El Sie7e írta: ↑2025.02.12. 17:46:37
Azért remélem még van levegő egy ilyen magas lovon. Ha 98 óta szurkol valaki az akademista Raúl,Casillas,Guti hármas miatt akkor lehet azért gerince? Mindezt olyantól aki a Ronaldinho féle aranykor kezdetétől szurkol eléggé kétszínű kijelentés. Mindenki annak aszurkol akinek akar de azért ilyen marhaságokat leírni és komolyan is gondolni nem semmi. Én sem szeretem a Barcát főleg a szurkolók és a média körítés illetve a szereplőik viselkedése miatt de soha nem mondanám, hogy nincs kultúrája, történelme, jelleme magának a klubnak mint történelmi intézménynek. Ennyi erővel az összes Barca szurkoló egy picsogó, kisebbségi komplexusos, csaló, gerinctelen semmi az elmúlt 120 évben. De nem mondok ilyet mert nem igaz. Vannak ilyenek de nem foglalkozok velük mert ezek az elemek amik számomra visszataszítóak a klub körül. A Ronaldinho, Iniesta, Ronaldo vonalat ki ne értékelné. Barcásként is biztos volt olyan Realos aki tetszett. Nem semmi gondolkodás ez.
Várj, várj, lassan.
1. Nem leszel rossz ember azért mert a legnagyobb csapatnak szurkolsz akik a legtöbbször győznek.
Attól lennél az, ha közben hülyeségeket beszélnél.
2. Kontextusban arról volt szó, hogy árt-e a BL-nek hogy kb csak 1 csapat esélyes évről évre, és nem az a kérdés hogy 4 nagy nemzetből melyik csapat nyeri a kb 5+ esélyesből, hanem az, hogy esetleg talán valamelyik PL csapat talán képes megfogni valahogy a Madridot. 10-ből 6x nyert a Madrid, és idén is ők fognak. Persze, lehet hogy szerinted nem unalmas, csak éppen a nézőszámok a békapopója alatt. Ezt fejtettem ki. Erre jött a kolléga hogy ez is a Madrid nagysága stb és hogy csak azért mert [auto_cenzúra] a Barca még nem lesz mikiegér kupa a BL. Csak közben a 10 év alatt 8 különböző győztesből (Real, Bayern, Milan, Porto, Liverpool, Barca, MU, Inter) eljutottunk oda hogy Madrid vagy talán esetleg egy PL csapat de nem valószínű.
3. Az hogy egy kis gyerek kinek kezd el szurkolni az sok mindentől függ, és értelmetlen egyáltalán a felvetés hogy felelősségre vonni érte bárkit. Ettől függetlenül viszont lehet azt mondani hogy bizony, a legsikeresebb és leggazdagabb csapat az 98-ban is és 2025-ben is Madrid, és ezáltal a legtöbb plasztik szurkolója nekik lesz, mert ők a trendik, mindig is azok voltak (nagyon pici hullámvölgyekkel).
4. Vannak tisztelhető játékosok a Madridban, mindig is voltak. Attól még az egésze inkább visszataszító mint vonzó. Ebben az összes többi klub szurkolója egyetért. A Madridot szinte mindenki utálja akinek nem a Madrid a fő klubja.
5. Mi akkor a gond? Az amikor ebből a helyzetből jön a Madridi szukroló és elkezdi mondani hogy na ugye, na ugye hogy nyertünk, hú, szoros volt, de csak mi vagyunk a legjobbak, látjátok? látjátok??? Hát izé, képzeld látjuk. Tudjuk. Az hogy megy az under-dog, mindenki ellenünk de mi csak azért is felállunk mentalitás már meccs előtt... Ti vagytok a leggazdagabb és legsikeresebb csapat a világon, hát könyörgöm, csoda ha nyertek? Nem.
Meg amikor a buta Barcás lenézi a Madridot. Emlékszem itt olvastam olyat még Koeman alatt amikor Carlo leült újra vagy nem is tudom mi volt pontosan hogy a Barca edzőben biztos előrébb van Koemannal mint a Madrid Carloval mert hogy Carlonak nem ment az Evertonnal. Sok a hülye na, ez van.
El Sie7e írta: ↑2025.02.11. 23:31:09
Szürreális egy meccs volt. Már eleve a kezdők is mint valami barokk tragédia. Az egyik oldalon 5 khv kezd a másikon 1

Idén még nem láttam a Real így bekezdeni az elején erre persze, hogy kapjuk is a gólt. Az a helyzetmennyiség amit kihagytunk, hát már szétvertem a levegőt magam körül, hogy ilyen a világon nincs. Se 3 méterről se messziről, 5 méterrel fölé, kapufa, keresztléc, kapusba, mindenhova csak a hálóba nem. Már vakartam le az arcom erre egy igazi klasszis góllal

egyenlítünk az ajtó ablakok helyett. Utána egy totál felesleges tizi. Majd mint a mesében 85-öt ütött az óra és beütött a vér

. Brahim szépen lecsapott a kipattanóra, utána meg Vini kikaparta és Jude szíve betolta a győztes gólt. Soha rosszabb bl meccset.
Ezt inkább úgy lehetne leírni hogy az egyik igazolt sztárokból álló nagy csapat gyötörte a másikat, és egyik sem képes összeszedetten szívből játszani ezért nyilván kihagynak mindent aztán meg az egyiknél bemákolják olyanokból amiért még a megyeiben is kiröhögnék őket, és szokásos szerint már kínosan unalmasan nyernek az utolsó pillanatban. Ez nem "vér". Ez pont amiről beszélek. Szívből betolta? Soha rosszabb? Hát, figyelj. Láttam olyan meccset ami 0-0 lett de több szív volt benne.
Ez a Madrid legacy. Külföldiek, éppen aktuális méregdrága sztárok, egész meccsen bohóckodás és szenvedés aztán valami mák és becsorog, ünneplés mintha csoda történt volna, és így tovább, újra és újra. Ez 1x érdekes volt. Minden évben már fárasztó, nem ellenszurkolóként, hanem a labdarúgás szerelmeseként. Legalább játszana úgy a Madrid hogy csettintek és akkor azt lehetne mondani hogy na, ez igen, brávó. De nem. Kipattanóból, védő hibából, úgy megy. Legalább ment volna be az ami mögött minimális elképzelés volt.. Ennél egy Inter 2010-ben is több szív és karakter volt, közelebb volt az igazi underdog sztorihoz, vagy egy Chelsea 2012-ben.