Azért az általad említett vinis esetet leszámítva volt még több 11-es gyanús esetük ma, én már a piros előtt írtam, hogy úgy érzem, ma büntetni akarják őket. A kiállítás pedig érthetetlen volt, elsőre egy tök ártalmatlan szituációnak tűnt. Ha egy f*ck off-ozásért piros jár, akkor szerintem azért a legtöbb meccsen sokan idő előtt mennének zuhanyozni. Azt meg lehet mondani, hogy korábban sok minent megúszott, de játékvezetői szempontból nagyon nem professzionális hozzáállás, hogy régi dolgokat kompenzálunk. Meg az is furcsa egybeesés, hogy pont most akarják kompenzálni. A félidő végén meg Fran Garciát megrugdosták és kirakták a pályáról, azért sem járt semmi.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 21:19:47Abszolút olyan érzésre a dolog, mintha az lenne a csalás, hogy nem fújnak feléjük könnyebb síppal végre. A Bellingham eset remekül példázza, meg az is, hogy csak az elmúlt 1-2 hónapban mit úsztak meg, és most kaptak pér tényleg jogos ítéletet, amit lehet előtte megúsztak volna.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.15. 20:42:37Kemény hogy ott van a mérce hogy ha kiállítják a bírónak F*ck offozásért a játékost meg befújnak egy szabálytalanságot tizinek ellenük akkor az már hatalmas csalásnak minősül
Az Espanolos játékos hentelése volt kb az egyetlen komoly vitaalapjuk, az tényleg pirosat ért volna.
Itt a fórumon is gyakran kritizálva volt a spanyol játékvezetés, és sok ember véleménye az volt, hogy tenni kellene valamit ellene. Erre amikor a legfőbb rivális próbál meg valamit tenni ellene, és emiatt szivatni kezdik őket, most már nincs baj a játékvezetéssel? Ebben én nem érzek következetességet.