Bajnokok Ligája & Európa Liga
Az atma egy meccsen lenne veszelyesebb, ket meccsen keresztul szerintem nem tudjak vegig jatszani a jatekukat.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én finoman szólva sem vagyok reálos, de sajna nem nagyon tudom elképzelni, hogy és kitől kapnak ki. Amúgy az Atletiből pont kicsit kinézném, de így BL-ben mégsem. Aki meg tudná verni őket, mert jobb, akár sokkal jobb náluk, az úgyis reszketve összeomlik már a himnusznál, és azért a Reálnál eleve csak 1-2 csapat jobb játékban, a többieket le tudják gyűrni erőből. Nekem a Pool elleni 3 évvel ezelőtti döntőjük a kedvencem, amikor egyszer eljutottak a kapuig, a Pool meg nyolcszor körbelőtte a kaput, kb egy 4-1 lett volna a realitás, és pont aznap mondott mindenki csütörtököt, pedig az egy elég durva csapat volt, még jobb, mint amelyik BL-t nyert előtte. Ez a jelképe nekem annak, hogy miért nem lehet őket megverni. Amúgy leginkább rajtunk kívül az Interből nézném ki.
Egy klasszikó döntő (adja az ég) fogalmam sincs, hová billenne. Egyértelműen jobban focizunk náluk, és ha nem lesz komoly gond a 3 nagy játékosunkkal, akkor májusban is jobban fogunk focizni. De egy BL-döntőben simán kinézem magunkból, hogy Rapha kihagy 4 helyzetet, Yamal 3-at, Lewy 2-t, a Madrid meg kétszer lekontrázik minket. De Flick még életében nem bukott döntőt, szóval nem tudom. Ha hozzuk a plafonunkat, akkor szerintem nincs kérdés, a Madridnak köze sem lehet a meccshez kb. De semmi nem garantálja, hogy ez így lesz.
Nyilván nagyon előreszaladtunk, én amíg nem bizonyítja a csapat, nem tudom levetkőzni a félelmeimet, hogy idejekorán kiesünk valami hülyeség miatt, szóval csak hipotetikus nagyon nálam ez a döntő téma, egyelőre nem hiszek benne, csak abban, hogy a játékunk megvan hozzá, mint több másik nagy csapatnak is.
Egy klasszikó döntő (adja az ég) fogalmam sincs, hová billenne. Egyértelműen jobban focizunk náluk, és ha nem lesz komoly gond a 3 nagy játékosunkkal, akkor májusban is jobban fogunk focizni. De egy BL-döntőben simán kinézem magunkból, hogy Rapha kihagy 4 helyzetet, Yamal 3-at, Lewy 2-t, a Madrid meg kétszer lekontrázik minket. De Flick még életében nem bukott döntőt, szóval nem tudom. Ha hozzuk a plafonunkat, akkor szerintem nincs kérdés, a Madridnak köze sem lehet a meccshez kb. De semmi nem garantálja, hogy ez így lesz.
Nyilván nagyon előreszaladtunk, én amíg nem bizonyítja a csapat, nem tudom levetkőzni a félelmeimet, hogy idejekorán kiesünk valami hülyeség miatt, szóval csak hipotetikus nagyon nálam ez a döntő téma, egyelőre nem hiszek benne, csak abban, hogy a játékunk megvan hozzá, mint több másik nagy csapatnak is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ha elsőre nem ment át amit írtam, ne is olvasd el még egyszer, nem lesz jobb. De segítek.epping írta: ↑2025.02.21. 18:42:18Asszem elég világosan megindokoltam miért gondolom így, esetleh olvad el még egyszer, amit írtam. Amúgy vicces, de alattad a kollégád barcás létére még nálam is jobban hisz a Madridban.
------------------------------------
@PR42 Cserélnél helyet a Madriddal az ágrajzon, vagy nem?
A te indoklásaid feltevésekre épül, az enyémek az eredményekre.
