Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát, nem véletlen volt Európa legmagasabbra értékelt játékosa két pontozós oldalon is, tényleg brutális az az ember. Tud focizni, és gólgyáros. Haaland lehet, hogy másodhegedűssé vált ezzel gólokban, majd kiderül.
Arsenal: Mivel már elfogytak elől, muszáj volt. Hosszútávon viszont hiányozni fog nekik, hogy nincs igazi 9-es, télen inkább abba kellett volna fektetniük.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 15:52:51Merinót betette Arteta centernek, és egy duplával megmentette őket a Leicester elleni betlitől.Elég merész húzás volt, de bejött.
A City-Newcastle érdekes rangadó lehet, eléggé olyannak tűnik a Newcastle stílusa, hogy akár teljesen le is rohanhatják ezt a fejetlen City védelmet. Nico viszont kezd, tényleg nem volt komoly a sérülése, kíváncsi vagyok, sikerül-e valamit stabilizálnia így rögtön a mélyvízbe dobva, kb ez az utolsó csoda, amibe kapaszkodhatnak a BL visszavágó előtt.
No meg Marmoush, akinek megvan az első gólja. Meg a második.
Jó, azért az végülis egy potya öngól volt, de maga a lövés valóban szép volt, hiába csak kapufát talált.
Amíg 1-gyel ment az Arsenal, addig kiegyenlített meccs volt. Miután a City egyenlített, a hazaiak tudtak magasabb fokozatra kapcsolni, és kivégezték a kékeket.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 20:12:40Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?
Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.
Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.

Ettől függetlenül élete formájában játszik a srác, jó eséllyel ez lesz élete eddigi legjobb szezonja egyénileg.
Sok pl. meccset néztem most és szerintem nekik ugyanaz a bajuk mint a Madridnak és egy egész folyamatot indukált. A Madridnál Kroosra lehet szerintem ezt visszavezetni, náluk Rodrira.pep71 írta: ↑2025.01.23. 11:27:22Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.

Szerintem kicsit... nem tudom, az én szememben kicsit "jogtalan" elvárás (reménykedni lehet, ez nálam más mint az elvárás) a PL top2-höz képest az előrelépés egy olyan ligában, ahol ott a Pool, City, CFC és még pár másik némi fluktuációval. BL-ben is ott voltak a nyolc között asszem, ahhoz képest lehet tovább is mennek, mert azért szerintem tavaly is az a Pl ámokfutásszerű naptár kellett az előtte lévő két hétben, hogy kiessenek de szerintem tavaly elérték kb a plafonjukat, onnantól kezdve meg vakszerencse lesz, hogy ebből kupa lesz, vagy éppen lemaradnak róla.LG írta: ↑2025.01.15. 17:53:18Nekem az Arsenal a kedvenc PL-csapatom, és én szezon elején azt éreztem, idén végre meglesz nekik a bajnoki cím. Amit én vártam tőlük, ahhoz képest gyengébbek, illetve szerintem tavaly is jobban futottak a szezon nagy részében. Pedig a City gyengélkedésével most tényleg itt az alkalom, de nagyon úgy néz ki, hogy megint nem tudnak élni vele. Amúgy tényleg nem annyira vészes a helyzet, de az +, ami egy PL vagy BL címhez kell idén sincs meg bennük. Mert a BL-ben is jók, de ott is szerintem a top esélyesek ellen idén is elvéreznek. Tehát lényegében az a bajom, hogy tavalyhoz képest nincs előrelépés.
Igen, nem lehet a PL-ben azt mondani, hogy ha nem nyersz bajnokságot, béna vagy. Top3-ban kell lenni. Az már hatalmas dolog. BL-ben 3. hely, tényleg nem tudom, mit lehet ennél többet elvárni. 1-2 éve majdhogynem-félig-kvázi bajnokaspiráns csapat, de eddig a City volt kimagaslóan durva, most meg a Pool.