha nem jobban megéreznénk a hiányát mint Raphának vagy Yamalnak.
Ha így folytatja, abszolút méltó utódja lehet Ininek, amire nem mertem volna sok pénzt feltenni. Lekopogom, hogy a sérülékenységét is úgy tűnik hátrahagyta, pedig nagyon sokszor kapott olyan belépőket, hogy szemre 2 hónap off volt. Ráadásul távolról sem kész játékos még, a szezon kezdetéhez képest is látszódik fejlődés, lehet, hogy az ő karrierjének fog legtöbbet haszálni Flick és a stábja.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.02.26. 09:33:37

brazilfan írta:
bence0330 írta:
2025.02.26. 09:11:46
Volt már egynéhány masterclass a neve mellett, de szerintem ez kb top2-3 előadás volt még tőle is.
Nem tudom, ki lett a meccs embere, de ha nem valamelyik madridi, akkor Pedrinek kellett lennie. Bejátszotta az egész pályát, volt, hogy leghátsó emberként tisztázott, 0:2-nél az ő lövése hozta vissza a reményt, mindenhol ott volt.
Én sem tudom, Rapha szóba jöhetett volna akár, de Pedri szerintem még hozzá képest is kiemelkedett, bőven. Nem mintha számítana, de elképzelni nem tudom, hogy ne ő kapta volna. Még a gólja nélkül is, azzal együtt meg pláne. Ha még hébe-hóba be tud találni a folyamatos világklasszis mezőnyjátéka mellé...
brazilfan
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
Volt már egynéhány masterclass a neve mellett, de szerintem ez kb top2-3 előadás volt még tőle is.
bence0330

Volt már egynéhány masterclass a neve mellett, de szerintem ez kb top2-3 előadás volt még tőle is. Egyszemélyes hadseregként láttatta óvodásnak a komplett Atleti középpályát. Ahová védekezésben fejlődött, az valami eszméletlen. Lassan olyan befolyása lesz a meccseken, mint Rodrinak volt. Annyira könnyeden, nemes egyszerűséggel fosztja meg a labdától az ellenfelet, mint ahogy a közmondásos gyereket lehet a nyalókától. Emellett az apró kis csele, ahogy megint kijött minden szintű szorításból... és bár sok cserénken múlt az összeomlás, szerintem konkrétan az összes hozzárakott, az ő lehozatala volt a legnagyobb. Ez most olyan meccs volt, ahol nálam ő fontosabb volt a védekezésben, mint a támadásban. Őszintén Ini nem tudom, volt-e ilyen jó ebben.
bence0330

2025.02.24. 17:44:22

Chino írta:
2025.02.24. 12:43:03
Peter írta:
2025.02.23. 22:48:27

A felsorolt játékosok erős, markáns játékos karakterként képesek voltak befolyásolni, meghatározóan irányítani csapatuk játékát és szükség esetén magukhoz ragadták a kezdeményezést. Ez a klub és válogatott csapatra egyaránt érvényes az esetükben.

Pedri pont ezt csinálja, rajta fut keresztül szinte az összes támadás, ha kell gyorsít, ha kell lassít a játékon, plusz posztjához képest rengeteget ad a támadásokhoz, mellette sok szerelése/labdaszerzése van. Nagyon sok labdát játszik be a támadóharmadba, a csapatban a harmadik helyen áll a helyzet kialakítás terén (két szélső, főleg ilyenek mellett ez a legelőkelőb hely). Pont, hogy meghatározza a játékot.
Ennek ellenére Kantéhoz és Rodrihoz nem hasonlítanám, nem egy pozíció/feladatkör
Kantéhoz amúgy szerintem nem is hasonlítható abban, hogy mennyire szab fazont, mennyire befolyásolja, irányítja a játékot. Pedri sokkal meghatározóbb nála, Kanté világklasszis kullancs, de feleannyi dimenziója sincs, mint Pedrinek, ő úgy szép halkan csinálja a dolgát, kiválóan persze. Rodri kicsit más, neki előre hátra komoly a befolyása, de Rodri alighanem a világ legjobb középpályása volt a sérüléséig, 2 éve már kb. És ahogy írod, más poszt is. De ha Rodritól kicsit elmaradna, nem lenne szégyen. :D

No meg csak úgy halkan, egy EB győztes válogatott meghatározó alakja volt Pedri, pedig nem is a legideálisabb posztján tolta. Ja, végül átvette a helyét kényszerből Olmo, de nemigen változott a játék képe, és hát Olmo a saját posztján volt, Pedri még csak nem is.
Peter
Director del Fútbol

2025.02.24. 13:22:09

Chino írta:
Ennek ellenére Kantéhoz és Rodrihoz nem hasonlítanám, nem egy pozíció/feladatkör
Az eredeti hozzászólásom érdemi része ahhoz szólt, amit fent írtál.....majd követte a hónapok szembeállítása az évekkel (ha tetszik pályafutásokkal).....ezekről pedig nekem ugyanaz a véleményem, amit lent írtál..... :D
Chino írta:
ostobaság, már ne haraqgudj,
Chino
Llegenda del Barça

Peter írta:

A felsorolt játékosok erős, markáns játékos karakterként képesek voltak befolyásolni, meghatározóan irányítani csapatuk játékát és szükség esetén magukhoz ragadták a kezdeményezést. Ez a klub és válogatott csapatra egyaránt érvényes az esetükben.