Ezzel a lekezelő dumával lehet egyeseket elbizonytalanítasz, engem nem.
Majd a 1/8 döntők után visszatérhetünk rá miként látjuk az esélyeket.
Szerintem még az elődöntő sem a ajándék, ott is reális esélyünk lehet győzni.Saviola írta: ↑2025.02.21. 19:29:43Ugyanezt gondolom, ha nem jutunk el az elődöntőig, az csalódás, onnan minden ajándék. Inkább a tripla terheléstől félek, hogy ez a keret azt nem fogja bírni. A kupában nem lehet pihentetni, ha meg akarjuk nyerni, a bajnokságban pedig bárki ellen képesek vagyunk bukni, szóval ott sem lehet leereszteni. Ehhez meg nagyon vékony a keret.
A Bayern mélyponton van. A Celtic ellen is szenvedett. Nincsenek formában.
Az Inter viszonylag jó sorsolást kapott az alapszakaszban. A komolyabb csapatok ellen (Arsenal otthon 1-0, Leverkusen idegenben 1-0-ra kikapott) felemás eredmények, a többi gyengébb csapatok. Engem nem győzött meg még.
Leverkusen idegenben nem túl acélos, de nem omlanak könnyen össze. Nekik adnám a legtöbb esélyt ellenünk, de ha tartjuk a BL formánkat, oda-vissza párharban így is mi lennénk az esélyesek.
Az RM-nek se hosszabb a padja, ők is pengeélen táncolnak a védelemben. Flick meg már kezd jobban rotálni és ha nem sérül le senki, akkor bírni kell nekünk is ezt a két és fél hónapot.
RM fankent ezzel vitatkoznek! A felulteljesitest elfogadom, en sem gondoltam volna, hogy ennyire jok lesznek es az Eb utani szezonban benne van, hogy kipukkadnak, foleg a keretuk nagy resze vegig nyomta az EB-t. Viszont olyan szinten megtalalta a jatekosok helyet Flick, ami alapjan barkire veszelyesek lehetnek . A fiataljaik kepesek olyan erett jatekot nyujtani, ami hihetlen. Ha classico lesz a donto es akkor eldol mar a bajnoksag ide vagy oda, akkor barmi lehet. Raadasul 2x ugy elpicsaztak minket, hogy nagyobb szerenyseg elvarhato a real oldalon.epping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Az idei két meccsből felesleges kiindulni. Az őszin jobbak voltunk, de nem élesek, az első 1-2 gólotok után meg kockáztattunk, és így jártunk. A januárit meg Tchouaméninek köszönhetitek, különösebben az sem szóra érdemes meccs.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca.
Persze bizom benne, hogy majusra vegre tenyleg osszeall a csapat, mert elore fele brutalis a real, de labda elleni jatekunk nagyon [auto_cenzúra] tud lenni. Bizom benne, hogy Pedri jateka visszaesik es Yamal is elfarad addigra.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Még mindig nem az igazi, de már kevésbé tűnik trollkodásnakepping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Az idei két meccsből felesleges kiindulni. Az őszin jobbak voltunk, de nem élesek, az első 1-2 gólotok után meg kockáztattunk, és így jártunk. A januárit meg Tchouaméninek köszönhetitek, különösebben az sem szóra érdemes meccs.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca. Plusz részünkről jönne a revans motiváció, a BL hímnusz adta boost, a történelmi döntő megnyerésének esélye a Barca meg szerintem amúgy sem bírja a nyomást. (ezen a tápos csirke ágon sem vagyok biztos, hogy döntőbe juttok, ha majd esélyesként tekintenek magukra, sőt). Meg a bíró is semleges lesz, nem negreira tanítvány.
Ebben az általatok szajkózott mantrában meg nem hiszek, hogy a Madrid összeroppanna a Barca ellen, ezt csak ti szeretnétek hinni. Az igazság szerintem abban van, hogy a Barca extra motivált ezeken a meccseken, a Real meg totál energiatakarékos. A Barca üti a forró vasat, ha van esély alázni, a Madrid meg már a következő meccsre pihen, ha eldőlt a meccs.
Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
(amúgy nem állítom, hogy El Clásico lesz a BL döntőben, mert sem a Madrid, sem a Barca bejutásában nem vagyok biztos. A véleményem arra vonatkozik, hogy HA az lesz...)

Az előzetesen könnyebb ágat meg kiérdemeltük azzal hogy még sok sérülttel is vertük a Dortmund-Bayern-Benfica hármast, miközben a RM bukfencezett a Lille-AC Milan-Liverpool ellen.
A többi találgatás ami vagy bejön vagy sem, pont ez mutatja hogy mennyire lehetetlen előre megmondani a végkifejletet, de egy El Clasico előtt meg ez különösen igaz, lévén akkor is el tudja az előre esélytelenebb kalapálni a másikat amikor nagy csodának számítana, pont ezért lenne még tőlünk is erős még egy 4-0-s és 5-2-es győzelem után is olyanokat állítani hogy 0% esélye lenne a RM-nak ellenünk, hát még a másik oldalon.
Azt meg hogy összezuhanna a RM senki sem állította, azt viszont igen hogy a Barcelona, illetve a többi csapatok által RM-hoz állása, rettegése között hatalmas különbség van. A Barca tudja hogy hogyan kell földbe döngölni a RM-ot, és meg is tette jópárszor(mint ahogy a RM is a Barcát fordítva), és ez nem pedig csak egy mágikus, távoli álombeli eredmény hanem tapasztalaton alapul, hála annak hogy egy ligában van a 2 csapat és relatíve sokszor találkozik.
Azt meg hogy Camavingának köszönhetjük felesleges egy játékoson elporolni, csapatként győznek, csapatként veszítenek, ennyi erővel ti meg TEK-féle kiállításnak köszönhetitek hogy csak 5-2 lett a vége és nem több.

Maradjunk annyiban hogy sok fog múlni az aktuális formán, sérüléseken meg főleg. Lehet itt tavaszra ugyanúgy kiesett Rüdiger-Courtois-Bellingham-Mbappé mint ahogy kiesett/formán kívüli Pedri-Raphinha-Yamal is, ég és föld lesz mindkét csapat között a különbség.
De egy BL döntőn nem hiszem hogy bárkinek bármi motivációra lenne szüksége, ennyi erővel nektek a 820-adik BL cím, míg a mieinknek végre 10 év múlva egy olyan lehetőség hogy BL döntőt nyerjenek, és ha bejutnának a döntőbe akkor azt hiszem el is hinnék magukról annyi év bukfencezés után hogy ez sikerülhet is, annyi különbséggel hogy számukra a RM nem egy fekete mágiával bíró csapat, hanem az aktuális legjobb ellenfél akit le kell győzni, míg szinte az összes többi csapat(joggal) retteghet a RM ellen és elizgulja.
- szbsz
- Capitá del Barça
Most ezt nem tudom, hogy értetted, mert azt te se gondolhatod komolyan, hogy most 10 évig a Real fogja nyerni a BL-t?

Btw a BL-t általában az a csapat nyeri, amelyik a legkonzisztensebb, és nem az amelyiknek mondjuk van egy bika támadó szekciója... A Real védelme szerintem most elég "mid", ráadásul kiesett Carvajal és Militao is, előbbi lehet soha többet nem lép már pályára náluk. Elől is elég furik, mind a három sztár leginkább balon mozog otthonosan, még jobbon talán, de egyik se center az tuti...
