Az Inter, Atletico buszozós csapatokat viszont én is elkerülném, a taktikánk és a támadásaink sebessége jobban ül a nyíltabban játszó csapatok ellen.
persze, csak mi játszottunk ezekkel a csapatokkal és ilyenek ellen például nem látnám, hogy egy PSG-t elkaphatnak Viszont szinte biztos vagyok benne hogy mi kapjuk a "franciákat". Én bízom a csapatban és Flickben, a rangadókat idén jó százalékban hozzuk, illetve idegenben kezdünk. Emiatt vagyunk talán kicsit esélyesebbek. Olyan 55-45 %-ra mondanám magunkat, a jelenlegi forma alapján, de azért lesznek majd nekünk akkortájt kemény meccseink előre-hátra, ők pedig bohóckodhatnak. Plusz ennek a téli Kvarának sem tudok kimondottan örülni. Azért olyan támadók, mint Dembélé, Barcola, Kvara, Doué, főleg formában nem valami nyugtatóak.
Nyilván senki ellen sem vagyunk fix továbbjutók, de nálam nagyon nagy fekete ló az Inter. Annak a csapatnak olyan stílusa van, amivel elkaphatnak bárkit. Nekünk szerintem ők lehetnének a legkellemetlenebb ellenfél.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.13. 12:46:09Igen, 50% esély van, de a mi szerencsénket ismerve a PSG-t fogjuk kapni, pedig nem bánnám ha a Liverpoolt boldogítanák![]()
Jövő pénteken lesz a sorsolás, ott többek között eldől hogy melyik ágat kapjuk, illetve a maradék 6 csoportkörből egyenesen kijutó is melyik ágra kerül.
Az már biztos hogy minden párharcban a visszavágót otthon játsszuk( de jó lenne ha már az esetleges elődöntőt a Camp Nou-ban játszhatnánk), ez akkor dőlt el amikor meglett a második hely, emellett a Liverpool is fix külön ágon van akik szintén otthon visszavágóznak, így maximum a döntőbe találkoznánk.(Mekkora lenne egy Barca-Liverpool döntő)
Egy Benfica-Dortmund/Lille-Bayern/Leverkusen ágat elfogadnék, de a valóság az inkább a PSG-Atalanta-Real Madrid ág lesz.
A RM-ot nézve rájuk egy Atletico/Leverkusen - Arsenal/Inter ág néz ki az elődöntőért, ahol a PSG/Barca/ Liverpool vár rá a papírforma alapján.
Nem bánnám ha megkapnák az Atleti+ Inter kettőst, a buszos csapatok ellen nehezebben megy nekik
Amúgy érdemes Wikipédián megnézni az ágrajzot, ott sokkal emészthetőbb:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024%E2%8 ... ons_League
Igen, 50% esély van, de a mi szerencsénket ismerve a PSG-t fogjuk kapni, pedig nem bánnám ha a Liverpoolt boldogítanákTroym írta: ↑2025.02.13. 10:32:35PR42:
Gránitra reagáltam, nem olvasom a hozzászólásaid, nem érdekelnek.
Most is csak azért olvastam és reagáltam, mert ma közvetlenül nekem címezted a mondandód, nem tudtam milyen nagy gondolatokat hordtál össze, át szoktam görgetni.
Nem "ferdítek", leírtam 10 év BL döntőseit és leírtam, hogy semmi baja a BLnek és nem érdekel minek a megcáfolását várod...higgy amit szeretnél, nem mozgat.
Köszi, akkor még van 50% esély a Benficára, kicsit kevésbé lenne veszedelmes, mint a jelenlegi PSG. De az tuti, hogy idegenben kezdünk ugye? Vagy azt is sorsolják?superman írta: ↑2025.02.13. 10:27:42Az egyenes kiesés rendszernek még csak a PlayOff szakaszát sorsolták ki. Még egy utolsó sorsolás lesz, ha a mostani körnek meglesz a végeredménye. Mi a PSG - Brest vagy a Benfica - Monaco párharc továbbjutóját kapjuk meg a nyolcaddöntőben. De ez minden csapatra igaz, hogy potenciálisan 2 ellenfél közül kap majd valakit a sorsoláskor.
Igen, az a top2-vel alanyi jogon járt.
