(ki vettem a lényegtelen részeket)epping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Az idei két meccsből felesleges kiindulni. Az őszin jobbak voltunk, de nem élesek, az első 1-2 gólotok után meg kockáztattunk, és így jártunk. A januárit meg Tchouaméninek köszönhetitek, különösebben az sem szóra érdemes meccs.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. (ezen a tápos csirke ágon sem vagyok biztos, hogy döntőbe juttok, ha majd esélyesként tekintenek magukra, sőt). Meg a bíró is semleges lesz, nem negreira tanítvány.
Ebben az általatok szajkózott mantrában meg nem hiszek, hogy a Madrid összeroppanna a Barca ellen, ezt csak ti szeretnétek hinni. Az igazság szerintem abban van, hogy a Barca extra motivált ezeken a meccseken, a Real meg totál energiatakarékos. A Barca üti a forró vasat, ha van esély alázni, a Madrid meg már a következő meccsre pihen, ha eldőlt a meccs.
Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
Húú ez olyan igazi madridista hozzászólás volt.
Idén nulla teljesítménnyel ellenünk akarsz te BL-t nyerni?
Ezzel a nulla védelmetekkel (hagy legyek kissé én is arrogáns veled szemben, ha már te is ilyen vagy velünk)?
Ősszel feltöröltük veletek a padlót otthon, annyira, hogy Perez már belebegtette Ancelotti menesztését első dühében. Már nekünk kínos volt nézni, ahogy egy tucatszor lesre állítottuk a támadóitokat. Akkor mit élhettek át a nézők?
Azután jött a január és fogadkoztatok még egy ilyen nem lesz, aztán megint feltöröltük veletek a padlót. Csak azért nem lett kínosabb, mert 10 emberrel játszottunk a 2. félidőben, hogy kiegyenlítettebb legyen az addig egysíkú játék. A szaúdi közönség is kapjon már valamit a pénzéért.

Attól, hogy szétrúgtatok egy düledező akolt (City) még nem lettetek BL esélyesek. Lehet az Atletico elleni kört sem élitek túl.