Nyilván fognak nyerni a köv. 10 évben de szerintem max. 3-at, annál többet azért nem hinném!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ugyanezt gondolom, ha nem jutunk el az elődöntőig, az csalódás, onnan minden ajándék. Inkább a tripla terheléstől félek, hogy ez a keret azt nem fogja bírni. A kupában nem lehet pihentetni, ha meg akarjuk nyerni, a bajnokságban pedig bárki ellen képesek vagyunk bukni, szóval ott sem lehet leereszteni. Ehhez meg nagyon vékony a keret.Sonoma írta: ↑2025.02.21. 16:21:04BL ágrajz
GkTruYxWIAAwBPr.jpeg
Azért ez a sorsolás most nekünk kedvezett.
Ha innen nem sikerül a döntőbe jutni, akkor sose.
Én bízom Flickbe, hogy az águnkon lévő csapatok ellen lesz nyerő taktikája.
Nem látok legyőzhetetlen csapatot közöttük. Ha fegyelmezetten játszunk és nem állítatja ki senki magát, nálam kötelező lenne egy elődöntő. Nem lebecsülve őket, de az eddig mutatott játékunk alapjána a Benfica/Lille/Dortmund elleni kiesés nagy csalódás lenne. Az elődöntőbe meg a Bayernnek örülnék a legjobban az eddigi formájuk, plusz a védelmünk sebezhetősége miatt.
A másik ág meg igazi csemege lesz a rangadók miatt.
epping kollega hozzászólását nem kommentálnám bővebben, mert egészen biztosan menne a permanent ban, csak annyit, hogy az, hogy a két zacskó tőlünk azért volt, mert ők hagyták, hát, hogy is mondjam. Megmosolyogtató.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Azt aláírom, hogy itt már könnyű ellenfél nincs, és senkit sem szabad lenézni, de az eddigiek alapján én azért nagyon csalódott lennénk, ha min. a top 4 nem lenne meg.
Asszem elég világosan megindokoltam miért gondolom így, esetleh olvad el még egyszer, amit írtam. Amúgy vicces, de alattad a kollégád barcás létére még nálam is jobban hisz a Madridban.

------------------------------------
@PR42 Cserélnél helyet a Madriddal az ágrajzon, vagy nem?
(ki vettem a lényegtelen részeket)epping írta: ↑2025.02.21. 16:45:46
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. (ezen a tápos csirke ágon sem vagyok biztos, hogy döntőbe juttok, ha majd esélyesként tekintenek magukra, sőt). Meg a bíró is semleges lesz, nem negreira tanítvány.
Ebben az általatok szajkózott mantrában meg nem hiszek, hogy a Madrid összeroppanna a Barca ellen, ezt csak ti szeretnétek hinni. Az igazság szerintem abban van, hogy a Barca extra motivált ezeken a meccseken, a Real meg totál energiatakarékos. A Barca üti a forró vasat, ha van esély alázni, a Madrid meg már a következő meccsre pihen, ha eldőlt a meccs.
Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
Húú ez olyan igazi madridista hozzászólás volt.
Idén nulla teljesítménnyel ellenünk akarsz te BL-t nyerni?
Ezzel a nulla védelmetekkel (hagy legyek kissé én is arrogáns veled szemben, ha már te is ilyen vagy velünk)?
Ősszel feltöröltük veletek a padlót otthon, annyira, hogy Perez már belebegtette Ancelotti menesztését első dühében. Már nekünk kínos volt nézni, ahogy egy tucatszor lesre állítottuk a támadóitokat. Akkor mit élhettek át a nézők?
Azután jött a január és fogadkoztatok még egy ilyen nem lesz, aztán megint feltöröltük veletek a padlót. Csak azért nem lett kínosabb, mert 10 emberrel játszottunk a 2. félidőben, hogy kiegyenlítettebb legyen az addig egysíkú játék. A szaúdi közönség is kapjon már valamit a pénzéért.

Attól, hogy szétrúgtatok egy düledező akolt (City) még nem lettetek BL esélyesek. Lehet az Atletico elleni kört sem élitek túl.