Pedri pont ezt csinálja, rajta fut keresztül szinte az összes támadás, ha kell gyorsít, ha kell lassít a játékon, plusz posztjához képest rengeteget ad a támadásokhoz, mellette sok szerelése/labdaszerzése van. Nagyon sok labdát játszik be a támadóharmadba, a csapatban a harmadik helyen áll a helyzet kialakítás terén (két szélső, főleg ilyenek mellett ez a legelőkelőb hely). Pont, hogy meghatározza a játékot.
Azon lemérni, hogy kinek hány BL címe van meg ostobaság, már ne haraqgudj, ez 90 %-ban csapatfüggő. Messi az itt töltött utolsó 10 évében, aminek kb. felénél elsőszámú esélyesek voltunk, 1 BL-t tudott nyerni, a csapat legkomolyabb húzóembereként.

Forca Barca!!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.24. 05:09:46

Zseniális futballista,nem attól lesz valaki nagy jatekos,hogy mennyi bl-t nyer,nyilván a bl fetisisztákat leszámítva. Egy csomó nagy játékosnak nincs bl címe,egy csomó közepesnek meg igen. Óriasi értéke a jelenlegi tulok focistákkal teletűzdelt futball színpadnak.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Peter
Director del Fútbol

2025.02.23. 22:55:42

bence0330 írta:
2025.02.23. 22:49:45
Hónapok óta heti szinten csinálja ezt, szinte kivétel nélkül. A mellékelt ábra szerint elég hatékonyan. :)
A felsoroltak évekig csinálták, címeket, BL-t nyertek....de a szemedben lehet olyan, amilyennek látni szeretnéd....a többit én a magam részéről majd az életre bízom..... :D

Szerintem Pedri jelenleg nem erős és markáns karakter játékosként.
bence0330

2025.02.23. 22:49:45

Peter írta:
Hónapok óta heti szinten csinálja ezt, szinte kivétel nélkül. A mellékelt ábra szerint elég hatékonyan. :)
Peter
Director del Fútbol

bence0330 írta:
2025.02.21. 00:09:49
Persze, a 12 km nála nem ugyanaz, mint más játékosoknál, de az ő posztja ilyen. Kanté sem volt ennél gyorsabb és intenzívebb, amúgy szerintem Rodri is alig, ha egyáltalán. Busi is sokat futott, ő sem sprintekben. Ha kell, bőven felgyorsít azért.

Iniesta sem sprintelt gyorsabban és mozgott intenzívebben, és minden idők egyik legjobb középpályása.
Pedri ügyes, kis területeken otthon érzi magát, előnyére tudja váltani remek futsal képességeit, van hatása is a csapata játékára, de a fent felsorolt középpályásokhoz semmiben sem hasonlítanám.

Az elkövetkező évek majd megmutatják Pedri, mint játékos karakterének a fejlődési irányát, aztán adja ég, hogy akár a fenti nevekhez is hasonlítani lehessen.

Találó egyelőre, ahogy lejjebb írta valaki, "Pedri baba" ő még.... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.02.23. 22:50:14-kor.
andras953
Jugador del Barça

2025.02.21. 17:39:42

menczel írta:
2025.02.21. 14:19:21
andras953 írta:
2025.02.21. 00:00:11
Pedri meccsenkénti 12 km-nyi futása szinte minden esetben teljesen haszontalan monoton kocogás,
Mekkora troll vagy :D

Csak az a lesújtó, hogy azt gyanítom, hogy te ezt komolyan mondod. A liga legtöbb labdát szerző játékosáról... Nem csodálom, hogy nem labdasportoltál. :D Mindensestre feldobtad a délutánom
Én inkább nem nyilvánítok véleményt rólad.
menczel
Entrenador del Barça

2025.02.21. 14:19:21

andras953 írta:
Pedri meccsenkénti 12 km-nyi futása szinte minden esetben teljesen haszontalan monoton kocogás,
Mekkora troll vagy :D

Csak az a lesújtó, hogy azt gyanítom, hogy te ezt komolyan mondod. A liga legtöbb labdát szerző játékosáról... Nem csodálom, hogy nem labdasportoltál. :D Mindensestre feldobtad a délutánom
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.02.21. 13:05:58

Ne feledjük, hogy sok labdát szerez, mikor a nyomás alatt levő tamadotol o veszi el a labdát. És ritkán szabálytalankodik.
bence0330

