Egyáltalán nem. Ott van Fort, mégis Koundé a kirobbanthatatlan kezdő. Abszolút szélsőként számít rá Flick, nem részese a belső védős témának.
Miért ne? 5 minimum kell. Cserék + vésztartalék.
Ők nem elég jók és kész.
Egyáltalán nem. Ott van Fort, mégis Koundé a kirobbanthatatlan kezdő. Abszolút szélsőként számít rá Flick, nem részese a belső védős témának.
Miért ne? 5 minimum kell. Cserék + vésztartalék.
Ők nem elég jók és kész.
Állandóan sérült. Gyakorlatilag nem is létezik a számunkra, csak pénznyelő formában. Más okokból, de olyan lett, mint J Araujo, a loch ness-i szörny, a jeti vagy a mikulás. Beszélünk róla, de nem létezik.
Flick eddig kizárólag jobbszélsőként alkalmazta. Nem is része a belső védős rotációnak.
Nálunk ez fordítva van. A belső védőket rotálja Flick rendesen. Martinez, Cubarsí, Garcia, Araújo, mind részei a rotációnak. És kell is, mert valaki mindig sérült. Most éppen hárman vannak, két posztra. Nem túl vastag ez.
Oda is kéne ember, ehhez képest Vallét folyton kölcsönadják. A Celtic-nél lejárt az ideje, de tavaszra sem hoztuk vissza, most éppen Olaszországba száműztük. Nem prioritás, úgy tűnik.
Christensennel lehet számolni, ha más posztokon beleszámolsz olyat, aki szintén sérülékeny, de vele megvagyunk.gránit írta: ↑2025.02.13. 14:57:40A garciás résszel egyetértek, dicsértem is a napokban. Tah azért kell, mert kevesen vagyunk. Van Cubarsí, Martinez, Araújo és Garcia. Ez szódával még el is menne. De valaki mindig sérült. A mélységi középpályán sem vagyunk elegen, és Garciával valószínűleg inkább ott kalkulálnak, 3 ember meg nagyon nem elég. Főleg, hogy állandóan kidől valaki. 4-5 ember minimum kell oda. Emellett Tah egy gyors védő, ami a mi játékunkban nagyon fontos. 33-34 km/órás sebességet is tud. Nagyon fontos, hogy szélsebes védőink legyenek. Ha tudunk ilyet szerezni, mindegy, hány lassabb játékosunk van, meg kell szerezni a leggyorsabbat. Azzal nem vagyunk beljebb, ha lenne egy rakás lassabb védőnk.menczel írta: ↑2025.02.13. 14:20:25Úgy látszik mindenki elfelejti Garcia-t pedig nagyon nem illik. Elképeszőten hasznos kerettag, minden edző imádja a mentalitását, 23 éves, 3 poszton bevethető és tűri a padot. Emellett gólerős.
Tah-ot nem ismerem, de pont a legmélyebb csapatrészbe érkezik. Ne feledjük, hogy Koundé is alapvetően belső védő. Ha választani kellene sokkal harmabb hoznék, nemhogy ingyen, de jó sok pénzért egy Alvest Yamal Messijéhez, ha értitek. Ha ott egy penge jobbvédő lenne (Fort, benned van?), akkor olyan színesceruza készletünk lehetne a jobb oldalon, mint a legszebb időkben.
Senki nem vitatja, hogy jelenleg van egy kezdő Inigo-Cubarsi, egy fizikálisan világelit Araujo, egy rendszerszinten kiváló Garcia, egy mindenki által elismert Christensen, bevethető Koundé, Sergi Dominguez, (Frenkie).
Minek Tah?
https://www.uefa.com/euro2024/teams/pla ... athan-tah/
Christensennel nem lehet számolni. Koundé jobbszélső. De Jong mélységi középpályás. Dominguez béna (a klub legalábbis úgy tűnik, nem számol vele).
A garciás résszel egyetértek, dicsértem is a napokban. Tah azért kell, mert kevesen vagyunk. Van Cubarsí, Martinez, Araújo és Garcia. Ez szódával még el is menne. De valaki mindig sérült. A mélységi középpályán sem vagyunk elegen, és Garciával valószínűleg inkább ott kalkulálnak, 3 ember meg nagyon nem elég. Főleg, hogy állandóan kidől valaki. 4-5 ember minimum kell oda. Emellett Tah egy gyors védő, ami a mi játékunkban nagyon fontos. 33-34 km/órás sebességet is tud. Nagyon fontos, hogy szélsebes védőink legyenek. Ha tudunk ilyet szerezni, mindegy, hány lassabb játékosunk van, meg kell szerezni a leggyorsabbat. Azzal nem vagyunk beljebb, ha lenne egy rakás lassabb védőnk.menczel írta: ↑2025.02.13. 14:20:25Úgy látszik mindenki elfelejti Garcia-t pedig nagyon nem illik. Elképeszőten hasznos kerettag, minden edző imádja a mentalitását, 23 éves, 3 poszton bevethető és tűri a padot. Emellett gólerős.
