Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a Benfica ellen kiesünk akkor meg is érdemeljük, és nem is várhattunk volna jobb szereplést a PSG ellen, míg ha a PSG ellen kiesünk ott lesz benne hogy" mi lett volna ha a Benficát kapjuk..."
Gondolom onnan indult a felvetés, hogy ismerve a szerencsénket 15 évente egyszer van hogy bemakkoljuk a könnyebb ágat, és sajnos azt már tavaly kipipáltukPeter írta: ↑2025.02.20. 15:29:30Hogyan lehet a Pool számára komoly esély egy könnyebb ágra, amikor csak és kizárólag vagy a Pool vagy mi lehetünk azon az ágon?
Ha így folytatja bármelyik csapat a 16 között, ugyanúgy nem hiszem, hogy szenzáció lenne bármelyik döntőbe jutása, de a következő körben már 8 csapat egészen biztosan nem fogja így folytatni.....![]()
Így van, ráadásul hullámvölgyben is simán elérik a BL indulást, pedig a PL-ben ez nem olyan egyszerű feladat, látjuk, hogy pl. annak a Liverpoolnak sem mindig jött össze, amely azért az elmúlt években Európa egyik legjobbja volt. Szóval olyan igazán nagy bajok nincsenek ott. KdB pótlása, ami már nagyon aktuális lenne, és itt nagy kérdés, hogy Wirtzet be tudják-e húzni.Feast4 írta: ↑2025.02.20. 17:24:14Sok ilyet láttunk már. Nagy csapatoknál azért feltűnő, mert marhára elmaradnak attól amit eddig hoztak. A Bl. amúgy is kalandos tud lenni még akkor is ha elvileg neked áll a zászló. Most nem is nekik állt.
Nyáron Rodri felépül, az idősebb középpályásaik pótlására költenek megint 300 milliót. Még azt az egy két lyukat, ami most kijött befoltozzák és mehet minden előröl.
Sok ilyet láttunk már. Nagy csapatoknál azért feltűnő, mert marhára elmaradnak attól amit eddig hoztak. A Bl. amúgy is kalandos tud lenni még akkor is ha elvileg neked áll a zászló. Most nem is nekik állt.
Nemcsak erről az egy győzelemről van szó. November végén kaptak ki utoljára, december közepe óta pedig csak egy x, azt leszámítva csupa győzelem a mérlegük. A másik oldalon viszont mi is nagyon impresszívek vagyunk a rangadókon, szóval kifejezetten félnünk nem kell senkitől, úgy gondolom, viszont én sem bánnám, hogy a legnagyobb rangadókat később játszanánk.ElBartimaeus írta: ↑2025.02.20. 10:48:11
Más:
A PSG nagy arányú győzelméből nehéz bármilyen messzemenő következtetést levonni. 1-1 ilyen lecsöppen a csapatoknak, főleg, hogyha mentálisan összeomlik a másik, ami egy egyeneskieséses bl meccsen könnyebben előfordul, mert nincs ott a következő meccs, amin javítani lehet. Mi is vertünk valakit bucira, hogy utána X-eljünk egy alsóházival. Ha ők jönnek ellenünk, meg kell verni őket és nem lehet semmi kifogás.
Hogyan lehet a Pool számára komoly esély egy könnyebb ágra, amikor csak és kizárólag vagy a Pool vagy mi lehetünk azon az ágon?
Mi túl heptikusak vagyunk sajna. Egy oda vissza vágós párharcon, ha elkapunk egy rosszabb napot minket simán ki lehet csinálni. Ha nekünk jön össze akkor meg bárkit megcsapunk.
Fo eselyes ellen,akit oktatott a Milan vagy akarmelyik kuzdobb csapat.Ezt a lelektelen sza*t lerakni amit tegnap muvelt a city nevetseges szamomra.Feast4 írta: ↑2025.02.20. 12:55:37Egyrészt a fő esélyes ellen játszottak otthon, másrészt erre számtalan példa volt. Csak egy, mi Rómában.
De pl. a rekorderek rekorderének a Realnak, mint klubnak a 2000-es (kb. Mourinho és CR7 érkezéséig) években olyan mentális blokkja volt a Bl-ben, hogy ilyen Lyon (jó az egy jóval erősebb Lyon volt, de akkor se voltak elvileg egy kávéház) egymás után két évben is elcsapta a Madridot a nyolcaddöntőben, de mondjuk egy Róma is csont nélkül gyalázta.
Dehogynem. Az adott korszak piacán, ha vissuaszámolod, pl. az MU a maga idejlben csúcsokat döntött, a Real a Galaktikusuk idején csúcsokat döntött, a Milán a Juventus brutál pénzeket annó az adott piacon. Aztán elfogytak, megzuhantak és évekre mentek a sülyesztőbe.
Én egyébként Guardiolat sem zavarnám el. A szezont már végigengedném neki. Ha össze tudja rakni, fel tudja éleszteni a játékot maradjon, ha nem és úgyanilyen leszállóba lesznek szezon végén is ráér akkor elküldeni. Ennek a szezonnak már mindegy, felesleges egy szétesett csapat élére szezon küzben full új arcot tenni.
Feast4 írta: ↑2025.02.20. 12:55:37Egyrészt a fő esélyes ellen játszottak otthon, másrészt erre számtalan példa volt. Csak egy, mi Rómában.
