Igen, 50% esély van, de a mi szerencsénket ismerve a PSG-t fogjuk kapni, pedig nem bánnám ha a Liverpoolt boldogítanákTroym írta: ↑2025.02.13. 10:32:35PR42:
Gránitra reagáltam, nem olvasom a hozzászólásaid, nem érdekelnek.
Most is csak azért olvastam és reagáltam, mert ma közvetlenül nekem címezted a mondandód, nem tudtam milyen nagy gondolatokat hordtál össze, át szoktam görgetni.
Nem "ferdítek", leírtam 10 év BL döntőseit és leírtam, hogy semmi baja a BLnek és nem érdekel minek a megcáfolását várod...higgy amit szeretnél, nem mozgat.
Köszi, akkor még van 50% esély a Benficára, kicsit kevésbé lenne veszedelmes, mint a jelenlegi PSG. De az tuti, hogy idegenben kezdünk ugye? Vagy azt is sorsolják?superman írta: ↑2025.02.13. 10:27:42Az egyenes kiesés rendszernek még csak a PlayOff szakaszát sorsolták ki. Még egy utolsó sorsolás lesz, ha a mostani körnek meglesz a végeredménye. Mi a PSG - Brest vagy a Benfica - Monaco párharc továbbjutóját kapjuk meg a nyolcaddöntőben. De ez minden csapatra igaz, hogy potenciálisan 2 ellenfél közül kap majd valakit a sorsoláskor.

Jövő pénteken lesz a sorsolás, ott többek között eldől hogy melyik ágat kapjuk, illetve a maradék 6 csoportkörből egyenesen kijutó is melyik ágra kerül.
Az már biztos hogy minden párharcban a visszavágót otthon játsszuk( de jó lenne ha már az esetleges elődöntőt a Camp Nou-ban játszhatnánk), ez akkor dőlt el amikor meglett a második hely, emellett a Liverpool is fix külön ágon van akik szintén otthon visszavágóznak, így maximum a döntőbe találkoznánk.(Mekkora lenne egy Barca-Liverpool döntő

Egy Benfica-Dortmund/Lille-Bayern/Leverkusen ágat elfogadnék, de a valóság az inkább a PSG-Atalanta-Real Madrid ág lesz.
A RM-ot nézve rájuk egy Atletico/Leverkusen - Arsenal/Inter ág néz ki az elődöntőért, ahol a PSG/Barca/ Liverpool vár rá a papírforma alapján.
Nem bánnám ha megkapnák az Atleti+ Inter kettőst, a buszos csapatok ellen nehezebben megy nekik

Amúgy érdemes Wikipédián megnézni az ágrajzot, ott sokkal emészthetőbb:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024%E2%8 ... ons_League