Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én se ismerem, csak 3 napja még azt hozták le az újságok, hogyha TS visszatér, akkor Szczesny nem játszhat, mert a német helyére lett beregisztrálvaAlcantara írta: ↑2025.04.04. 15:34:53Biztos vagyok abban, hogy ha van is ilyen szabály( nem ismerem, csak találgatok) akkor orvosi szempontból megvan a módja, hogy ne kapjon zöld utat. Én személy szerint nem szeretném, hogy cseréljenek, a lengyel magabiztos, nagyon jó formában van, teljesen együtt él a játékkal. Óriási hiba lenne kitenni csak egy ilyen "szabály" miatt. Flick sem fogja meglépni.
Biztos vagyok abban, hogy ha van is ilyen szabály( nem ismerem, csak találgatok) akkor orvosi szempontból megvan a módja, hogy ne kapjon zöld utat. Én személy szerint nem szeretném, hogy cseréljenek, a lengyel magabiztos, nagyon jó formában van, teljesen együtt él a játékkal. Óriási hiba lenne kitenni csak egy ilyen "szabály" miatt. Flick sem fogja meglépni.
Igen. Egy szabály lehetővé teszi, hogy ha lesérül egy játékos, akkor a sérülésének időtartamára a fizetésének maximum 80%-áért plusz játékos igazolható. Amint a sérült játékos visszatér, a rendkívüli igazolás számára vége a kalandnak.
Miért is? Talán külön, rendkívüli engedéllyel igazoltuk?soadroli írta: ↑2025.03.31. 19:53:29Barça have confirmed this matter to us, and they are very clear: the moment ter Stegen is given the green light to participate in the Champions League this season, Szczęsny will automatically be removed.
UEFA regulations state that once the replaced goalkeeper — in this case, ter Stegen — recovers and is set to return to play in the Champions League, the goalkeeper who replaced him — that is, Szczęsny — is automatically removed. [Catalunya Ràdio]
nemár...
Jogos, slendrián megfogalmazás volt, az első 3 nagy helyzetük nekik volt, abból egy nagy védéssel volt megfogva, a többinél naggyá tették azzal, hogy pont oda lőtték, ahol ő állt.Alcantara írta: ↑2025.03.06. 05:43:57Szerintem jó pár nagy védése volt, nagyon komoly meccset hozott.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.05. 23:54:36
Mert nem gondolom, hogy egy nagy védésen felül mutatott bármi olyat, amit ellenkező esetben nem potyának neveztünk volna. Az első perces védése pazar volt. Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.
Te magad írtad a Bajnokok Ligája topikban a következőt: " az első három nagy védésünk nekünk volt". Akkor most önmagadat hazudtolod meg? Esetleg nálunk másvalaki védet nagyot a háromból kétszer?
Szerintem jó pár nagy védése volt, nagyon komoly meccset hozott.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.05. 23:54:36
Mert nem gondolom, hogy egy nagy védésen felül mutatott bármi olyat, amit ellenkező esetben nem potyának neveztünk volna. Az első perces védése pazar volt. Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.
Cubarsinak kb ugyanennyi hiányzott, hogy elérje a labdát, majdnem elérte....ElBartimaeus írta: ↑2025.03.05. 23:54:36Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.
Mert nem gondolom, hogy egy nagy védésen felül mutatott bármi olyat, amit ellenkező esetben nem potyának neveztünk volna. Az első perces védése pazar volt. Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.Peter írta: ↑2025.03.05. 23:46:20A kapus egyenértékű szereplője a pályán lévőknek, ugyanúgy hozzátartozik a játékhoz, mint bárki más, aki pályán van.
Ha lehet olyan, hogy Pedri meccse vagy Raphi meccse vagy Olmo meccse, akkor miért lenne ördögtől való, hogy van olyan meccs, amikor a kapus főszereplő.
Ha egy meccs elbukhat egy kapus miatt, akkor miért ne járulhatna hozzá a kapus egy győztes meccshez?
A többi véleményt a meccsről leírtam a másik topicban.
A kapus egyenértékű szereplője a pályán lévőknek, ugyanúgy hozzátartozik a játékhoz, mint bárki más, aki pályán van.
Poén, hogy közben nem túl messze onnan Allison 9-et védett (még jóval nagyobbakat), ami még ennél is mélyebb rekord odaát. Ez ma a kapusok napja volt.
Igen, abszolút!
Én is azt mondtam, hogy az ütközés Szczesny hibája volt. A Sofascore-on ő kapta a legalacsonyabb értéket, rosszabbat, mint a Benfica kapusa. Szerintem inkább egálban voltak, egyiküknek sem ez volt élete meccse.