Feast4 írta: ↑2025.02.20. 12:55:37
Rdinho10 írta: ↑2025.02.19. 21:36:44
Hogy lehet igy megzuhanni egy ekkora csapatnak mint a city?! szanalmas, egy Espanyolba tobb elet lenne
Egyrészt a fő esélyes ellen játszottak otthon, másrészt erre számtalan példa volt. Csak egy, mi Rómában.
De pl. a rekorderek rekorderének a Realnak, mint klubnak a 2000-es (kb. Mourinho és CR7 érkezéséig) években olyan mentális blokkja volt a Bl-ben, hogy ilyen Lyon (jó az egy jóval erősebb Lyon volt, de akkor se voltak elvileg egy kávéház) egymás után két évben is elcsapta a Madridot a nyolcaddöntőben, de mondjuk egy Róma is csont nélkül gyalázta.
Rdinho10 írta: ↑2025.02.20. 12:19:09
Lehet,h sok csapat leolvadt,de nem is koltottek el 3-4 milliardot..a tegnapi meccs,hozzaallas utan a tulaj helyeben azonnal zavarnam el Guardiolat.
Dehogynem. Az adott korszak piacán, ha vissuaszámolod, pl. az MU a maga idejlben csúcsokat döntött, a Real a Galaktikusuk idején csúcsokat döntött, a Milán a Juventus brutál pénzeket annó az adott piacon. Aztán elfogytak, megzuhantak és évekre mentek a sülyesztőbe.
Én egyébként Guardiolat sem zavarnám el. A szezont már végigengedném neki. Ha össze tudja rakni, fel tudja éleszteni a játékot maradjon, ha nem és úgyanilyen leszállóba lesznek szezon végén is ráér akkor elküldeni. Ennek a szezonnak már mindegy, felesleges egy szétesett csapat élére szezon küzben full új arcot tenni.
A Cityvel kapcsolatban a Real már csak hab volt a tortán. Ha Bl-t nézzük az összes közepes/erős csapat elbánt velük. Sporting, Juve, PSG, Real, mind csúnyán megalázta. Ellenük 5 meccsen kaptak 16 gólt. Pedig olyan nevek vannak a védelemben, mint Ruben Dias, Akanji, Gvardiol, Aké, Stones, a kapusuk szintén szűk elit. A Feyenoorddal és Interrel volt 1-1 döntetlenjük. Alapból a Sparta, Slovan, Brugge triónak köszönhetik, hogy becsúsztak a play off-ba. Igazából nem is volt akkora meglepetés a helyezésük.
A bajnokságban szintén boldog-boldogtalan megverte őket. A Chelseat sikerült legyőznii, de azon kívül szinte semmi vizet nem zavartak. 3 pontra vannak a 7. EL-t sem érő helytől.
Az EFL nyilván nem igazán számít, de ott is kivágta őket a Spurs.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a nagyobb csapatok mit fognak alkotni. Én ezt a jelenlegi Pool-t nem csak a helyezései miatt, de mindenképp legnagyobb esélyesnek tartom. Nem érzem olyannak őket, hogy nagy tétnél összeesnének, nem egy lúzer csapat benyomását keltik, pláne hogy komoly esélyük van egy könnyebb ágra. Ha a PSG így folytatja az ő döntőbe jutásuk sem hiszem, hogy szenzáció lenne. Remélem valahogy megússzuk őket ha mégsem mindenképp érdekes lesz két nagy formában lévő csapat párharca. Nagyon 50-50 %-ot látok. Nem hiszem, hogy a visszavágó enyhén lefutott lenne. Ha a kupában megkaptuk a nehéz ellenfelet, remélem itt ránk fog mosolyogni a szerencse.
Ezt az idei Bayernt nem tudom hová tenni. Szerintem most leginkább ők a sötét lovak. Az eredményeik nem igazán fényesek, de lehet, hogy a kieséses szakaszban már aprítani fognak, nem elveszett csapat, aki a Bl-ben összetojja magát.