Én semeddig nem rohantam előre, csupán szavakba öntöttem, hogyan néz ki jelenleg az ágrajz. Aztán jövő pénteken lesz a sorsolás, akkor már még konkrétabb lesz. Amúgy tavaly is jobbak voltunk a Párizsnál, meg kellett volna csapni őket, csak nem úgy alakult. Idén még jobbak vagyunk, ők meg kevesebbek egy M'Bappéval. Persze jobban néznek ki, mint ősszel, de alapvetően esélyesebbek vagyunk náluk. Igazából bőven van esélyünk döntőt játszani. Csak annyi a faramuci az egészben, hogy az tavaly is volt.ocsike83 írta: ↑2025.02.13. 10:55:50Én annyira azért nem rohannék előre. Ha megkapjuk a PSG-t, az brutálisan nehéz feladat lesz. Valahogy úgy érzem, hogy kivették tőlük Mbappe-t és kezd szépen lassan minden a helyére kerülni náluk. Bajnokságban pihenhetnek, szóval tudnak ránk készülni.
Nálam erős 50-50 % ellenük. Főleg, hogy most Mr. Playstation is bomba formában van. Ellenünk meg majd megint élete meccseit fogja játszani.
Én annyira azért nem rohannék előre. Ha megkapjuk a PSG-t, az brutálisan nehéz feladat lesz. Valahogy úgy érzem, hogy kivették tőlük Mbappe-t és kezd szépen lassan minden a helyére kerülni náluk. Bajnokságban pihenhetnek, szóval tudnak ránk készülni.
Köszi, akkor még van 50% esély a Benficára, kicsit kevésbé lenne veszedelmes, mint a jelenlegi PSG. De az tuti, hogy idegenben kezdünk ugye? Vagy azt is sorsolják?superman írta: ↑2025.02.13. 10:27:42Az egyenes kiesés rendszernek még csak a PlayOff szakaszát sorsolták ki. Még egy utolsó sorsolás lesz, ha a mostani körnek meglesz a végeredménye. Mi a PSG - Brest vagy a Benfica - Monaco párharc továbbjutóját kapjuk meg a nyolcaddöntőben. De ez minden csapatra igaz, hogy potenciálisan 2 ellenfél közül kap majd valakit a sorsoláskor.
Az egyenes kiesés rendszernek még csak a PlayOff szakaszát sorsolták ki. Még egy utolsó sorsolás van vissza, ha a mostani körnek meglesz a végeredménye, azután teljesen kialakul az ágrajz.Troym írta: ↑2025.02.13. 10:18:03Melyik részét kell sorsolni? Bevallom én még mindig alig értem az egyenes továbbjutás rendszerét...
Ha továbbmegy a PSG és mondjuk a Benfica, akkor kaphatjuk a Benficát, vagy az a kör még le van osztva és mi kapjuk az alapszakaszban jobb helyen végzett csapatot, ami a PSG?
Nem csak negyeddöntőt, elődöntőt sorsolnak?
Én dobtam be hogy mikiegér kupa lett.
Melyik részét kell sorsolni? Bevallom én még mindig alig értem az egyenes továbbjutás rendszerét...Deluigi írta: ↑2025.02.13. 10:13:04Szerintem itt felreertes van, meg nem sorsoltak ki az agat, egymassal mar nem fognak jatszani, a PSG ha tovabbjut, vagy velunk vagy a Poollal jatszik, attol fugg, melyik agra kerulnek, a masik ket csapat kozul a tovabbjuto pedig a masik agon a top 1 vagy 2-vel.Chino írta: ↑2025.02.13. 09:05:31Ugyan papíron még nem a PSG-vel játszunk, de szerintem kis esélyese van, hogy ne így legyen. A Brest már biztosan nem állítja meg őket, a Benfica, Atalanta stb. egy meccsen még okozhatna meglepetést, de oda-cisszavágós párharcban a jelenlegi PSG ellen egyiküknek sem adnék sok esélyt.
