Egyetértek. Gündogannak főleg befellegzett. Az ő korában benne van, hogy egyik pillanatról a másikra kampec. Jó, hogy lecseréltük.
Én nem nézném le a Benficát, az alapszakaszban is nagyon nehezen gyűrtük le őket. Persze mi vagyunk az esélyesebbek.
Egyetértek. Gündogannak főleg befellegzett. Az ő korában benne van, hogy egyik pillanatról a másikra kampec. Jó, hogy lecseréltük.
Felix és Cancelo jóvoltából lettünk tavaly csoportelsők.Peter írta: ↑2025.02.21. 13:49:05Isten ments......FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 12:53:15Most egy tavalyi Cancelo, Felix, Gündogan sorral azt mondom elég jó esélyünk lenne döntőzni.![]()
Egyik sem hiányzott ősszel sem és most sem fog.
Isten ments......FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 12:53:15Most egy tavalyi Cancelo, Felix, Gündogan sorral azt mondom elég jó esélyünk lenne döntőzni.
FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 12:53:15
Én is így látom. Lejjebb írtam, ostoba FFP. Most egy tavalyi Cancelo, Felix, Gündogan sorral azt mondom elég jó esélyünk lenne döntőzni.
Nem tudom, hogyan, de el kellene érni, hogy Yamal, Raphinha, Pedri, Olmo és Lewy jó formában legyen a BL-ben. Most még a bajnokságot és a kupát is beáldoznám, mert többet számít a pénz és az esetleges nyári igazolások, mint 1 kupa.
csababarca írta: ↑2025.02.21. 12:40:25
Pech, mi is járhattunk volna így.
De ez a régi BL-ben is tendencia volt, összesorsolták az értelmes csapatokat, meg a becsorgó, félvakokat egybe, hogy legyen egy ilyen futottak még kategóriás csapat is a 8 között.
Nekünk innen azt mondom kötelező a legjobb 4-be kerülni, és blama lenne ezt nem megugrani.
Persze egy sérüléshullám átírhatja ezt, de amíg a Yamal, Pedri, Raphinha fogat egészséges, addig a többiek kb mindegy is.
Csak az ne legyen, hogy egy Dortmund/Lille kiver minket, aztán olvashatom a mosdatást a fórumon, hogy jajj ezek mennyire kiváló és jó csapatok, és igazából nem is volt realitás továbbjutás. Mint ahogy szokott lenni.
Ez egy EL-ág, ideje lenne teljesíteni a BL-ben is a kötelezőket.
Aztán egy ki-ki párharc a bayernnel, ott meg győzzön a jobb.
Egyetértek, tartok tőle, hogy kidől 1-2 fontos játékos, és Gerard Martin, Ferran, Torre ezen a szinten már kevés lesz. Flicknek kell minden cím, nagyon könnyen kikezdi a média, ha valahol bukik, én ahogy írtam, simán elfogadnám. Ahogy írod, szezon előtt nekem elég lett volna egy BL indulás, és BL 16 idén. Evés közben jön még az étvágy, főleg ilyen jó játék mellett.
BL-t nyerni mindíg klassz dolog, a sorsolás ugyanakkor a homályba vész.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.21. 12:00:48.A sorsolás akárhogy nézzük, sajnos nagyon sokat tud számítani ebben a sorozatban
Ezek szerint nagyon pesszimista voltam.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.21. 12:37:03Azt nem bánom, mert akkor az azt jelenti hogy döntőbe jutottunk![]()
Oda ha meg bejutottak, akkor ott már csak tényleg egy valaki állíthatja meg őket: Mi
De azért az az Atleti-Arsenal-PSG/Liverpool ág nem lesz nekik gyenge.
Viszont Flick egyiket sem fogja. Igazi német, precíz mentalitás. Küzdeni fog a végsőkig.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 12:53:15[Most még a bajnokságot és a kupát is beáldoznám, mert többet számít a pénz és az esetleges nyári igazolások, mint 1 kupa.
Én is így látom. Lejjebb írtam, ostoba FFP. Most egy tavalyi Cancelo, Felix, Gündogan sorral azt mondom elég jó esélyünk lenne döntőzni.ocsike83 írta: ↑2025.02.21. 12:48:55Egyetértek. Könnyebb ág, mint a másik, de azért....kb a portugáloknak is életük meccse lesz. (És ezek nekünk nem igazán szoktak feküdni.) És nekik is az lebeg a szemük előtt, hogy viszonylag könnyen lehet ebből elődöntő is.
Talán abban bízhatunk, hogy ők is bátor támadó focit játszanak, akik kinyílnak. Ezek ellen viszont menni szokott a szekér. És TEK sem lehet 2* akkora szerencsétlen...
Hát azért Flick papának fel van adva a lecke. Egyelőre ülünk mind a 3 lovon. Valahogy forgatni kell a csapatot, hogy mindegyikben versenyben legyünk a végsőkig.
Egyetértek. Könnyebb ág, mint a másik, de azért....kb a portugáloknak is életük meccse lesz. (És ezek nekünk nem igazán szoktak feküdni.) És nekik is az lebeg a szemük előtt, hogy viszonylag könnyen lehet ebből elődöntő is.
Pech, mi is járhattunk volna így.
Azt nem bánom, mert akkor az azt jelenti hogy döntőbe jutottunk
Ezt én sem értem, szinte mindenhol azt írták hogy a csoport első 2 az fixen otthon visszavágózik mindig.
pont ezt kérdeztem pár hete és midnenki azt mondta mi mindig a visszavágót játszuk otthon...akkor mégseMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.21. 12:22:46Most ezt nem értem, nem úgy volt hogy a csoport első 2 az fix otthon visszavágós? Akkor minek sorsolnak minket?