Azt majd visszanézem, nem láttam, de már az is gyanús azok után, hogy egy 100%-os tizin is felháborodás van.

Azt majd visszanézem, nem láttam, de már az is gyanús azok után, hogy egy 100%-os tizin is felháborodás van.
Évek óta mindenhol megadják ez, nagyobb profilú meccseken is, kérdés nélkül. Tényleg érdekelne, miért nem tizi ez is, meg az ATMA elleni. Telibe talpalja valaki a másik játékost 16-oson belül. Semmi kérdés nincs. Vagy engedjük el, kezdjünk el játékosokat talpalni, ha nincs ott labda, mert úgyse tizi? Kaptotok így ti is, pl. Vini is, mikor még sokkal messzebb volt a labda. Ez következetesen van alkalmazva.
Jogos észrevétel, nem részleteztem az okát, hogy miért nem voltak szintek, Motta a sérülékenysége miatt nem tudott kibontakozni. Kár érte.
A Guardiola és a post-Guardiola érában folyamamtosan 5-6-7 barca játékos állta körbe habzó szájjal a bírót minden egyes meccsen éveken keresztül. Valdes rendszeresen a kapujától rohant át a másik térfélre, hogy az arcába mondja a magáét. Ott nem volt ezzel gond, néha max egy sárgalap. Szánalmas a mai bíráskodás, és 3 meccse következetesen ez megy. Idén mi nem lehetünk bajnokok teljesen egyértelmű. Remélem a BLben megszomorítunk mindenkit, csak hogy fájjon. Abban úgyis van rutin.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:13:36Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
Ez egy kicsit fals dolog. Nacho pl krónikusan mellőzve volt a válogatottban. Real csk., 300+ pályára lépés és igencsak megkérdőjelezhető védők kerültek az évek alatt a válogatottba. Lucas kiváló kiegészítő ember volt a Realba de nem nagyon fért oda a padra pedig voltak ott gyenge nevek. Az évek alatt erősen Barca nehéz lett a válogatott. Olyan játékosok kaptak rögtön behívót akin azért lehetett pislogni. Cubarsi lejátszott 5 meccset és repült a meghívó. Fermin, Casado és sok ilyen volt az évek alatt. Másik fórumon írták is egyik héten, hogy vajon Asencionak mikor megy a behívó. Kicsit olyan mint a Bayern volt régebben, ha német vagy és Bayernes akkor rögtön válogatott.
Abszolút egyetértek, főleg, hogy évek óta pont Vini miatt pakolják ide-oda, a saját posztján nem tudom, hányszor játszott életében, Mbappé leigazolásával meg alighanem soha nem fog. És mégis meghatározó játékos, többre tartom, mint Vinit, ha nem is sokkal. Ha meg megcserélnénk őket, akkor alighanem sokkal több gólja is lenne, Vininek meg sokkal kevesebb.
Nem "kihagytam", hanem akkor nyert, amikor nem volt válogatott tornája (2001). Válogatottbeli teljesítményért, válogatott tornáért angol utoljára 1966-ban nyert Aranylabdát. Ezek után azt mondani, hogy egy angol a válogatott miatt esélyes az Aranylabdára...
Owent kihagytad, de ő is liverpooli, nem válogatottbeli teljesítménye miatt kapta, mondjuk kb rögtön le is húzta a karrierjét a sárba a Madridba igazolással.