Tah-ot nem ismerem, de pont a legmélyebb csapatrészbe érkezik. Ne feledjük, hogy Koundé is alapvetően belső védő. Ha választani kellene sokkal harmabb hoznék, nemhogy ingyen, de jó sok pénzért egy Alvest Yamal Messijéhez, ha értitek. Ha ott egy penge jobbvédő lenne (Fort, benned van?), akkor olyan színesceruza készletünk lehetne a jobb oldalon, mint a legszebb időkben.
Senki nem vitatja, hogy jelenleg van egy kezdő Inigo-Cubarsi, egy fizikálisan világelit Araujo, egy rendszerszinten kiváló Garcia, egy mindenki által elismert Christensen, bevethető Koundé, Sergi Dominguez, (Frenkie).
Minek Tah?
Igen, az a kérdés, Ara beletanul-e ebbe. Ha nem, akkor is jó védő lesz, csak nem extra, mert most más dolgok fontosak. Év végén majd mérleget lehet vonni. Szomorú áldozata lenne a Flick érának, nekem top3 kedvenc játékosaim közt van a csapatban, de hát ha cserébe ilyen játék megy és akár címeket is nyerünk, vagy BL-esélyesek leszünk, akkor nem akkora ár, főleg, ha mondjuk az eladásából tudjuk hozni Tah-t meg egy szélsőt. És hát ugye nem csak az új rendszer szokása a gond, amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője, kb becsukom a szemem, ha kivág egy komoly sprintet, eléggé félek attól, hogy odakap a lábához.ocsike83 írta: ↑2025.02.13. 11:13:10Sajnos most tényleg nem tehet róla, hogy Saul csúnyán rácsúszott.bence0330 írta: ↑2025.02.13. 11:08:53
Az a baj, hogy lassan Araujóét sem. Amikor játszott, nem volt jobb, mint a többiek (persze fejlődés még lehet lett volna benne, sőt...), és alig játszik. Persze a mostani egy zúzódásos történet volt, ha jól tudom, az alighanem lényegtelen a big picture szempontjából, adja az ég, hogy Flick őt is rendbe tegye fizikálisan. De jelenleg elég rizikós sajnos a keretben tartani, amikor ennyi sebből vérzünk ezen a téren. De kettejük közül egynek sajna mindenképp mennie kell, ami szomorú, mert a világ talán legjobb védőpárosa voltak 2-3 éve.
Tah meg nyilván jó vétel, remélem tudjuk regisztrálni is.![]()
De ugye a lesajnált, "öreg" Inigoval teljesen másképp nézett ki a védelem. Nyilván neki van fél év előnye Araojo-val szemben a Flick féle rendszerrel kapcsolatban.
Parádés volt, ahogy levezényelte az egész meccset hátul. Még akkor is, ha az egyenlítő gólnál nem jött be a lescsapdája.
Sajnos most tényleg nem tehet róla, hogy Saul csúnyán rácsúszott.bence0330 írta: ↑2025.02.13. 11:08:53
Az a baj, hogy lassan Araujóét sem. Amikor játszott, nem volt jobb, mint a többiek (persze fejlődés még lehet lett volna benne, sőt...), és alig játszik. Persze a mostani egy zúzódásos történet volt, ha jól tudom, az alighanem lényegtelen a big picture szempontjából, adja az ég, hogy Flick őt is rendbe tegye fizikálisan. De jelenleg elég rizikós sajnos a keretben tartani, amikor ennyi sebből vérzünk ezen a téren. De kettejük közül egynek sajna mindenképp mennie kell, ami szomorú, mert a világ talán legjobb védőpárosa voltak 2-3 éve.
Tah meg nyilván jó vétel, remélem tudjuk regisztrálni is.![]()
Az a baj, hogy lassan Araujóét sem. Amikor játszott, nem volt jobb, mint a többiek (persze fejlődés még lehet lett volna benne, sőt...), és alig játszik. Persze a mostani egy zúzódásos történet volt, ha jól tudom, az alighanem lényegtelen a big picture szempontjából, adja az ég, hogy Flick őt is rendbe tegye fizikálisan. De jelenleg elég rizikós sajnos a keretben tartani, amikor ennyi sebből vérzünk ezen a téren. De kettejük közül egynek sajna mindenképp mennie kell, ami szomorú, mert a világ talán legjobb védőpárosa voltak 2-3 éve.ocsike83 írta: ↑2025.02.13. 10:50:09Ingyen teljesen jó vétel lesz. Középen az Inigo-Cubarsi-Araujo-Tah négyes elég kell, hogy legyen. Kounde és Balde helyettesét kellene megtalálni és hátul meg is vagyunk.