Fickó. Miért túlzol? Megint csak provokálsz.epping írta: ↑2025.02.21. 15:41:01Azért gondolom nem cserélnéd el a Barca parádé ágát a Madrid lúzer ágára.PR42 írta: ↑2025.02.21. 13:36:07Meg lehet mutatni. Micsoda parádék lesznek még itt. Nehéz lesz bírni idegekkel.
Na de csak lépésről lépésre. A Benfica is simán kiver minket ha nem vagyunk ott 110%-on.
Túl oldalon a Realnak sima az újta. Lúzer csapatok körbe mindenhol, Arsenal, Atma... PSG/Pool pont egymással.. amelyik túl éli azt elveri simán a Madrid.
Mi águnkon van a Bayern és az Inter, ők győztes csapatok, de idén nekik se nagyon megy.
Minden adott.![]()
https://www.youtube.com/shorts/n3rgwszShoY
Felesleges itt pattogni és feszkót gerjeszteni.
A Madridon kívül csak a Pool BL győztes azon az ágon. Toronymagas esélyes a Madrid a döntőre onnan. Ezt írtam és ez tény. Arsenal és Atma lúzer csapatok. A PSG-nek volt egy döntője de azon kívül évről évre lúzer. Tavaly a Dortmund verte ki őket…
Most jónak tűnnek de pont a Poolal játszanak.
Sima Madrid BL döntő.
És szerintem sima Madrid BL győzelem de ezt már a City 2-3 után is írtam.
Szóval a kommented nettó értelmetlenség.
A másik ágon a Bayern és az Inter van akiknek van bármi BL rutinja és talán mentális erőssége.
Szóval minden adott egy döntő klasszikóra.
A Madridot senki se tudja megverni, ezt évről évre látjuk. Így is marad még 5-10 évig mert mindenki 25 alatti ott.
Nem irtam de parádé ágat se az ellentetjét.
Ha a PSG és a Pool nem egymással játszana akkor nagyobb lenne a különbség, de így is azon az ágon van több erős csapat.
Végső győzelemre esélyes csapat meg kb ugyanannyi van itt is ott is, nem számolva a kimagasló Madridot.
Pool/PSG + Madrid
Inter/Bayern - talán Barca
-
- Entrenador del Barça
Könnyű vagy gyenge ágra szerintem nem érdemes panaszkodni. A Barca tett is ezért, második lett. A Liverpool mondjuk megszívta, de ez annak köszönhető, hogy a PSG gyengén teljesített.
Azért egy Monaco idegenben, Dortmund idegenben, Benfica idegenben, Zvezda idegenben, Bayern, Atalanta, Brest otthon nem éppen egy könnyű sorsolás.
Elméletileg ez a lebonyolítási forma a teljesítmény alapján igazságosabb lenne, de mindig vannak meglepetések, ahogy lesznek az egyenes kiesési szakaszban is.
A Brugges, PSV, Feyenoord továbbjutására sem sokan fogadhattak az Atalanta, Juve, Milan ellen.
Azért egy Monaco idegenben, Dortmund idegenben, Benfica idegenben, Zvezda idegenben, Bayern, Atalanta, Brest otthon nem éppen egy könnyű sorsolás.
Elméletileg ez a lebonyolítási forma a teljesítmény alapján igazságosabb lenne, de mindig vannak meglepetések, ahogy lesznek az egyenes kiesési szakaszban is.
A Brugges, PSV, Feyenoord továbbjutására sem sokan fogadhattak az Atalanta, Juve, Milan ellen.
Ez csak a BL döntőre vonatkozik, és csak az idei évre, nem általánosságban. És mondom, a jelenlegi kerettel, úgy, hogy a meglévő Carvajal + Militao duón felül nincs több sérültünk, meg eltiltott, stb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.21. 16:28:07Pont mint a Szuperkupa döntőben, ugye?![]()
Ha nem trollkodsz, akkor érdekelne hogy miért gondolod így, miközben egy El Clasicorol mindig is lehet tudni hogy nem számít az előzetes forma és szinte mindig 50-50%.
