Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól függetlenül, hogy szerintem folyamatosan kispadra kéne tenni még akkor is, ha a világ toronymagasan legjobb játékosa lenne, és 10 percenként lőne gólt, ez annyira nem zavarna, viszont szerintem kicsit átcsapott a hetekben görcsösséggé a dolog. Szerintem emiatt nagyon akarja, és kapu előtt nem a legjobb döntéseket hozza, jópár esetben rálövi, mikor talán nem kéne. 1-2 hete nyilatkozta valamikor, hogy több gólt kéne lőnie, lehet hogy ez is összefüggésben van a dologgal. Ez persze működhetne is, ha nagyon érezné a kaput, de azért szerintem jelenleg még jópár skillje bőven a befejezése előtt van, világklasszis skillek, a lövéseiben látszik a kraft, de egyelőre még "csak" okés kategória. Még 1-2 év és már lehet, hogy az lesz, hogy lője rá nyugodtan bárhonnan, mert van annyi esély, hogy beakadjon, mint bármi más megoldásnál, de most még a csapatot talán máshogy segítené a legjobban, beemelt passzokkal, stb, jelenleg ő egyértelműen egy bontó-előkészítő játékos, szerintem, ebben a világ egyik legjobbja.
Nem volt les, de már emiatt sem lehet Arát elővenni, ha lassítva ezerszer nézve is annak tűnik, akkor milyen lehetett a pályán, ezredmásodperc alatt döntést hozva?szbsz írta: ↑2025.02.09. 23:34:31A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Hát a Saul Niqueznek vagy kicsodának kb. a gyepre vágott vonalon van a jobb térde, míg Ara bal válla durván egy méterrel előrébb van attól a videón, a megállított pillanatban. De lehet rosszkor állították meg, ez nem hivatalos VAR, szal idk...bence0330 írta: ↑2025.02.09. 23:39:45Én nem látom lesnek, de szerencsére ez a félautomata VAR mellett annyira már nem is lehet kérdés, a labda elrúgásának pillanatát is chip érzékeli asszem, szóval nem nagyon van ezeken mit vitatni - ez mondjuk egy eléggé jó dolog.szbsz írta: ↑2025.02.09. 23:34:31A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Én nem látom lesnek, de szerencsére ez a félautomata VAR mellett annyira már nem is lehet kérdés, a labda elrúgásának pillanatát is chip érzékeli asszem, szóval nem nagyon van ezeken mit vitatni - ez mondjuk egy eléggé jó dolog.szbsz írta: ↑2025.02.09. 23:34:31A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Lukebakio tényleg jó játékos, láttam sokszor, párszor élőben is a Herthas időszakából. A Herthaban anno nagyon szerettem. Viszont védekezni nem tud/szeret, úgyhogy itt nem volna jó, szerintem. Nem illene a Flick fociba. Persze mondjuk Yamal cseréjének jó is lehetne de pont azon a poszton tud játszani Rapha, Ferran... Csere jobbszélső, jó lenne ha ott tartanánk anyagilag hogy ezen érdemben gondolkodjon a klub...Bob_Marley írta: ↑2025.02.09. 19:53:26Lukebkiora nagyon kell figyelni,sajnos nem kerül elő a neve pedig a nagyon jó játékos és csatár, szelsonek lehetne hozni.
Igen, egyetértek mindenben amit írtál.
Látványilag szerencse, hogy ez inkább kivételként erősíti a szabályt, de persze ezt is meg kell tanulni, és fontos is. Persze a hátsó alakzatunk egy fél osztállyal gyengébb, mint akkor volt, de attól még Xavi jól össze is rakta.
Nem lehet minden meccset sok góllal megnyerni. Meg egyèbkènt is az ilyen tipusú csapatok ellen sose ment nekünk még Pep idejében is megszenvedtünk velük( akkor azért a team extra volt így nyertünk) én nem álmodoznék bl megnyerésről ugyanis ez keret sztem kevés oda ugyanakkor, ha kifognak egy jó napot bárkit képesek elverni. Sztem Garcia ès De Jong jól szállt be. Nekem a két szélső védő nem az igazi oké Koundé bele lett ebbe nevelve a válogatottban és nálunk is, de sztem CB poszton sokkal jobb lenne( gyors is) Balde nálam nem LB inkább bal szélső védekezése borzalmas még Martin is jobb ebben nálaandras953 írta: ↑2025.02.02. 19:16:30Szerintem Szczesnyi jól védett és hárított kapuralövést is.Pedrit önmagához képest gyengébbnek láttam, DJ-ot javulgatónak, Fermint igyekezete ellenére gyengének, Garciát és Baldét szerencsésnek, hogy hiányosságaik rejtve maradhattak, Raphinhát fáradtnak. (Nem érdemes BL-győzelemről álmodozni, amíg egy Alaves legyőzése ekkora megpróbáltatás a csapatnak.)