Szerintem itt felreertes van, meg nem sorsoltak ki az agat, egymassal mar nem fognak jatszani, a PSG ha tovabbjut, vagy velunk vagy a Poollal jatszik, attol fugg, melyik agra kerulnek, a masik ket csapat kozul a tovabbjuto pedig a masik agon a top 1 vagy 2-vel.Chino írta: ↑2025.02.13. 09:05:31Ugyan papíron még nem a PSG-vel játszunk, de szerintem kis esélyese van, hogy ne így legyen. A Brest már biztosan nem állítja meg őket, a Benfica, Atalanta stb. egy meccsen még okozhatna meglepetést, de oda-cisszavágós párharcban a jelenlegi PSG ellen egyiküknek sem adnék sok esélyt.
Eléggé túl van ez misztifikálva. A Realnak az a nagy pozitívuma, hogy éveken keresztül magas színvonalon volt képes maradni. Nézzük meg az összes nagyobb klubot, magunkat is beleértve. Az olaszok, főleg a Juve, Inter hol itt-hol ott. A Pl-ből a MU, aki mindig a legesélyesebbek közé tartozott Alex óta örül, ha egyáltalán a tornára bejut. A Chelseanek mikor volt egy relatíve hosszú erős időszaka nyert is és mindig ott volt a végelszámolásnál. Az Arsenal most ért el oda hosszú-hosszú évek óta, hogy úgy beszéljenek róluk, mint egy komoly csapatról. Mi pedig ha csak a Koeman érától számolunk, már vagy öt éve nem fértünk bele a top 5-be vagy csak nagyon szűkösenn. Ez csak néhány példa. A Bayernt lehetne, illetve kicsit a Cityt odavenni a Real mellé, de előbbi egy komolyabb intervallumot tekintve kissé rapszodikus volt. A City pedig papíron lehet, hogy a világ egyik, ha nem a legerősebb csapata, nemzetközi szinten mindig kicsit olyan "vesztes" csapat volt.Troym írta: ↑2025.02.12. 21:56:16Nincs magának a BL-nek semmi baja, az UEFÁnak van.
Az elmúlt 10 évben volt
3 olasz BL döntős. 2* Juve, 1* Inter,
2 német, ebből a Bayern nyert is,
7 angol, ebből a Pool, Chelsea, City nyert is
7 spanyol 5 Real, 1 Atletico, 1 Barca és nyert 5-t a Real 1-et mi.
1 francia döntőssel
6 spanyol, 3 angol, 1 német BL győzelem.
Kit hiányolunk? Portot? Leverkusent?
Jaj világom ezt a ferdítést…Troym írta: ↑2025.02.12. 21:56:16Nincs magának a BL-nek semmi baja, az UEFÁnak van.
Az elmúlt 10 évben volt
3 olasz BL döntős. 2* Juve, 1* Inter,
2 német, ebből a Bayern nyert is,
7 angol, ebből a Pool, Chelsea, City nyert is
7 spanyol 5 Real, 1 Atletico, 1 Barca és nyert 5-t a Real 1-et mi.
1 francia döntőssel
6 spanyol, 3 angol, 1 német BL győzelem.
Kit hiányolunk? Portot? Leverkusent?
Akkor azért egy picit mást jelentett a Real Madrid és az egész spanyol foci.
Várj, várj, lassan.El Sie7e írta: ↑2025.02.12. 17:46:37Azért remélem még van levegő egy ilyen magas lovon. Ha 98 óta szurkol valaki az akademista Raúl,Casillas,Guti hármas miatt akkor lehet azért gerince? Mindezt olyantól aki a Ronaldinho féle aranykor kezdetétől szurkol eléggé kétszínű kijelentés. Mindenki annak aszurkol akinek akar de azért ilyen marhaságokat leírni és komolyan is gondolni nem semmi. Én sem szeretem a Barcát főleg a szurkolók és a média körítés illetve a szereplőik viselkedése miatt de soha nem mondanám, hogy nincs kultúrája, történelme, jelleme magának a klubnak mint történelmi intézménynek. Ennyi erővel az összes Barca szurkoló egy picsogó, kisebbségi komplexusos, csaló, gerinctelen semmi az elmúlt 120 évben. De nem mondok ilyet mert nem igaz. Vannak ilyenek de nem foglalkozok velük mert ezek az elemek amik számomra visszataszítóak a klub körül. A Ronaldinho, Iniesta, Ronaldo vonalat ki ne értékelné. Barcásként is biztos volt olyan Realos aki tetszett. Nem semmi gondolkodás ez.