2025.02.21. 00:09:49

Persze, nem sprinteli végig a meccset, mint egy Raphinha vagy egy Valverde, de neki nem is ez a feladata. Épp lejjebb linkeltek egy videót, amikor kikeveredik a letámadói közül (amit szerintem a világon senki, értsd, senki nem csinál nála jobban!), akkor igenis besprintel üres területekbe, akár cselek mellett is. Komoly ritmusváltásokra képes, a semmiből tud előrerobbanni, akkor is, ha nem képes 35 km/h-s végsebességre. Meglehetősen kis területekre is be tud szlalomozni. De neki nem is az a feladata, hogy gyorsvonatként robogjon le-fel. A nyomástűrő képessége döbbenetes, 3-4 ember is tök sansztalan elvenni tőle a labdát, meglepni, vagy bármi, félévente egyszer történik ez meg kb. Passzt nemigen ront, nagyon jó ütemérzékkel szerel, jól cselez, jól köti össze a csapatrészeket. Persze, a 12 km nála nem ugyanaz, mint más játékosoknál, de az ő posztja ilyen. Kanté sem volt ennél gyorsabb és intenzívebb, amúgy szerintem Rodri is alig, ha egyáltalán. Busi is sokat futott, ő sem sprintekben. Ha kell, bőven felgyorsít azért.

Az szerintem a legnagyobb dicséret amúgy, ha a túloldalról áradoznak róla, és top3-5 középpályásnak tartják.

Iniesta sem sprintelt gyorsabban és mozgott intenzívebben, és minden idők egyik legjobb középpályása.
andras953
Jugador del Barça

Pedri meccsenkénti 12 km-nyi futása szinte minden esetben teljesen haszontalan monoton kocogás, dinamikus megugrások, meccsenként 20-30 váratlan gyors sprintek nélkül. Ide-oda kocog az ellenfél egymásnak passzolgató játékosai között, de sosem éri el a labdát, mert mire odaér, már továbbpasszolták. Semmit nem ér az így öszeszedett 12 km. Annyi haszna van a csapatnak Pedri összekocogott futóteljesítményéből mintha az oldalvonal mellett kocogna fel-le labda nélkül. Szerelni csak akkor tud, ha az ellenfél a büfében kávézik, azaz rosszul veszi át a labdát, megbotlik vagy belerúgja. Futó ellenfelet felvenni, követni, lefutni, megelőzni az ő kocogósebességével lehetetlen. (marathonfutoként atletizált korabban) Futása
lassított felvételnek tűnik, melyet a VAR lassítás nélkül visza tud nézni. Úgyhogy inkáb futna csak 9 km-t, de 20-30 villámgyors sprinttel fűszerezve! Amit sokan brilliáns játéknak neveznek, az az én szememben nagyon sokszor csak öncélú játéklassítás.
menczel
Entrenador del Barça

2025.02.19. 20:39:54

bence0330 írta:
2025.02.19. 17:15:04
Cseri írta:
2025.02.19. 10:11:11
andras953 írta:
2025.02.19. 09:55:24
Fizikai adottságai is nehezítik, hogy világklasszissá nőlhessen, emiatt szerintem nem is lesz az. A pályán az élményszámba menő átadásait szeretem.
Mire gondolsz? A srác 12 km-t fut meccsenként.
Annyira én sem értem. Amúgy emellett még vállasodott is, kifejezetten erősnek tűnik. Nyilván nem egy 2 méteres verőember, de cserében lehetetlen elvenni tőle a labdát, és remek ütemérzékkel lép közbe hátul. Őszintén nem gondolom, hogy rajta bármi múlna defenzív téren sem. Brutál jó abban is. Nem csoda, hogy még a túloldalon is ábrándoznak róla.
Makelele és Kanté egy az egyben akkora mint Pedri. Ettől függetlenül egyedüli vkp-nak nem jó, csak utalni akartam rá, hogy az attitűd fontos.
bence0330

2025.02.19. 17:15:04

Cseri írta:
2025.02.19. 10:11:11
andras953 írta:
2025.02.19. 09:55:24
Fizikai adottságai is nehezítik, hogy világklasszissá nőlhessen, emiatt szerintem nem is lesz az. A pályán az élményszámba menő átadásait szeretem.
Mire gondolsz? A srác 12 km-t fut meccsenként.
Annyira én sem értem. Amúgy emellett még vállasodott is, kifejezetten erősnek tűnik. Nyilván nem egy 2 méteres verőember, de cserében lehetetlen elvenni tőle a labdát, és remek ütemérzékkel lép közbe hátul. Őszintén nem gondolom, hogy rajta bármi múlna defenzív téren sem. Brutál jó abban is. Nem csoda, hogy még a túloldalon is ábrándoznak róla.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.02.19. 16:48:34

szbsz írta:
2025.02.19. 11:55:20
Akkor felszállok én is a hype vonatra: https://x.com/footmercato/status/1892029173314527256

Pedri baba szemlélteti a ball control-t, mint olyat, a kételkedőknek... \:D/
Ez a megmozdulása teljes klasszis volt. Hihetetlen a srác, nagyon sokat köszönhetünk neki idén.
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.19. 11:55:20

Akkor felszállok én is a hype vonatra: https://x.com/footmercato/status/1892029173314527256

Pedri baba szemlélteti a ball control-t, mint olyat, a kételkedőknek... \:D/
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Válasz küldése