De pl. a rekorderek rekorderének a Realnak, mint klubnak a 2000-es (kb. Mourinho és CR7 érkezéséig) években olyan mentális blokkja volt a Bl-ben, hogy ilyen Lyon (jó az egy jóval erősebb Lyon volt, de akkor se voltak elvileg egy kávéház) egymás után két évben is elcsapta a Madridot a nyolcaddöntőben, de mondjuk egy Róma is csont nélkül gyalázta.
Dehogynem. Az adott korszak piacán, ha vissuaszámolod, pl. az MU a maga idejlben csúcsokat döntött, a Real a Galaktikusuk idején csúcsokat döntött, a Milán a Juventus brutál pénzeket annó az adott piacon. Aztán elfogytak, megzuhantak és évekre mentek a sülyesztőbe.
Én egyébként Guardiolat sem zavarnám el. A szezont már végigengedném neki. Ha össze tudja rakni, fel tudja éleszteni a játékot maradjon, ha nem és úgyanilyen leszállóba lesznek szezon végén is ráér akkor elküldeni. Ennek a szezonnak már mindegy, felesleges egy szétesett csapat élére szezon küzben full új arcot tenni.
Meccsrol meccsre erre varunk, de nem akar elesztodni a jatek.Feast4 írta: ↑2025.02.20. 12:55:37Én egyébként Guardiolat sem zavarnám el. A szezont már végigengedném neki. Ha össze tudja rakni, fel tudja éleszteni a játékot maradjon, ha nem és úgyanilyen leszállóba lesznek szezon végén is ráér akkor elküldeni. Ennek a szezonnak már mindegy, felesleges egy szétesett csapat élére szezon küzben full új arcot tenni.
Egyrészt a fő esélyes ellen játszottak otthon, másrészt erre számtalan példa volt. Csak egy, mi Rómában.
Teljes mértékben egyetértek.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.20. 11:34:32Ha jók vagyunk akkor a PSG is jogosan félhet ugyanúgy tőlünk mint mi tőlük, ha viszont nem állunk készen akkor azt tavaly is megmutattok hogy sajnos egy könnyű ág sem garancia a sikerre.
Szerintem sem és éppen ezért tettem fel a kérdést az előttem szóló konkrét hozzászóláshoz....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.20. 11:34:32Egyik párosítás sem volt pechesebb, mert egyikük sem jutott tovább egyenesen a csoportból
ElBartimaeus írta: ↑2025.02.20. 10:48:11Erre számtalan példát láttunk az évek alatt, inkább az a szokatlan, hogy ennyi ideig ilyen szintet tudtak hozni. Mutass csak egy csapatot, amelyik ugyanazzal az edzővel ilyen hosszú ideig dominálta a saját ligáját az elmúlt 30 évben.
Szerintem is lefőtt a kávé nála, nincs rendben a pali magánélete sem, kéne neki egy kis szünet, aztán valami friss kihívás.
Más:
A PSG nagy arányú győzelméből nehéz bármilyen messzemenő következtetést levonni. 1-1 ilyen lecsöppen a csapatoknak, főleg, hogyha mentálisan összeomlik a másik, ami egy egyeneskieséses bl meccsen könnyebben előfordul, mert nincs ott a következő meccs, amin javítani lehet. Mi is vertünk valakit bucira, hogy utána X-eljünk egy alsóházival. Ha ők jönnek ellenünk, meg kell verni őket és nem lehet semmi kifogás.
gránit írta: ↑2025.02.20. 00:27:18Olajosék megint el lettek verve, ezt már szeretem. Ráadásul rendesen megalázó módon.
Szerintem mi is alulnyertük magunkat annak idején a BL-ben. Plusz két BL-címet kellett volna abban az érában nyernünk. Persze Guardiola nélkül valószínűleg nem is játszottunk volna olyan szintű űrfocit, amilyet. Guardiola elképesztően sok bajnokságot nyert, de a BL-ben valamiért alulnyerte magát a lehetőségeihez képest. Talán a védekezésre sosem fektetett elég hangsúlyt, nem tudom.
Peter írta: ↑2025.02.20. 03:28:59
Atalanta - Brugge, Juve - Eindhoven, Milan - Feyenoord vagy éppen a Real - City párosítások előtt vajon melyik volt a pechesebb?
Szerintem sincs ezen túl sokat vitázni, mert ez a BL.
Az ezzel járó pénzt nem pech vagy szerencse alapon és végképp nem ajándékba osztják, hanem tenni kell érte, ahogy a fenti párosítások példái is mutatják.
Teljesen mindegy, kivel ki jön szembe és mikor, a továbbjutásért és győzelemért játszik mindenki.
Apropó, valami Lille, amelyik legyőzte az alapszakaszban előbb a Realt majd utána az Atletit is?
Vajon a Real vagy az Atleti volt a pechesebb vagy esetleg a Lille?
Erre számtalan példát láttunk az évek alatt, inkább az a szokatlan, hogy ennyi ideig ilyen szintet tudtak hozni. Mutass csak egy csapatot, amelyik ugyanazzal az edzővel ilyen hosszú ideig dominálta a saját ligáját az elmúlt 30 évben.
Atalanta - Brugge, Juve - Eindhoven, Milan - Feyenoord vagy éppen a Real - City párosítások előtt vajon melyik volt a pechesebb?
Jó látni a pályán a kapitányi karszalaggal felvértezett Luukot, lépni nem bír úgy lerúgták, de ott van és nyomja!