Ráadásul egy BL döntőbe ha bejut, akkor egy csapat van aki jól ismeri és nem hatja meg a RM aurája, az pedig nem más mint az Fc Barcelona.
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca. Plusz részünkről jönne a revans motiváció, a BL hímnusz adta boost, a történelmi döntő megnyerésének esélye a Barca meg szerintem amúgy sem bírja a nyomást. (ezen a tápos csirke ágon sem vagyok biztos, hogy döntőbe juttok, ha majd esélyesként tekintenek magukra, sőt). Meg a bíró is semleges lesz, nem negreira tanítvány.
(amúgy nem állítom, hogy El Clásico lesz a BL döntőben, mert sem a Madrid, sem a Barca bejutásában nem vagyok biztos. A véleményem arra vonatkozik, hogy HA az lesz...)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pont mint a Szuperkupa döntőben, ugye?

Ha nem trollkodsz, akkor érdekelne hogy miért gondolod így, miközben egy El Clasicorol mindig is lehet tudni hogy nem számít az előzetes forma és szinte mindig 50-50%.
Ráadásul egy BL döntőbe ha bejut, akkor egy csapat van aki jól ismeri és nem hatja meg a RM aurája, az pedig nem más mint az Fc Barcelona, aki pontosan tudja hogy milyen a RM-ot gólokkal elpáholni.
BL ágrajz
Ha innen nem sikerül a döntőbe jutni, akkor sose.
Nem látok legyőzhetetlen csapatot közöttük. Ha fegyelmezetten játszunk és nem állítatja ki senki magát, nálam kötelező lenne egy elődöntő. Nem lebecsülve őket, de az eddig mutatott játékunk alapjána a Benfica/Lille/Dortmund elleni kiesés nagy csalódás lenne. Az elődöntőbe meg a Bayernnek örülnék a legjobban az eddigi formájuk, plusz a védelmünk sebezhetősége miatt.
Azért ez a sorsolás most nekünk kedvezett.Ha innen nem sikerül a döntőbe jutni, akkor sose.
A döntő tényét aláírnám előre, de addig még egy clasico egészen biztosan lesz.
Ott még mindkét oldal kap(hat) frissítést....
Az meg megint más dolog, hogy BL döntő még sosem volt clasico.
Mindíg örömmel tölt el, ha valaki megtalálja saját magát az életben és önmaga lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.02.21. 16:21:23-kor.
Halál nyugodt lennék, ha BL döntőben el clásico lenne. Szerintem ott hangyányi esélytek sem lenne. (max ha szerncsétek lenne madridi sérülésekkel)
- bence0330
A Madrid (meg kb mindenki aki azon a felén van) ága brutális. Viszont lehet, hogy nekik ez amúgy jó.epping írta: ↑2025.02.21. 15:41:01Azért gondolom nem cserélnéd el a Barca parádé ágát a Madrid lúzer ágára.PR42 írta: ↑2025.02.21. 13:36:07Meg lehet mutatni. Micsoda parádék lesznek még itt. Nehéz lesz bírni idegekkel.
Na de csak lépésről lépésre. A Benfica is simán kiver minket ha nem vagyunk ott 110%-on.
Túl oldalon a Realnak sima az újta. Lúzer csapatok körbe mindenhol, Arsenal, Atma... PSG/Pool pont egymással.. amelyik túl éli azt elveri simán a Madrid.
Mi águnkon van a Bayern és az Inter, ők győztes csapatok, de idén nekik se nagyon megy.
Minden adott.![]()

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- szbsz
- Capitá del Barça
Bukik szerint esélyes egy Clásico a döntőben...
Azért lélektanilag érdekes lenne: A Realban ott lenne az elmúlt vereségek emléke ellenünk, bennünk meg a 10 éve tartó rossz BL széria "dolgozna", szal szerintem 50-50 lenne eléggé....

