Ha nem, tessék: https://vipstand.pm/sports/football/wat ... ty-live/1/
Én első Real gólig nézem
... úgyhogy ez ennyi is volt.

Ha nem, tessék: https://vipstand.pm/sports/football/wat ... ty-live/1/
Nico és Marmoush eléggé berobbantak a hétvégén, de azt nem gondoltam volna, hogy Haaland kimarad. Főleg, hogy az egyiptominak is nagyon hasznos volt a jelenléte, az ő "takarásából" ugorgatott ki. Benne lehet bízni, mert bár nyilván nem valószínű, de benne ott van a mesterhármas, és hogy agyonveri ezt a gyenge Reál védelmet.Deluigi írta: ↑2025.02.19. 20:53:13Courtois, Mendy, Rüdiger, Asencio, Valverde, Bellingham, Tchouaméni, Ceballos, Vinícius, Mbappé, Rodrygo
vs
Ederson, Khusanov, Stones, Dias, Gvardiol, Gündogan, Nico González, Foden, Bernardo Silva, Savinho, Marmoush
Jobbnak tunik a mostani kezdo, mint az elso meccsen jatszok.
Szerintem a Monaco ellen jobban megszenvedtünk volna(2szer is mattoltak minket, a GAmperen és az első BL meccsen, mégha emberelőnyben is), míg a Benficának azért rúgdostuk így-úgy a gólokat még idegenben is. De én is attól tartok hogy nekünk ez nem lesz releváns sajnos.Chino írta: ↑2025.02.19. 11:26:10Én szívesebben láttam volna a Monacot, habár tartok tőle, hogy számunkra teljesen irreleváns, hogy abból a párosításból ki jutott tovább.
Ez az Atalanta meccs elég vicces volt. Viszont oda-vissza kikapni már durva, amellett, hogy minden elismerés a Bruggenek. Toloi azért nem igazán tud veszteni, egyszerre lehetett fetrengeni a röhögéstől meg fogni a fejet, hogy mennyi esze van
https://x.com/WanDijk_/status/189196812 ... atkozat%2F
Én szívesebben láttam volna a Monacot, habár tartok tőle, hogy számunkra teljesen irreleváns, hogy abból a párosításból ki jutott tovább.
A Milanból kb egy MU lett, meg kicsit olyanok, mint mi pár éve. Fizikai felkészítésnek nyoma sincs évek óta, tunya banda, 1-2 eleve tunya játékossal. Theo meg 1-2 évig konkrétan a legjobb volt a posztján, idén tragédia. De mások is hasonló cipőben járnak, Pulisic extra, ő sima klasszis, kb mindenki más problematikus, pedig amúgy jó játékosok, azért ellennék itt nálunk is pl. egy Chukwuezével a cserepadon, aki messze van a Villarrealos formájától. A 3. edző szív, de szerintem rendszerszintű gondok vannak. Persze Conceicao meg jött év közben, kapott egy futni nem hajlandó bandát, akivel fizikális focit akar játszatni, miközben Leao az 5. sprint után liheg, próbálja felpörgetni őket, erre rendre pirosat kapnak, mert túlpörögnek. Nem irigylem, kb lehetetlen feladatot kapott, de ettől még 3 vereség zsinórban, egy Zágráb, 2 Feyenoord, ami nagyon durva.LG írta: ↑2025.02.18. 22:25:53Bence kijavít, ha tévedek, ő követi a Milant, de úgy olvasgattam, hogy ebben a szezonban már eddig is kapta a kritikákat bőven. Most meg kb. kiejtette őket a BL-ből.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.18. 21:45:26
Az AC Milan kiesése után következő nagy meglepetés lehet.
AC Milan amúgy megköszönheti a kiesést a túlbuzgó Theo Hernandeznek hogy kiállíttatta magát, a piros lapig momentuma sem volt a Feyenoordnak, aztán az első és egyetlen kapura tartó lövésükből gól.![]()
Azért a RM ágán(ha továbbjutnak a Cityn ami 90%) egy Atleti/Leverkusen majd Arsenal/Inter kinéz papírforma alapján, utána elődöntőben PSG/Liverpool/Barca, sorsolástól függően.
Bence kijavít, ha tévedek, ő követi a Milant, de úgy olvasgattam, hogy ebben a szezonban már eddig is kapta a kritikákat bőven. Most meg kb. kiejtette őket a BL-ből.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.18. 21:45:26
AC Milan amúgy megköszönheti a kiesést a túlbuzgó Theo Hernandeznek hogy kiállíttatta magát, a piros lapig momentuma sem volt a Feyenoordnak, aztán az első és egyetlen kapura tartó lövésükből gól.
Nagyon durva volt az Atalanta Brugge hosszabbítás...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.18. 21:45:26Az AC Milan kiesése után következő nagy meglepetés lehet.
AC Milan amúgy megköszönheti a kiesést a túlbuzgó Theo Hernandeznek hogy kiállíttatta magát, a piros lapig momentuma sem volt a Feyenoordnak, aztán az első és egyetlen kapura tartó lövésükből gól.
Kár értük, szépen játszottak, Leaot azért elnézném nálunk de kétlem hogy egy mostani Raphinha mögé ide jönne, Kyle Walkert meg küldhetné ide a nyáron a City kölcsönbe, Koundét tökéletes lenne rotálni.