Ezt inkább úgy lehetne leírni hogy az egyik igazolt sztárokból álló nagy csapat gyötörte a másikat, és egyik sem képes összeszedetten szívből játszani ezért nyilván kihagynak mindent aztán meg az egyiknél bemákolják olyanokból amiért még a megyeiben is kiröhögnék őket, és szokásos szerint már kínosan unalmasan nyernek az utolsó pillanatban. Ez nem "vér". Ez pont amiről beszélek. Szívből betolta? Soha rosszabb? Hát, figyelj. Láttam olyan meccset ami 0-0 lett de több szív volt benne.El Sie7e írta: ↑2025.02.11. 23:31:09Szürreális egy meccs volt. Már eleve a kezdők is mint valami barokk tragédia. Az egyik oldalon 5 khv kezd a másikon 1Idén még nem láttam a Real így bekezdeni az elején erre persze, hogy kapjuk is a gólt. Az a helyzetmennyiség amit kihagytunk, hát már szétvertem a levegőt magam körül, hogy ilyen a világon nincs. Se 3 méterről se messziről, 5 méterrel fölé, kapufa, keresztléc, kapusba, mindenhova csak a hálóba nem. Már vakartam le az arcom erre egy igazi klasszis góllal
egyenlítünk az ajtó ablakok helyett. Utána egy totál felesleges tizi. Majd mint a mesében 85-öt ütött az óra és beütött a vér
. Brahim szépen lecsapott a kipattanóra, utána meg Vini kikaparta és Jude szíve betolta a győztes gólt. Soha rosszabb bl meccset.
Azért remélem még van levegő egy ilyen magas lovon. Ha 98 óta szurkol valaki az akademista Raúl,Casillas,Guti hármas miatt akkor lehet azért gerince? Mindezt olyantól aki a Ronaldinho féle aranykor kezdetétől szurkol eléggé kétszínű kijelentés. Mindenki annak aszurkol akinek akar de azért ilyen marhaságokat leírni és komolyan is gondolni nem semmi. Én sem szeretem a Barcát főleg a szurkolók és a média körítés illetve a szereplőik viselkedése miatt de soha nem mondanám, hogy nincs kultúrája, történelme, jelleme magának a klubnak mint történelmi intézménynek. Ennyi erővel az összes Barca szurkoló egy picsogó, kisebbségi komplexusos, csaló, gerinctelen semmi az elmúlt 120 évben. De nem mondok ilyet mert nem igaz. Vannak ilyenek de nem foglalkozok velük mert ezek az elemek amik számomra visszataszítóak a klub körül. A Ronaldinho, Iniesta, Ronaldo vonalat ki ne értékelné. Barcásként is biztos volt olyan Realos aki tetszett. Nem semmi gondolkodás ez.PR42 írta: ↑2025.02.12. 16:38:12A Madridnak szurkolni mindig is a leginkább lealacsonyodottabb dolog volt a fociban.
2004-2005 óta nézek focit. A Madrid akkor is a legsztároltabb, leggazdagabb, legsikeresebb, kultúra nélküli jött-ment sztárokból álló jellemtelen csapat volt, és most is az, semmi se változott. Parasztvakító felszínes csillogás, és persze jellemtelen focival győzelem, bármi áron.
Nagyon aranyos hogy a Madrid szurkolók mindig úgy állítják be magukat mint az "under dog" csapat, akik bárhonnan visszajönnek, csak éppen sose voltak ők az under dog. Persze a PL szurkolók adják alájuk a lovat a saját hülyeségükkel.
Ha valaki szerint plastic a PSG-nek vagy a City-nek szurkolni, az alapján a legplasticabb az akkor is a Madrid, és mindig is az volt.
Bármely más csapat szurkolóinak több gerince van.
Illetve, nem feltétlen van ez így, mert végülis kimondhatja a Madrid szurkoló hogy azért Madrid szurkoló mert mindig ők nyernek és őt csak az érdekli. Ebben az esetben nem mondhatnám rá hogy nincs gerince, csak azt hogy nincs izlése.
Ha olvastad a kommentem akkor pontosan tudod hogy a Madrid nagyságát mutatja.