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Azért gondolom nem cserélnéd el a Barca parádé ágát a Madrid lúzer ágára.PR42 írta: ↑2025.02.21. 13:36:07Meg lehet mutatni. Micsoda parádék lesznek még itt. Nehéz lesz bírni idegekkel.
Minden adott.

Fifában meg FM-ben van ez hogy lemegy a kis zöld csik és ha lehozod a jatekost felidőben vagy nem kezdeted egy meccsen akkor visszatöltödik. A valóságban 8 nap kihagyás az már szinte sok is. Mire ez a nagy pihentetés? Nem tudják magukban előre elraktározni az energiát, hogy majd amikor heti 3 meccs lesz akkor több legyen. Nyugodtan jatszanak. Senkin nem latom azt mint pedrin 2021-ben.Peter írta: ↑2025.02.21. 15:10:19Pihentek legutóbb 8 napot, aztán hoztak egy nyugdíjas meccset....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 13:53:39De ha ezt nem nézed, simán pihenhetne Yamal és Raphinha, valamint Pedri,
Pihentek legutóbb 8 napot, aztán hoztak egy nyugdíjas meccset....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 13:53:39De ha ezt nem nézed, simán pihenhetne Yamal és Raphinha, valamint Pedri,
- bence0330
Lebecsülni se a Benficát nem szabad, sem a Dortmundot pl, jó csapatok. De mi jobbak vagyunk náluk végre. Ha a legjobb 3 játékosunk egészséges marad, rendben leszünk.
A BM/Lever/Inter már hozzánk hasonló színvonal lenne az elődöntőben de persze ott már normális is, ha ki-ki meccset tolunk. Addig viszont valahogy el kéne menni, de nagyon okosan kell hozzá kezelni a keretet, remélem, hogy Flick német mentalitása, miszerint mindent gőzerővel meg akar nyerni még ilyen szűk kerettel is, nem csap majd vissza egy ponton.
Az én sötét lovam is a másik ágra került szerencsére, a Villa. Nem szívesen találkoznék egy Emery-csapattal, és rendre jó focit tolnak nagy csapatok ellen. A kisebb csapatok közül őket akartam leginkább elkerülni.
Amúgy lassan már szétválaszthatnák jobban a meccseket időpontilag, ha már nagy reformok vannak, soha nem értettem, miért játszik mindig mindenki egyszerre, ez senkinek nem jó, szurkolónak, tv-nek.
A BM/Lever/Inter már hozzánk hasonló színvonal lenne az elődöntőben de persze ott már normális is, ha ki-ki meccset tolunk. Addig viszont valahogy el kéne menni, de nagyon okosan kell hozzá kezelni a keretet, remélem, hogy Flick német mentalitása, miszerint mindent gőzerővel meg akar nyerni még ilyen szűk kerettel is, nem csap majd vissza egy ponton.
Az én sötét lovam is a másik ágra került szerencsére, a Villa. Nem szívesen találkoznék egy Emery-csapattal, és rendre jó focit tolnak nagy csapatok ellen. A kisebb csapatok közül őket akartam leginkább elkerülni.
Amúgy lassan már szétválaszthatnák jobban a meccseket időpontilag, ha már nagy reformok vannak, soha nem értettem, miért játszik mindig mindenki egyszerre, ez senkinek nem jó, szurkolónak, tv-nek.
Elbert játékosként is bírtam,így meg pláne 
Ettől még túl kell jutni a Benficán! Simán eltudom képzelni,hogy egy angol csapat sem megy tovább. Külön öröm a madridi és német belharc!

Ettől még túl kell jutni a Benficán! Simán eltudom képzelni,hogy egy angol csapat sem megy tovább. Külön öröm a madridi és német belharc!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Egyetértek. Gündogannak főleg befellegzett. Az ő korában benne van, hogy egyik pillanatról a másikra kampec. Jó, hogy lecseréltük.
Én nem nézném le a Benficát, az alapszakaszban is nagyon nehezen gyűrtük le őket. Persze mi vagyunk az esélyesebbek.