Sajnos én is úgy érzem hogy pont őket fogjuk ki, ami pech hogy másodikként egy TOP5, minimum negyed de inkább elődöntő szintű csapatot kapunk a nyakunkba.Chino írta: ↑2025.02.13. 17:52:57persze, csak mi játszottunk ezekkel a csapatokkal és ilyenek ellen például nem látnám, hogy egy PSG-t elkaphatnak Viszont szinte biztos vagyok benne hogy mi kapjuk a "franciákat". Én bízom a csapatban és Flickben, a rangadókat idén jó százalékban hozzuk, illetve idegenben kezdünk. Emiatt vagyunk talán kicsit esélyesebbek. Olyan 55-45 %-ra mondanám magunkat, a jelenlegi forma alapján, de azért lesznek majd nekünk akkortájt kemény meccseink előre-hátra, ők pedig bohóckodhatnak. Plusz ennek a téli Kvarának sem tudok kimondottan örülni. Azért olyan támadók, mint Dembélé, Barcola, Kvara, Doué, főleg formában nem valami nyugtatóak.
persze, csak mi játszottunk ezekkel a csapatokkal és ilyenek ellen például nem látnám, hogy egy PSG-t elkaphatnak Viszont szinte biztos vagyok benne hogy mi kapjuk a "franciákat". Én bízom a csapatban és Flickben, a rangadókat idén jó százalékban hozzuk, illetve idegenben kezdünk. Emiatt vagyunk talán kicsit esélyesebbek. Olyan 55-45 %-ra mondanám magunkat, a jelenlegi forma alapján, de azért lesznek majd nekünk akkortájt kemény meccseink előre-hátra, ők pedig bohóckodhatnak. Plusz ennek a téli Kvarának sem tudok kimondottan örülni. Azért olyan támadók, mint Dembélé, Barcola, Kvara, Doué, főleg formában nem valami nyugtatóak.
Nyilván senki ellen sem vagyunk fix továbbjutók, de nálam nagyon nagy fekete ló az Inter. Annak a csapatnak olyan stílusa van, amivel elkaphatnak bárkit. Nekünk szerintem ők lehetnének a legkellemetlenebb ellenfél.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.13. 12:46:09Igen, 50% esély van, de a mi szerencsénket ismerve a PSG-t fogjuk kapni, pedig nem bánnám ha a Liverpoolt boldogítanák![]()
Jövő pénteken lesz a sorsolás, ott többek között eldől hogy melyik ágat kapjuk, illetve a maradék 6 csoportkörből egyenesen kijutó is melyik ágra kerül.
Az már biztos hogy minden párharcban a visszavágót otthon játsszuk( de jó lenne ha már az esetleges elődöntőt a Camp Nou-ban játszhatnánk), ez akkor dőlt el amikor meglett a második hely, emellett a Liverpool is fix külön ágon van akik szintén otthon visszavágóznak, így maximum a döntőbe találkoznánk.(Mekkora lenne egy Barca-Liverpool döntő)
Egy Benfica-Dortmund/Lille-Bayern/Leverkusen ágat elfogadnék, de a valóság az inkább a PSG-Atalanta-Real Madrid ág lesz.
A RM-ot nézve rájuk egy Atletico/Leverkusen - Arsenal/Inter ág néz ki az elődöntőért, ahol a PSG/Barca/ Liverpool vár rá a papírforma alapján.
Nem bánnám ha megkapnák az Atleti+ Inter kettőst, a buszos csapatok ellen nehezebben megy nekik
Amúgy érdemes Wikipédián megnézni az ágrajzot, ott sokkal emészthetőbb:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024%E2%8 ... ons_League
Igen, 50% esély van, de a mi szerencsénket ismerve a PSG-t fogjuk kapni, pedig nem bánnám ha a Liverpoolt boldogítanákTroym írta: ↑2025.02.13. 10:32:35PR42:
Gránitra reagáltam, nem olvasom a hozzászólásaid, nem érdekelnek.
Most is csak azért olvastam és reagáltam, mert ma közvetlenül nekem címezted a mondandód, nem tudtam milyen nagy gondolatokat hordtál össze, át szoktam görgetni.
Nem "ferdítek", leírtam 10 év BL döntőseit és leírtam, hogy semmi baja a BLnek és nem érdekel minek a megcáfolását várod...higgy amit szeretnél, nem mozgat.
Köszi, akkor még van 50% esély a Benficára, kicsit kevésbé lenne veszedelmes, mint a jelenlegi PSG. De az tuti, hogy idegenben kezdünk ugye? Vagy azt is sorsolják?superman írta: ↑2025.02.13. 10:27:42Az egyenes kiesés rendszernek még csak a PlayOff szakaszát sorsolták ki. Még egy utolsó sorsolás lesz, ha a mostani körnek meglesz a végeredménye. Mi a PSG - Brest vagy a Benfica - Monaco párharc továbbjutóját kapjuk meg a nyolcaddöntőben. De ez minden csapatra igaz, hogy potenciálisan 2 ellenfél közül kap majd valakit a sorsoláskor.
Igen, az a top2-vel alanyi jogon járt.