Chris jó játékos, de nem vesszük észre a hiányát. Ha pénzt lehet belőle csinálni, vagy a fizetését másra használjuk, simán mehet....
Ingyen teljesen jó vétel lesz. Középen az Inigo-Cubarsi-Araujo-Tah négyes elég kell, hogy legyen. Kounde és Balde helyettesét kellene megtalálni és hátul meg is vagyunk.
Volt valami kölcsönvételi díj Roqué-ért? Mert ha igen, akkor úgy kb kijövünk nullára, vagy csak egész minimálisat bukunk rajta. Nyilván elégedett akkor sem lennék, ótvar butaság volt az idehozatala Guiu mellé, de azért mindig jó, ha egy hibát félig-meddig ki tudunk satírozni utólag.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.11. 17:06:49https://www.football-espana.net/2025/02 ... -palmeiras
Roque a Palmeiras-ban köthet ki. Február 28-ig tart ott az átigazolási szezon. A Betis csatárt igazolt a piac zárása előtt, és az utóbbi meccseken Bakambu kezdett.
Én örülnék, ha 25+ milliót kapnánk érte, még nyárig.
Elvileg befolyt 15+ télen
Todibo kötelező 8 milliója is befolyik elvileg. Még egy kis apró, (Trincao, Mingueza stb. részesedés), és el lehet hozni egy komolyabb támadót.
Sok függ a bevételektől is, azért is lehet fontos a klubnak a jó szereplés a BL-ben. Egy döntőbejutással kb. 140-150m eurót kaphatnánk, amivel meg kellene legyen az 1/1.Kovbal88 írta: ↑2025.02.09. 13:50:52Aki ért hozzá, azoktól kérdezem, nyáron már lesz pénz igazolni? vagy ameddig nem megy el senki esély sincs rá, úgy új játékosok jöjjenek? Az idei BL -és az eladott játékosok miatt, elvileg a pénz megvan. Drágán nem is muszáj igazolni, lesz pár lejáró szerződésű játékos, akik nekünk sokat segíthetnek.
Én ezt az egész szabályozás dolgot egyáltalán nem értem. Ha a klub képes rá és megvan a pénz igazolásokra, akkor ugyis ki lehet játszani a szabályt. Mint tették most Olmo esetében is. Szabály szerint nem játszhatna, de mégis lehet.
Az tökéletes, 10/10-es átigazolási ablak volt. Alemany keze nyoma mindegyiken. Vettünk 3 klasszis játékost normális áron, mellette meg brutális ingyeneseink is voltak, Chris, Kessié... És kb mindenki posztra jött, a legnagyobb hiányokat oldottuk meg.
Ez igaz, befutott játékosok is leéghetnek. Ibráról már az elején lehetett tudni, hogy nem fog illeni a játékunkba. Mi a földön tartottuk a labdát, azok a készségek, amelyekkel ő bírt a többi top csatárral szemben, itt pont nem mutatkozhattak meg. Guardiola egyik nagy hülyesége volt. Hazard akkora súlyfelesleggel érkezett Madridba, hogy fulldokoltam a röhögéstől, amikor megtudtam, hogy leigazolják. Örültem neki. Coutinho-val máig nem tudom, mit akartak játszatni. Akkoriban az volt a mániánk, hogy vegyünk meg jó játékosokat, és teljesen mindegy, mit tudnak, rakjuk ki őket a szélre. Roque-val is poénkotam, hogy ő is a szélen végzi majd, és ténylegTroym írta: ↑2025.02.08. 16:51:45Elég beérettként érkezett Ibra, Turan, Griezmann, Coutinho, de Madridba is mondjuk Hazard és egyikben sem volt sok köszönet.
75 millió felett SENKIT nem szabadna megvenni, se 17, se 24, se 28 évesen.
Mindig minden játékosra van alternatíva, aki normális pénzen megfizethető, de úgy is kezdtem, hogy ez a Quenda nekem megérne 40-60 milliót, többet nem.
Elég beérettként érkezett Ibra, Turan, Griezmann, Coutinho, de Madridba is mondjuk Hazard és egyikben sem volt sok köszönet.