2025.04.04. 10:48:59
Na ez már inkább liba nálam, mint kacsa. Senki nem fog beszólni az edzőnek, aki jelenleg a világ legjobbja, és akivel mindenkit agyonvertünk nagy meccsen (mínusz Atalanta?). Mindezt a high line-al, 1-2 kivételtől eltekintve, ami megint csak arra utal, hogy Flick tudja, mit csinál, elég pragmatikus tud ő lenne, ha azt kívánja meg a helyzet, és ő tudja, mikor kívánja meg, szerintem.
Amúgy amit írtok, hogy javultak cserejátékosok (DJ pl ugye), az oké, de november óta Torres ugyanezeket a számokat hozta, és mostanában kapott csak több időt. Eric is elég régóta meglepően stabil, mostanában kapott több rotációt, stb. Szóval szerintem érződik különbség mindenképp, most... nem is tudom, hosszútávúbbnak tűnik ahogy gondolkodik. Xaviban én ezt hiányoltam a legjobban. Oké, Yamal szerepkörére továbbra sincs csere, ezért égető egy hasonló profilú játékost hozni, még ha nyilván gyengébbet is, mert nála csak gyengébb van.
Én aztán biztos nem hőbölögnék, ha lehozna valakit, vagy felküldene egy szétrotált csapatot, és pontot bukunk, mai napig tartom, hogy az Osasuna elleni B csapatos meccs volt az egyik kulcs a jó őszünkben. És azt is, hogy az szükségből történt, mert előtte ugyanazzal a 11 játékossal nyomta végig az első heteket. Abból Flick tanult, azóta jobban rotál, akárkit kell behozni, de mostanság még egy szinttel emelte a dolgot, hogy rákanyarodtunk az utolsó, remélhetőleg sűrű két hónapra.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy